aman ya umrumda değil buranın durumu beni neden bu kadar geriyolar ben ona kızıyorum kafası atan bana saldırıyogizem sakin ol canim benim... insallah hersey yoluna girecek. Bosver moralini bozma is icin, degmez canim benim.
kız 2010 ne gıcık geldi iş konusunda heee ben zaten yakında çıkarım burdan kendi işimi kuracağım inşallah netten toptan satış yapacağım bide dükkan açacağım inşallah iç giyim ohh kendi işimin kölesi olurum yaagııızeeeeeeeeeeem ne oluyor gulum yaa sen pazartesı sendromunu bayagı agır gecırıyon yıne ne oldu kızz.sen kac senelıksın orda canım yaa sınırlenmmemeye calıs canım yaaaaaaaaaaaa
cnm umut hakkında yorumlar hep güzel ben aslında kocaelideyim sen bakma orada yazana hihihigizemcim sen istanbuldasın sanırım umut tüp bebek hakkında bilgin vardır ben oraya gitmeyi düşünüyorum ne dersin fikirleri olanlar yazarsa sevinirim
nemlendirici aramaktan helak oldum suratım dünya haritasına dönecek yakında soyulmaktan bu tedavilerden sonra aşırı kuruluk var cildimde pul pul dökülüyo hem yüzüm hem vucudum sizede oldu mu kızlar ? saçlarımda cabası onun için kür aldım aktardan bir sürü yağ karıştırdılar bakalım nasıl olacak nemlendiriciler için eşşek yüküyle para istiyorlar
benim cildim zaten kuruydu ama şimdi dahada beter oldu ben ilaçlara bağlıyorum sanki cildiminnemi yok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?