Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canlarım benim desteğinize tşk. ederim. insanın kafası karışıyor işte teşhis belli tedaviyi düzgünce bilen dr. yok ama donmuşlarda beni bekliyor :) sadece onları düşünmek lazım değil mi?
marallcım hemende moralini bozma dur bakalım ne kadar çok kanaması olupda hamile kalan var kızların dediği gibi aceleci davranma bakalım hayırlısı

Ayyyyyyy canım buharlamı yıcen kız benı ayyyyyyy ıĞrenÇÇÇÇÇÇÇÇ senı vaksı senı.
Yaaaa bu meldır nereye kayboldu yaaaaaaaa

Gızem sudenazda umuttamı yaptırmıstı ulun byedemı nasıp degılmıs gerısı bos bunu demekten baska caremız yok yoksa ınsan ısın ıcınden cıkamyınca Şırke duscem dıye korkuyor ya hele olusuz alınca bıran ınsan dumra ugruyor herseın hayırlsıı kızlar yaa

Meldır once sen ve kocan hemen donmusları duusnmek lazım degıl once bır sen tam anlamıyla rahımı duzelt ondan sonra yanı senın ıyı olman lazım canım sonra bebek

Ama şunu da bilmekteyim ki, sabredebildiğin ölçüde yaşarsın.
Eminim ki, hayat sabra denktir.
Ve sabır, tahammülün bittiği yerde filizlenir...

canım mükemmeldi harikaydı valla süperdi
helede şu 3 satır varya offf dedirtti bana yani
yazarınıda sölersen tam olacak bnm için

her şey bahane sanırım dr. hast. ilaç falan filan olmadı mı olmuyor.2 kere hamileyim diye sevindim ama sonuca ulaşamdık her şerde vardır bir hayır diye allaha sığınıyoruz rabbim yardımcımız olsun...

Talyaaaaaaaaa gunaydın bebegım bak bız burdayız sen gıderkende burdaydık bak sen geldın yıne burdayııııııııııız cok calısmal lazım coooooooooooooook

Evet gızem ezel dıye bır dızı vayra esımle ben ılk defa bır dıız ızlıyoz hosumuza gıtı yanı orda bır yaslı adam var sankı onun sozlerı gıbı ınsan sabredebıldıgı kadar yasar cok anlamlı bır cumle bencede yaaaaaaa bız ınsanlar cok sabırsızız hemen herseyın olmasını ıstıyoruz

Korkma gönül,

sen hele azmet sabır için, yüreğini koy ortaya, gör ne mânevî hediyeler paketliyor Yaradan...

bi tanem senden kıymetli ne varki
bi annene sor bakalım benmi torunmu de bakalım saana ne cvp vericek yada eşine sor benmi çocukmu de eminimki herkes sen diycek
sağlığına kavuşmadan dondurulmuşları denersen boşuna onları ziyan etmiş olursun bence çünkü tutmazlar
şimdi sadece sen kendini saülığını düşün ve hastalığın için kendine iyi bir seçim yap
düzeldikten sonra o merkezden gider alırsın bebişlerini karnına
Ayyyyyyy canım buharlamı yıcen kız benı ayyyyyyy İĞrenÇÇÇÇÇÇÇÇ senı vaksı senı.
Yaaaa bu meldır nereye kayboldu yaaaaaaaa
evet yağsız seni kendi yağınla pişireceğim hihiihi rejim yemeği
gunaydin canlarim.. .bi gecmisi okuyum geliyorum
günaydın kuzummmmmm
kıslar arka sayfaya attı okuyun mutlaka !!!!!!!!!!!!!!
beni bizi anlatıyo... Tebrizli Şems

okuum daha iyisi olmazdı ya sabır ya muhammet allahım sabır sabır sabırrr

burdayım gullucan maralın yazısını okudum.

CANIM HEPİMİZİ BU YOLARDAN GEÇTİK GEÇİYORUZ
HÜÇÜZME KENDİNİ
DONMUŞLARIN VAR İNŞŞŞ SORUNUN ÇÖZÜLECEK
AMA STRES YAPMA
VE UNUTMA ZAMNI GELLMİŞSE RABİMOL DEMİŞSE HİÇ BİR ENGEL O MUCİZENİN GELMESİNİ ENGELEYEMEZ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok şükür Allahım bugünümüzede binlerce kez şükür... yaradandan gelen herşeye razıyım...

rabbimin vardır bir bildiği...

maralım cnmsın yaa
seni çok seviyorum kuzucummm
gelimmi ben oraya yaa bizede iş varmı orada off ben köyümü özledimmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…