Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

silam canim insallah Allahin izniyle bu sefer olacak. Allahim hepimize hayirli evlatlar saglikli nasip eylesin.

Canim ben bu ay dondurulmusla devam edecektim ama hastane cok doluymus, beni oteki aya attilar. Ama ozamanda ben kayseriye gidiyorum, o yuzden marta kaldi benim tedavi..Hayirlisi olsun.

Gızem uyumadım canım ınternette hangı gıda ısınde bayılık alabılrım dıye bakıyorum yaa hıc param yok ama heralde bızede kredı verırler hıc bılgınız varmı boyle sıfır gırıp bır ıs yapan olurmu yanı kızlar yaa boyle ıscılıkle olmuyor yaa bak kendı ısım olsa boyle olmaz cocuk tedavısı ıcın daha rahat olurum hem kendım ıcın yıpranırım bana bılgı vermek ısteyen varmı huhuhuuhu

gızem senın memleket neresı kız yoksa karadenızmı yanı esın nerelı kız senın kendı evınmı ayy cok soguk olurdur sızın otaraf kısın yaa

Ayy sılamcım hosgeldın canım senın bu 6.denemenmı olacak yanı allah bukez yuzunu guldursun canım yaa bızede dua et canım

Hic bir fikrim yok ...

Ama yurt disindaki merkezlerden kat kat iyi oldugu kesindirr ..

Yine de hersey nasipp...

Belki cok kaliteli bir merkezde olmaz da siradan bir merkezde olur ...

Zamani geldiyse bi sekilde olur diye düsünüyorum ..

Talya ne bıleyım ben fertıjınle ılgılı bır sey duymadım o konuda bılgım yok canım

Kayseri de napcaksin canim ya kis ortasindaa ...

Gerci simdi orda havalar güzel diyolar ama ...

Hayirlisi olsun canim ...

Gec olsun ama bu kez olsun ins.

Kayserili misiniz sizz ?

Kayseri de napcaksin canim ya kis ortasindaa ...

Gerci simdi orda havalar güzel diyolar ama ...

Hayirlisi olsun canim ...

Gec olsun ama bu kez olsun ins.

Kayserili misiniz sizz ?

bende bilmiyorum napicaz kayseride. Baktim biletler ucuz, 1 hafta gidip gelelim bari dedim. Insallah havalar biraz iyi olur ozamana..

Evet ben kayseriliyim ama esim degil.

Silam canim, peki nezaman basliyacaksin tekrar dondurulmuslarla?

Canim suan doktorumun verdigi dogum kontrol hapini kullaniyorum ...

Mecburen .. Cünkü hastaligim kendiliginden gelmiyorr ... Gelde se 2- 3 ayda birr ..

Bir haftalik hapim kaldi ...

Hapim bittiginde hasta olcam ve baslayacagiz insallah .. :1rolleyes:

canim, esinin sperm sayisi 16 milyona cikti ya...doktor ilac falan verdimi, sperm sayisi biraz daha yukselsin diye

ay azıcık kstirdim hihihi çay saatine kadar birazdaha şekerleme yapayım bari
cnm evet ilaç verdi suda eritilen bişi 11 hafta kullanılcak akşam aç karnına yemekten yarım saat önce miş ama biz hala almadık maş alalımda bi alıcaz inşallah

üüff kızlar yaa benim kanama normal değilmiş. dr.umu aradım ilacı sakın bırakma dedi bitince adet olursan bekle geçince gel olmazsanda 10 gün içinde gel dedi napacağımı hangi dr.a gideceğimi şaşırdım

kıslarr canlarım mrb, nasılsınız? ben sonuç bekliyorum halen, çok korkuyorum dua edin bana, ayşeye çok sevindim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı hepimizin başına, bugün işe başladım yoğunum giremiyorum...

canım ,inşşşşş güzel sonuçlar alrısın inşşşşşşşş

kızlar bu gün kız kadeşimin aşılaması vardı
gitik geldik inşş hayırlısıyal iyi bir haber alırız

yetercim hoşgeldin cnm

silam nabersin yaa nerelerdesin bakalım ne zamandır

maralım kuzum sen yap işlerini çok yorma kendini emi konuşuruz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…