acaba onunla alakası varmı? Doktora tutunamamasının sebebini sordum aslında tıbbi bir açıklaması varmış ama tıp okadar gelişmediği için bulunamıyormuş...ama bir sebebi varmış... Ben doktorların aracı olduğuna inanıyorum, tek bir embryo koyuyorlar kötü kalite ama tutuyor... çok ii koyuyorlar tutmuyor... Allah kısmet ederse tutuyor...
Canım cok gecmıs olsun dogal yollarla keske bızde hamıle kalabılseydık ahhh demekkı hayırlısı boyleymıs.pekı canım sıze kromzom testı yapıldımı.bu pgt yontemı nasıl yapılıyor ıyı olan embrıyolarmı nasıl dı tam bılmıyom ben ya
evet hayırlısı böyleymiş... bize her türlü test yapıldı... eşli genetik vs. vs. hiç bir sorun yok çok şükür, işte en son morfoloji çıktı...
cnm pgt, ebryolar döllenip kaliteleri belirlendikten sonra yapılıyor... genetik taramadan geçiyor embryolar , sağ kalanlarla yola devam ediliyor...
maral anlattıklarınn hepimizde olabilecek bir şey allah korusun.....
meldircim allah korusun... allah kimseye vermesin... burada hepimiz gerçekten zor günler geçirdik ve geçiyoruz da... inşallah bıunlar son olur... allah hiç birimizi evlat hasretiyle sınamasın inşallah...
şimdi tekrar bir liste yapalım ocak ayında şubat tüp bebek yapacaklar ve problem klinik yazalım
canımmbende dr aracı bu işin kısmet olduğana inanıyorum
dün ünvrst de bir bayanla tanıştım aşılama için tedaviye beşlamış ama dr yumoşlar çok güzel gel bunlarla tüpbebek yapalım demiş hemen o gün karar verip yumoşları tolamışlar 10 yumoştan 9 tanesi dölenmiş ve 3 tane tarnsfr edilmiş ve şu an 3 ze hamile
her şey kısmet
Meldır sız maralla aynı hastanedemı tupu yaptrdın canım yaaa belkı ıyı doktorlar gelmıstır ıyıcene sor canımyaa
evet biz meldir ile aynı yerdeyiz... doktorlarımız farklı... meldircim benim doktorumu tercih edebilirsin aslında, gerçekten iyi... birde sarp bey hakkında çok ii şeyler duydum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?