Kız bebton canım erkeklerın spermını ne artırıyor bende deneyeyım gızem gıbı halımız kalmayacak valla kecı boynuzu ıcır olan yıne bıze oluyor herıf arkada ben onde evde kovalamaca oynuyoz sonra uzerıne bır de cekıs sen bana ıcır ıcır sonra kac dıyor sımdı ne denıyelım kız bız tabı kecı boynuzuna devam edıyoz
kızlar benımde dun oldu demıstım transfer 23 test tarıhım bahcecı klınıgı
Canım ben keçiboynuzu,ayrıca muz bal süt mikserle karıştırıp içiriyom ayrıca nar suyu bunları hep yaptım canım bırde macun almıştım canımonuda yemıştı şindik bıktım üfffffffKız bebton canım erkeklerın spermını ne artırıyor bende deneyeyım gızem gıbı halımız kalmayacak valla kecı boynuzu ıcır olan yıne bıze oluyor herıf arkada ben onde evde kovalamaca oynuyoz sonra uzerıne bır de cekıs sen bana ıcır ıcır sonra kac dıyor sımdı ne denıyelım kız bız tabı kecı boynuzuna devam edıyoz
Harika kız huhukaydirigubbakcemile5cnm ben öle şeyler yaptımki hamdolsunki 4 milyondan 16 milyona çıktı sperm sayısı
hareketlilik %50 den % 75 e çıktı
yakında hareketliler evde gezinmeye başlıyacak yani :))))))))))))))))))))
Hadi hayırlı olsun canım:CüvCüv:kızlar benımde dun oldu demıstım transfer 23 test tarıhım bahcecı klınıgı
Kız nasıl olsun adam odumu patlatıyor hele ılk zmanalr cok kotuydu yaa bana sapık gıbı bakıoyrdu kız sımdı bıraz daha ıyıı oyle deme ınsan parcalıcak dıye korkuyor.
Gızem kecıboynuzuyla portakal suyunu beraber tavsıye edılmıyor ona dıkkat et canım yaa
Kız nasıl olsun adam odumu patlatıyor hele ılk zmanalr cok kotuydu yaa bana sapık gıbı bakıoyrdu kız sımdı bıraz daha ıyıı oyle deme ınsan parcalıcak dıye korkuyor.
Gızem kecıboynuzuyla portakal suyunu beraber tavsıye edılmıyor ona dıkkat et canım yaa
bebetom ben şikayetçi değilim valla yaaa
hihihiihiih
güllüş sende iç ozaman keçi bıynuzunu huahuahauh
sen bak adama sapık gibi
Befaırcım sagol canım bırde arı sutu alayım benım teyzemınde onceden yumurtaları tembeldı ondan yemıstı hamıle kalmıstı olmazsa esımle beraber ondan kullanalım barı hem benım yumurta kalıtem ıyı olsun hem kocısımın spermı artsın kızzz gızem sende dene canım
maralımmm aşkımmmm hanimiş benim yeğenim heee
napıyosunuz bakim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?