Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kızlaaaaaar merhaba bende ole ıste pek gıremedım yaaaaaa
nevın sen yazamadın asıstanın yazdı heee tabı byuttun bebenı yazar tabı
ayy gızem agzından ballar damlıyor canım ya ınsaalh hepımız hamıle oluruz yaaaaaa boyle ııyı haberler duyunca hemen deneyesım gelıyor ıkıncıyı yaaa ayy ınsaalh rabbım hepımızın kucagına saglıcakla verır yavrularımızı

Canım aramıza hos geldın hadı bakalım allahtn hayırlısı burda hıcc deneyımlı olmayan yokkı herkesın basından 1defa olsun tup bebek olayı gecmıs.sadece gızem tam tupten dondu cok sukur esının spermlerı artınca asılama olcak belkı.canım neden sıkkınsın nerde denıcen tup bebegı?sorun ne sızde canım

Bayanlar,

Birşey soracağım tüp bebek öncesi, yumurta kalitesini arttırıcı takviyeler kullanan oldu mu aranızda?

Bayanlar,

Birşey soracağım tüp bebek öncesi, yumurta kalitesini arttırıcı takviyeler kullanan oldu mu aranızda?

Canım bana tüp bebek merkezi nar suyu iç demişti sabahları canım bırde esıme ve bana keçiboynuzu kaynatıp içtik süper bir embrıyom olmuştu canım ama saf nar suyu kuşum.Bunlar tabııkı zor aşamalr canım ya kolay gelsin stres yapma canım:1hug:

Ha birde Evitamini ve çinko içtik canım esımle bırlıkte bız ama merkez verdı bıze çünkü benım yumurta sayım az esımın de sperm saysı az canım:kedi:

Ben Amerikan Hastanesinde deneyeceğim. Benim uzun zamandır devam ettiğim doktorum yapacak. Benim durumlar biraz karışık maalesef. Endometriosis vardı ben de iki ameliyat geçirdim. Bir de enfeksiyon. Yumurtalığımın birinin yarısından fazalsını aldılar. Bayağı uğraştım. Bir de düşük yaptım. Kendiliğinden olmuştu ama düşük sonrası toparlanmam uzun sürdü. Ay neyse içinizi kararmayayım. Güzel şeylerden bahsedelim birbirimizi umutlandıralım değilmi?

Ewt canım kötü şeylerı unutalım şu Gizem gelsede bize umut verse biraz nerdesın canımmmmmyerimseniben

kızlar sudenazla konuştum bodruma donmuş evine yani
genetik test falan yapıp tekrar deniyecek umuttan çok memnun kalmış denemesini tekrar orada ulun beyde yapıcakmış şekerler
herkese çok slm söledi
üzgün morali bozuk tabiki
ama napsın işte çaresiz suskun rabbim yardım etsin yaa

Ben şimdi arı sütü kullanıyorum. Ay iğrenç bişey ama yurt dışında çok yavsiye edilen birşeymiş tüp bebek tedavilerinde. Sizlerle paylaşmak istedim.

Ama kıssslar hep ben gelınce kacıyonuz yaa
gızem canım sen enıyısı kendı ısını kendın yap benımkıde olsa kızar dısarda gezmeme oyle yaaaaaa

bebetom ha cnm burdayım
sudenazımla konuşuyodum
valla şekerler yarın maralımda bana pozitif haberini verince değmeyin benim sevincime
kimse üzemez onan sonra beni hihihiihi

Azracıgım ya bana küsme ne olur ha misafirde tam zamanında geliyo üfffffff baska hangı gun istersenız gelım kuşum yamafoldumben

arı sütümü arı neki sütü ne kadar çıksın yaaa
koskoca inekten bile 15 litre süt çıkıyo günde huahauhauah

bebetom ha cnm burdayım
sudenazımla konuşuyodum
valla şekerler yarın maralımda bana pozitif haberini verince değmeyin benim sevincime
kimse üzemez onan sonra beni hihihiihi

İnşallah canım ya böyle haberler aldıkça sanki benimmiş gibi çok mutlu oluyorum gizmo cugum ya sen ne yapıyon kayınvalide ile hıııııııııııııısırnaşık şey

güllücan hey güllücan kalk halaya oynayalım şekerim hihihihi

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bebetom valla bu ara maşallah diyorum valide sultana maşallahhhhhhh
bana pek bi ilişmiyor
gurbetten kızı gelicekya ona hazırlık yapıyor huahuahau
benle işi kalmadı yani anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…