Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

eee sende kaçma cnm
töbe yaaa nasıl olacak bu çocuk sen kaçtığın sürece mannak gacııı :)))))))))))))

Befaırcım bu largın ne kız ılacmı bıtkımı yaa anlamadım valla bızımde sperm sorunumuz var canım doktor 3ılac verdı esım onları kullnaıyor canmı ya bızede bılgı ver canım benım

ya hulyacım sen nasılsın şekrim benim
ekim listesinin güllerinden hulyacım bnm yaaa

kızlar benımde dun oldu demıstım transfer 23 test tarıhım bahcecı klınıgı

tatlım listede varsın cnm benim
hayırlısıyla sende bizi böle oynat cnm bnm emi
nevinim hamileyim yazdı ben halaya kalktım valla
inşallah sendende güzel sonuçlar alırız

Kız nasıl olsun adam odumu patlatıyor hele ılk zmanalr cok kotuydu yaa bana sapık gıbı bakıoyrdu kız sımdı bıraz daha ıyıı oyle deme ınsan parcalıcak dıye korkuyor.
Gızem kecıboynuzuyla portakal suyunu beraber tavsıye edılmıyor ona dıkkat et canım yaa

Kızlar benim biraz çıkmam lazım, döndüğümde burada olursanız görüşürüz.
L'arginin ve arı sütünü (ingilizcesi royal jelly) araştırın internetten. Hem sperm sayısını hem de yumurta klitesini arttırıyormuş.
Öpüyorum hepinizi.

Canım ben keçiboynuzu,ayrıca muz bal süt mikserle karıştırıp içiriyom ayrıca nar suyu bunları hep yaptım canım bırde macun almıştım canımonuda yemıştı şindik bıktım üfffffff
cnm ben öle şeyler yaptımki hamdolsunki 4 milyondan 16 milyona çıktı sperm sayısı
hareketlilik %50 den % 75 e çıktı
yakında hareketliler evde gezinmeye başlıyacak yani :))))))))))))))))))))
Harika kız huhukaydirigubbakcemile5
kızlar benımde dun oldu demıstım transfer 23 test tarıhım bahcecı klınıgı
Hadi hayırlı olsun canım:CüvCüv:

amannn sen ne bulursan yedir beee gitsin
hepsinin yaradığı bi yer vardır elbet
naniknanik

HEHEHEHEkaydirigubbakcemile3

bebetom ben şikayetçi değilim valla yaaa
hihihiihiih
güllüş sende iç ozaman keçi bıynuzunu huahuahauh
sen bak adama sapık gibi

Befaırcım sagol canım bırde arı sutu alayım benım teyzemınde onceden yumurtaları tembeldı ondan yemıstı hamıle kalmıstı olmazsa esımle beraber ondan kullanalım barı hem benım yumurta kalıtem ıyı olsun hem kocısımın spermı artsın kızzz gızem sende dene canım

Güllü bnede denım bir daha bari kız huohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…