Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

nevin canim, bak gordunmu, basima okadar sey geldi diyordun. Ama sonucta hamilesin...
Onemli olan ilk bir iki gun...

ay kızlar benim ismimin yanında hamile yazacak artık :)) sonuna kadar inş. allahım esracığımada nasip et inş.

kız sevda sen nerdesın bakım yaaaaaaa hanı bız senınle kaderdastık hıc sabah selam vermıyon sana gelıyor sımdı merdane heeeeeeee

canım çok yoğunumm bu aralar yıl sonu işlemleri rutin işlemler falan pek yazamıyorum boshayallersmile

talyacım rahat sayılırım yapacak bir şey yok insan kaderini yaşarmış donmuşlar olmasa farklı arayış içinde olabilirdim yeni dr. yeni klinik ama onları kullanmak istiyorum allahtan hayırlısı olur yada olmaz ondan sonra bir yol çizeceğim kendime ....

meldirciğim geçmişi okuyamadım tam anlayamadımda ters giden bi durum kanaman falan mı var?

esra bende öyleydim kasıklarımda şiddetli ağrı bel ağrıları sürekli baktım bende varmı bişey diye..
ama çok şükür pozitif inş. seninde öyledir.takıntı olmuştu bendede senin gibi

maralcım ben yazana kadar gitmişsin telefon görüşmelerim uzun sürüyor malum bedava hatlar :)

Herkese merhaba,

Ben daha yeniyim forumda ama ismim tüp bebek listesine girdi bile.
Nevin, diğer forumda da tebrik etmiştim ama buradan da yazayım. Tebrikler. Darısı başımıza.

nevinim kuzum işte budur yaaaa helalll hai bakalım hayırlı uğurlu olsun cnm bnm rabbim tamamına erdirsin şimdi sıra maralımda
yarabbim listemdeki herkesin adının yanina hamile yazmayı nasip et allahım

kızlar işim vardı dışardaydım kusura bakmayın şekerler bugün patron yok onun dışarı işleide bana kaldı
zaten kocişte bu duruma gıcık oluyo bie onunla savaş veriyorum
ben sanırım burdan çıkacağım ya başka iş bakıcam yada kendi çapımda bişiler yapıcam allah yardım etsin valla

befair cnm ben seni çok oldu listeye ekleyeli sen nerelerdesin bakayım

Herkese merhaba,

Ben daha yeniyim forumda ama ismim tüp bebek listesine girdi bile.
Nevin, diğer forumda da tebrik etmiştim ama buradan da yazayım. Tebrikler. Darısı başımıza.
Merhaba hoşgeldin canım ewt darısı basımıza kuşum:lepi:

Sana kolay gelsin Gizmo cugum canım Allah yardımcın olsunolumunekankayizsmile

Aşılama ve testlerle uğraştım. Bebek konusunu aklıma getirmeyeyim istedim biraz. Ama artık tüp bebeğe geçiyoruz. İlk denemem olacak. Adet görmeyi bekliyorum. Biraz gerginim tabi. Aranızda deneyimliler var mı bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…