Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

songulum sen yine baya igne kullanmisin canim ya. Olsun, yeterki bebislerin sana tutunsun..
Iyi bir saat sonra bizede haber et...

Kız songul skımamaya calıs kendını cnım yaa kactane transfer olcagı bllımı embroylar hakkında saan bılgı verdılermı allahım yardım etsın canım heycan yapmamay calıs bebgım benım

cnm bi saat sonra tlf bilgi alcam şu an bişey bilmiyolar ne durumdalar
sağolun güzel duygularınız için herşeyin hayırlısı

songulum, okudunmu, benim tedavi taa marta kaldi..sabirla bekliyecem artik

evet canım ya malesef öyle kalabalık demişsinn
bebemmm benim bunda da vardır bi hayırrr
bakarsın mart gelmeden bebiş gelirrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşsengözlerimebaksanab

songülüm bebem hızınıza yetişemiyorum valla çoğunu okumadım kusura bakmayın
ya senle ben ne kadar koptuk böle olmaz ama yaa

güllücan madem songülüm trasfer oluyo senle bende evini temizlemeye yemek yapmaya gieriz napalım :)))

songül hadi git al yeğenlerimi getir valla gebertirim seni heee
sıkı tut onları emi cnm bnm

ahhh ahhhh nevin ablamda olsaydı şimdi ((((((((((((

Songulum sen bana cevap vermedenmı gıdıyon tamam hadı bakalım allah hakkında ve hakkımızda hayırlısı neyse onu nasıp etsın

yetercım ınsanlıgından utandım dıyon ama tam tersı olan ınsanlarda var 5 yasındakı cucuguda aılesı zorla dılendırırmıs hemde 3yasından berı canım bunlarda ana babmı yaaaaaa cocugun boynunda ıp afedersınız kopek gıbı yanı yazık ınsanlara yaaaaaaa

hatçem biz senle beraber yapacaz kuzum bu tayfa bi doğursun bakalım huahuahua

canım sağlık 0olsun
ama inşş yanılıyorsundur
test sonucu seni yanıltır ve çok mutlu eder

yeterim inşallah öyle olur... allahtan ümit kesilmez...

maralım cnmsın yaa
seni çok seviyorum kuzucummm
gelimmi ben oraya yaa bizede iş varmı orada off ben köyümü özledimmm :)))

bebişim bende seni cnm bnm... gel ne güzel olur... hatta süper olur... ben sana bulurum iş... :))))
ama şimdi gelmezsen yazın bekliyorum mutlaka ...

yazın inşallah yine o istikametten sahilden gideceğiz memlekete
giderosta buluşalım hihihih

kıss gullucan yazdım ya cvp okumadın herhalde:)))
bi de sitemm ediyonn ..............

gizem im evet canım sen belli saatde burda olduğun için koptuk birazzz
ben yazacaktım işim olursa çağırırım sizi diyee yardıma sen yazdınn:)) kalp kalbe karşı derlerr:)))

Kız gızem dur nevın kacta gıtcektı yaa sımdı gıtme zamları degılmı oglen almıcakmıydı sonucu yaaaa unuttum kız yaa

kız nevın hakkaten dıyon heee bız bırbırımız tanımıyoz hemde aynı yerde oturuyoz hee bır yeterler kadar olamdık heeeee

hatçem gizem ben hamile kalcam ya şimdi haniii:)))
ama sizle beraber doğm yapcam:))) malum kalp hastası olunca erken sezaryenden başka şansım yokmuş hahaha kurtulamazsınız bendennn

Kız songul guye burdayım arka sayfada kladı neee kusura bakma canım yaaaaa ıyı hadı bakalım ıyıcene sor kac hucrelı kac tane embrıyo tamam ıyı haberlerını beklıyoz kızzzzzzz

demetcım senın ılkde nıye dondurdular sumu topladı yumurta toplamdan sonra ne olduda ertelendı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…