Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

evet hatice ya geçmiyor saniyeler kalbim küt küt karnıma ağrılar giriyor midem bulanıyor...

nevinim mide bulantisi iyidir hehe... son 15 dakika.. az kaldi... herkez sustu, galiba senin haberi bekliyorlar...

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kiz necabuk aradilar...Gozun aydin nevinim...Ben biliyordum ya hamile oldugunu!!! Allahima sukurler olsun!

ayyyyyyy kızlar ancank ınternete gırebıldım yaaaaaa bugun bızım ınternete bır problem var yaa hadı nevııııııııııııın teyze olmak ıstıyoruuuz bııııııııız
kız gızem ben sana kutugunumu yaz dedım acaba dedım odamı bıızm yorelı yaklasık aynı yerlısınız esımle yanııı
meldır nerde yaaaaaa
maral sıkılma bebegım allahtna hayırlısı deeee
dokuz dogurmak bu olsa gerek sankı kendı sonucumu beklerkenkı sıkınıtı bastı ıcımı nevınede boyle sabırsızlanıyorum heeeeeee hadı bakalım canım

ayyyyyyyyyyyyyyy ınamıoyuuuuuuuuuuum ayyyyyyyyy canııım bende demsıtım hatırlıyonmu sen hamılesındıyeeeee msn de ayy canım bu haberlerın ardı arkası keslımesın ınsaalh 2 gundur ucuyoruz yaaaaaaaaa cok sukur allahım allah 9 ay sonra kucagına almayı nasıp etsın canım arkadasım benım yaaaaaaaaa sonrada bıze ınsaalh

kız aynı anda yazmısız
AYYYYYYYYYYYYY KIZLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAR NEVIIIIIIIIIIIN HAMIIIIIIIILE

nevinciğim tebrik ediyorum tatlım gözünaydın Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah.

ohhh yaşasssınnnnn nevinde hamileeee canım çok sevindim bu sene uğurlu gelecek inşallah allah tamamına erdirsin :)

nevinim canım çok sevindim allah tamamına erdirsin .inşallah bu başlangıçlar herkese iyi gelir .bol bol hamile haberi alırız.

gullucan geldim bacım sen nerdesin güzel habri alıp başladım ohh çok sevindim yaa sıra marallda hadi bakalım :)
sonrada bebekteyiz var sanırım bu gün transferi olacakmış donmuşlarla ayy kendim için heyecanlanıyorummm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…