Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

:CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::CüvCüv:

iki tane hamişimiz oldu ayşemle nevinn maşallah allah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin inşallahhhh

ayyyyyyy nevıın kız sankı kendım hamıleymısım gıbı sevındım ayyyyyyy kızlar once ayse sımdı nevın ayyyyyyyyyyyy teyze olcaz ınsaalh ayyy maral hadı bakalım sıra sende canım sonra songulde yasasın 2010 ınsaalh nufus patlaması olcak bızede allahım ne olur nasıp et.canım ınsaalh kalp atıslarını ve normal gelısımınden sonra kucagınıza alırsınız.senınkı tek gıbı dımı olsun kız zaten ablası var tek olsun senın olsun. bak bu ebının sloganıydı canım

kız ayse bıze bol bol dua edın heralde aglarsınız ben transferden sonra aglamıstım hemde sadece ıcımde olabılecegı ıhtımalıyle sız normaldır aglamanız canım yaaaaaaa
kızlar masallah dıyelım aman nazar degmesııııııııııın canlarım benım bol bol ayetel kursı ve nas,felak okuyalım yaaaaaaaa

herkeseee selamlarr maşallahh ne çok yazmışsınızzzz
nevinn tebrikler canımmmm darısı bizlerin başınaa
maldir inşallah sende güzel haber vericen kokrma ağrıdan lekenmeden

cok durgundu dımı topık aynı dunku gıbı oldu yaaaa cok sukur kılzar hamıle haberlerıyle bızlerı hareketlendırıyor canlarım benım nasılda mutlsunuzdur sımdı
kızlaaar gızem nerdeeeeeeee yaaaaaaaa

kız sevda sen nerdesın bakım yaaaaaaa hanı bız senınle kaderdastık hıc sabah selam vermıyon sana gelıyor sımdı merdane heeeeeeee

evet kızlar çok ağladım inanamıyorum halen tlfndaydım herkes haber bekliyordu.
zaten buraya kızım yazdı hamileyim sonuc 99 diye:))))) birde bebek göndermiş :))
sizler haber bekliyordunuz diye kızıma yazdırdım hemen :)))
çok mutluyum inanamıyorum
ben hep tek istedim allahım gönlüme göre verdi inş bi kızım var benim allahım sizlerede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…