Ufak ufak sarı sarı küçük pirinç gibi bişey gizmo hiç görmerdınmı kızkaydirigubbakcemile3
bebetom valla bu ara maşallah diyorum valide sultana maşallahhhhhhh
bana pek bi ilişmiyor
gurbetten kızı gelicekya ona hazırlık yapıyor huahuahau
benle işi kalmadı yani anlayacağın
mantıken bana ters bilemiyorum
bi arıya bak bide ondan süt çıkma ihtimaline beni aydınlatın bakim :))))))))))))) :roflol:
Arifoğlunun arı sütü var, ben onu alıyorum, tadı iğrenç ben onu alıp arkasından bal ve polen karışımı alıyorum. Yalnız bunlara metal değidirmiyorsun.
Size bir sır vereyim, ben bunu soğan küründen sonra uyguladım, hiç sesi çıkmayan yumurtalığım çalışmaya başladı.
Küçük kavanozda jel gibi bişey, görüntüsü krema gibi sarı ve iğrenç. Adı süt ama kendi jel.
yaaa kız o macundan benim kocamada yedirsem sayılar artarmı yahuu
anam adam tavan yapacak sonunda benimde pestilim çıkacak çocuk uğruna :)))
ay yaaa bebetom valla halay çekesim geldi yaa oh ne güzel olurdu hee birarada olsak şimdi ufffffffff
Valla dogru benımde yapmadıgım kalmadı bızım herife yazık yahu neler içti.Tabiii spermı arttırıyor canımcım daha yapmadınmı huhufisfisfis
Kocanın sğermi azsa l'arginin diye bişey var ondan arı sütüyle, bir de keçiboynuzu içsin.
L'arginin sperm sayısını arttırıyor diye okumuştum. Keçiboynuzu da hareketliliği. Yakında böyle giderse aktar olucam herhalde kızlar...
Kız geldım haydın halaya ohhhhhhhhh kurtlarımızı dokelım kızzzz dımı ohhhhhhhhh catlada patla ohhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?