Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gizem sakin ol canim benim... insallah hersey yoluna girecek. Bosver moralini bozma is icin, degmez canim benim.
aman ya umrumda değil buranın durumu beni neden bu kadar geriyolar ben ona kızıyorum kafası atan bana saldırıyo
yakacam buraları romayıda ben yakmıştım zaten :))))))))

gııızeeeeeeeeeeem ne oluyor gulum yaa sen pazartesı sendromunu bayagı agır gecırıyon yıne ne oldu kızz.sen kac senelıksın orda canım yaa sınırlenmmemeye calıs canım yaaaaaaaaaaaa
kız 2010 ne gıcık geldi iş konusunda heee ben zaten yakında çıkarım burdan kendi işimi kuracağım inşallah netten toptan satış yapacağım bide dükkan açacağım inşallah iç giyim ohh kendi işimin kölesi olurum yaa
gizemcim sen istanbuldasın sanırım umut tüp bebek hakkında bilgin vardır ben oraya gitmeyi düşünüyorum ne dersin fikirleri olanlar yazarsa sevinirim
cnm umut hakkında yorumlar hep güzel ben aslında kocaelideyim sen bakma orada yazana hihihi

ya meldirim sana dedim ya tereyağıyla balı karıştır sür beklet sonrada peçeteyle sil cnm benim üzünü yıkama öle yat sabah yıka ohhh fıstık gibii sonra

gullucan ben akratdan saç bakım yağı karıştırttım ilk sürüşte bile çok fark etti arkadaşlarım saçına ne yaptın dediler hem parlak hem canlı olmuş :) haftada 2 kere kür olarak yapacağım 45 dk. ile 3 saat arası dedi 3 saat beklettim sonra ısırganlı sabunla yıkadım sonrada tresanla umarım işe yarar. yağıda fısfıslı şişeye koydular çok pratik oldu sıkrım kafama sardım strech flmi beklettim

hımm ınsaalh ıyı gelır canımyaa
ee artık yavrularına hazırlan sıra sende tedavıye bızde once sen baslıyon bız genelde mart nısan grubuyuz kızım yavrularını daha fazla dondurma bebegım yaa

gizemcim yaa dediğini yapacak adam lazım :) çok üşenirim öyle şeylere hem tereyağı diye bi şey bulunur mu acaba ben hiç inanmıyorum bu satılanlara hepsi katı yağdan bozma bence... kremi zor sürüyorum yüzüme hele sabahları evden çıkmadan süreyim diyorum hep koşturmaktan aklıma gelmiyor. ama şu blue anemone çiçeği özlü bi kremin testere vardı çok ii geldi sanırım ondan alacağım salyangozdan tiksiniyorum çünküüü

kız gızem sınırlendım bak su havanım halıne.hemmm lodos hem yagmur bırde sımsek cakıyor kız ayyy demekkı oyuzden bıze rehavet basmıs.hadı bakalım ac su ıc camasır dukkanını dukkanna gezmeye gelırız kız

ewt gullucan bu ay sonu dr. gideriz sanırım konuşmak için bakalım ne diyecek ne zaman başlarız allah yardımcımız olsun hepimizin hem hevesleniyorum hemde çok korkuyorum hazır mıyım acaba ??????

ya tabıkı ınsan bırdaha yıkılamk ıstemıyor canım aslında bılınc altında o var bukezde olmazsa dıye.korkma canım benım allahın ıznıyle bebgım hıc kotu bır sey duymıcan canım
haberlerı ızledınmı koprude bır cocuk bulundu anne ve babsı dılendırıyorumus cocuga boynuna ıp baglamıslar daha 5 yasında ahhhhhhhh rabbım dıyorum ver bunların cezasını bırde bak allahım dıyorum su merhametsızlere verdın ne olur bızede hayırlısıyla nasıp et allahım dıoyrum

hayır canım maddi açıdan sormadım ama maddi açı da önemli tabi ben tüp bebek merkezlerini birazaraştırdım en ço umut tüp bebek ismi geçiyor ve hakkında iyi şeyler okudum acaba bu konuda bilgin varmı diye merak etmiştim

ya güüllüşüm ben dışarıyı görmüyorum burdan ama akşama eve gidince yeteri kadar lodos çekiyorum valla benim evim tam sahilde önü falan açık yalovaya karşı ah bi esiyor anten manten bişi kalmıyo valla

meldirim kuzum valide sultan yapar onu ballı tereyağlı
bizim tereyağlar artvinden gelir yada trabzondan onun için güveniriz yani balıda artvinden getirtiyoruz tatlım öle işte denemekte faya var ama valide çok faydasını gördü

ay az kaldı valla ben uyuycam şimdi hee
bu nasıl bi hava yahuu

hatçemmmmmmm tatlımm

aaaaaaaaaa ama herkes yine nerede tmm bende uyuyorum ozaman
:)))))))))

canim, esinin sperm sayisi 16 milyona cikti ya...doktor ilac falan verdimi, sperm sayisi biraz daha yukselsin diye

Canım ben cok memnun kaldım suan param olsun yıne ulun beye yanı umuta gıderım cunku ekıpte ılgılı doktorda ıyı tabı bıraz yogunlar ama bence memnun kalırsın canım ama ben 2,cı ıcın umut tepeyı dusunebılırım maddıyat yuzunden yada rapor almaya calıscam bakalım kafam cok karısık su para mevzuları yuzunden ama sonuna kadar ulun beyı tavsıye ederım canım

Ben geldim kizlarr ...

Evet ya burda da hava tamamen kapali ...

Uykusunu getiriyo insanin ...

Nerdeyse gündüz gözüne evde lamba yakcamm ...

Talyacim senin tedavin ne asamada ?

Ben yine donmslarla deneyerek devam etcem ..

Hastaligimi bekliyorum .. Hayirlisi ins. bu kezz gelcek bebislerr ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…