Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

dün eklediğim videoyu izleyin kızlar şimdi olmasını istiyoruz büyüyüncede kızdırınca herşey söylüyoruz
facedeki eklediğim video çok komik:)))

marall allah sanada yardım etsın umarım sıkı sıkı tutunurlar hadı bakalım teker teker gıdıyoruz annelık yolunda

hatçem nevinim maralımmm sağolun canlarımmm
nevinn inşşş diyorummm inşşş yapışsınlar banaa bırakmasınlarr bu defa

demet yaren cnmm benimmm inşşş tutunur bebişlerimizz bu benim 2 denemem ilkinde de çok sıkışmıştım giderken başlıyom su içmeye
offf hayırlısııı

kıslar canlar ben gidiyorum duş alimm yıkanim paklanimm anne olmay gidiyorum ALLAH ın iznyle temiz temiz anne olimm dimee

akşam eşime de diyorum traş ol o da diyo neden baba olcan yakışıklı ol dedim
öpüyorummm hepinizi dualarınızı bekliyorumm

Songul, Allah yardimcin olsun canim...Dualarimdasin insallah.
Hadi temiz temiz git anne olmaya..seni cok opuyorum.

demet yaren cnm, songülüm saolun desteğiniz için... iyiki varsınız... ben adet oluyorum sanırım (( belim kopucak sanki o kadar ağrıyo... ayrıca süt kesiği gibi gelen akıntılarda ki pembelik gitgide artıyo (... hayırlısı olsun...

marall canim insallah adet olmazsin... unutma adet olupta yinede hamile kalan cok arkadasimiz var... canini sakin sikma...
canim kac transfer edilmisti?

maral inş. sende hamilesindir bendede kasıklarımda ağrı oluyo belimdede ağrılar hayırlısı canım...

marall canim insallah adet olmazsin... unutma adet olupta yinede hamile kalan cok arkadasimiz var... canini sakin sikma...
canim kac transfer edilmisti?

3 tane blast emryo... evet bende duyuyorum ama belimde çok ağrıyo aynı adet ağrıları biraz sonra olacak gibiyim...

maral inş. sende hamilesindir bendede kasıklarımda ağrı oluyo belimdede ağrılar hayırlısı canım...

nevinim ama bnm ağrılarım bayağı bir yoğun dün geceden beri senin ki nasıl? belim çok fena, kasıklarımda gurulduyo sanki adet olacağım zamanda öyle olur kan doluyo galiba...

maralım canım merak etme bendede adet sancılarına benzer sancılar olmuştu. inşallah rabbim sana yaşatsın mutluluğu.ben hep her şeyin hayırlısı dedim. pazar günü evde test yaptım.sonuç negatifti .pazartesi test günümdü ve değerim 150 olmuş.doktor olumlu dedi. çarşamba tekrardan kan testi yapılacak.bakalım değer kaça çıkacak

of yaaaaa
ne kasvetli gün heeee
hadi yaa biri hamileyim desin

maralım kuzum o biri sen olabilirsin cnm bnm
şimdi başka şeylere odaklan tatlım
adet olma fikrini at kafandan güzelim bak nasıl rahatlıyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…