Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Ufak ufak sarı sarı küçük pirinç gibi bişey gizmo hiç görmerdınmı kızkaydirigubbakcemile3

mantıken bana ters bilemiyorum
bi arıya bak bide ondan süt çıkma ihtimaline beni aydınlatın bakim :))))))))))))) :roflol:

Arifoğlunun arı sütü var, ben onu alıyorum, tadı iğrenç ben onu alıp arkasından bal ve polen karışımı alıyorum. Yalnız bunlara metal değidirmiyorsun.
Size bir sır vereyim, ben bunu soğan küründen sonra uyguladım, hiç sesi çıkmayan yumurtalığım çalışmaya başladı.

Kız bende yapım bunu huhu yumurtam az çalışıyor benımde canım yahuboshayallersmile

yaaa kız o macundan benim kocamada yedirsem sayılar artarmı yahuu

anam adam tavan yapacak sonunda benimde pestilim çıkacak çocuk uğruna :)))

maralımmm aşkımmmm hanimiş benim yeğenim heee
napıyosunuz bakim :)))))

yaaa kız o macundan benim kocamada yedirsem sayılar artarmı yahuu

anam adam tavan yapacak sonunda benimde pestilim çıkacak çocuk uğruna :)))

Valla dogru benımde yapmadıgım kalmadı bızım herife yazık yahu neler içti.Tabiii spermı arttırıyor canımcım daha yapmadınmı huhufisfisfis

ay yaaa bebetom valla halay çekesim geldi yaa oh ne güzel olurdu hee birarada olsak şimdi ufffffffff

Kız geldım haydın halaya ohhhhhhhhh kurtlarımızı dokelım kızzzz dımı ohhhhhhhhh catlada patla ohhhhhhhhh

Kocanın sğermi azsa l'arginin diye bişey var ondan arı sütüyle, bir de keçiboynuzu içsin.
L'arginin sperm sayısını arttırıyor diye okumuştum. Keçiboynuzu da hareketliliği. Yakında böyle giderse aktar olucam herhalde kızlar...

Valla dogru benımde yapmadıgım kalmadı bızım herife yazık yahu neler içti.Tabiii spermı arttırıyor canımcım daha yapmadınmı huhufisfisfis

valide sultana sölim ben gitsin aktara yaptırsın güzel bi karışım

ya ben balla çörekotunu karıştırdım onları veriyorum tabiki keçi boynuzu kürü ve pekmezide
ayrıca vitamin olsun diye havuç suyu mandalina suyu portakal brokoli lahana suyu öle yani ne bulsam suyunu içiriyom valla

taşı sıksam suyu çıkar huahuhuah şifa olsun onu bile içiririm valla :)))))))))))))))))))

Kız bebton canım erkeklerın spermını ne artırıyor bende deneyeyım gızem gıbı halımız kalmayacak valla kecı boynuzu ıcır olan yıne bıze oluyor herıf arkada ben onde evde kovalamaca oynuyoz sonra uzerıne bır de cekıs sen bana ıcır ıcır sonra kac dıyor sımdı ne denıyelım kız bız tabı kecı boynuzuna devam edıyoz

cnm ben öle şeyler yaptımki hamdolsunki 4 milyondan 16 milyona çıktı sperm sayısı
hareketlilik %50 den % 75 e çıktı
yakında hareketliler evde gezinmeye başlıyacak yani :))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…