Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

çok şükür allahım bugünümüzede binlerce kez şükür... Yaradandan gelen herşeye razıyım...

Rabbimin vardır bir bildiği...

ben ikinci tedavimde negatif sonuç alınca
işte o şokla ne düşüneceğimi bilmiyorum karma karışığım
bir an aklıma şu geldi ben hep rabim hayırlı olanı ver dedim şunu bunu ver demedim
bu dileğim aklıma geldi ve inandımki hayırlısı böleymiş ki rabim negatif sonuç gösterdi
inşş bir gün pozitifi de görürüm

bu günümüze çok şükür
rabim dermansız dert vermesin

Meldıııııııııııııır aaaaaaaaaaaaaa bak bana delı nacıye derler kızım ben oklava degıl merdane kullancan heeeee kızım sen olmadan cocougn ne ehenmıyetı var desene hem sen ıyılesmeden cocuk tutunurmu hıc ıcınde canını sıkmaamaya calıs bebegım bak sukret donmusların vaar bırde sen tedavı gordunmu ıs tamam allhın ıznıye tabıkı bebekte nasıpse gelecek ınsaalh cnım ama once seeeeeeeeeen yavrum unutma

yeter canim cok guzel soyledin. Hepimiz Allahtan hayirlisini diliyoruz. Herseyde var bi hayir. Insallah bizde birgun cocuklarimiza kavusuruz

kızlar kız kardeŞımı dr gÖtÜreceĞım sızlere ıyı sohbetler

dÖndÜĞÜmde burası hamıŞ habeıyle ÇoŞmuŞ olr ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Marall insallah yarin sende pozitif sonuc alirsin canim. Bu senin ilk denemen di dimi? kac tane transfer ettiler?

günaydın canlarımmmmm
nevinn umarım ben gitmeden güzel haberlerini verirsinnn:)))
kıslarr evimi topluyorummm 1 saat sonra hastaneyi arıcammm sanırım öğlende giderimmm
dualarınıza ihtiyacım varrr
öpüyorummm hepiniziii

maralım sıkma canını olmazsa da vardır bi hayrr bunu düşünn
inşşş olacak hayırlısıyla olsunnn adet gününde de olmuştu sancıların hemen üzülmeee bebem kıyamammm sana yaaa tatlışımmm

hatçemmmm canımmm ahanda burdayımmm 12 gün istesemde gidemem artık :))))

gizem zillisi geldim gidiyom sesin çıkmıyoo hiç özlemiyon beni sanırımmm
valla havale ederim nevinime görürsünnn:)))

yeter canim cok guzel soyledin. Hepimiz allahtan hayirlisini diliyoruz. Herseyde var bi hayir. ınsallah bizde birgun cocuklarimiza kavusuruz

evet yetercim bende hep öyle dua ediyorum, mutlaka her şeyin bir sebebi var...

kızlar yyaaaaaaaaa
ben aslında tv izlemeyi hiç sevmem ama dün akşam nerde olduğunu bilmedğim bir proğram vardı
bir anne aç kaldığı için tv kanalına gelmiş kadının oğlu ve kızını bulmuşlar
annenizin durumu bu diye çocuklar bizi ilgilendirmez ne halleri varsa görsünler diyor (baba felç çalışamıyormuş)
siz nasıl evletsınız diyenlerede biz bütün evletlık görevlerimi yerine getiyoruz diyorlar
sunucu diyorki banyo yapamadıkları için kokuyorlar bura geldiklerinde açlıktan ağlıyorlardı

ooofffffffffffffffffff
rabim evledında hayırlısı versin
dün dedimki rabim böle olacaksa evletlarımız hiç olmasın biz evlet hasreti çekelim
ooofffffffffff insanlığımdan utandım yyaaaaaaaaa

Songulum yasayan dondurulmuslarin hepsini transfer edecekler dimi...
sen hic igne kullandinmi dondurulmus tedavisinde?

Insallah bugun nevin de buraya hamile oldugunu yazacak... :)

İİNNNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
İİNNNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
İİİNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kız songul skımamaya calıs kendını cnım yaa kactane transfer olcagı bllımı embroylar hakkında saan bılgı verdılermı allahım yardım etsın canım heycan yapmamay calıs bebgım benım

mrb kızlar dun benımde dondurulmus bebıslerım transefer edıldı hayırlısı artık ben hıc ıgne kullanmadım sade prognex ıgne dısında

azra gunaydin canim...
demet_yaren insallah 11 gun sonra pozitif sonuc alirsin. Kac tane transfer ettiler canim sana

Songulum yasayan dondurulmuslarin hepsini transfer edecekler dimi...
sen hic igne kullandinmi dondurulmus tedavisinde?

canımm benimm hatçem
1 saat sonra tlf edip öğrencem durumlarını kaç transferim olcak bilmiyorumm
ben dondurulmuş tedavisisnde 1 ay doğum kontrol hapı lucrın iğne menegon hap estrafem hap bi de vitamin kullandım canımm
lucrın iğne yumurtaları baskılamak için veriyolarmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…