Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar saolun ya hepinizi tek tek kocaman öpüyorum desteğiniz için... inşallah hakkımda hayırlısı ne ise o olsun...
ankara genartta yaptırdım sudecim ve güllücüm, ilk tedavim, ben daha önce iki kez normal yolla kaldım hamile, ama sonuç kötü idi... daha sonra eşimde morfolojisi %2 çıktı hareketlilik az ama sayı iyi 70 mil. bu düşükler morolojidende olabilir dedi ama kesin bişi söleyemeyiz dedi genetik uzmanı volkan hoca o yüzden bizim için en uygunu pgt imiş...ve bu sebeple bize pgt yapıldı...

ve ayrıca kızlar yapılan pgt de embriyolardan iki tanesi hasarlı çıktı ve biri iyi kalitede olandı.

Canım cok gecmıs olsun dogal yollarla keske bızde hamıle kalabılseydık ahhh demekkı hayırlısı boyleymıs.pekı canım sıze kromzom testı yapıldımı.bu pgt yontemı nasıl yapılıyor ıyı olan embrıyolarmı nasıl dı tam bılmıyom ben ya

kız meldır bak bakalım senınkıde sapık gıbı bakıyormu valla bıızmkı bıraz oyleydı

ıyı canım ozman senın hamıle kalma olasılgın bızden fazla cunku oncedende hamıle kalmısın canım hadı bakalım senden cok ıyı haberler beklıyoruz canını sıkma dovcem bak senı heeeeeeeeee

acaba onunla alakası varmı? doktora tutunamamasının sebebini sordum aslında tıbbi bir açıklaması varmış ama tıp okadar gelişmediği için bulunamıyormuş...ama bir sebebi varmış... ben doktorların aracı olduğuna inanıyorum, tek bir embryo koyuyorlar kötü kalite ama tutuyor... çok ii koyuyorlar tutmuyor... allah kısmet ederse tutuyor...

hg. yeter
maral dr.dan memnun kaldın mı belki ben donmuşları ordaki başka bir dr. ile deneyeceğim görüşmeye gideceğim 2 haftaya kadar bakalım hayırlısı

canımmbende dr aracı bu işin kısmet olduğana inanıyorum
dün ünvrst de bir bayanla tanıştım aşılama için tedaviye beşlamış ama dr yumoşlar çok güzel gel bunlarla tüpbebek yapalım demiş hemen o gün karar verip yumoşları tolamışlar 10 yumoştan 9 tanesi dölenmiş ve 3 tane tarnsfr edilmiş ve şu an 3 ze hamile
her şey kısmet

şimdi tekrar bir liste yapalım ocak ayında şubat tüp bebek yapacaklar ve problem klinik yazalım

liste genel bi liste sende hamile kalınca adının yanına hamile yazacağım
zaman sınırlaması yok
biz kaç kişi olduğumuzu anlamak için böle bi liste yaptık cnm
yoksa ocak ayı tüpleri yazardık dimi :))))

ne güzel ya evet gerçekten öyle, allahtan başka çare yok ondan istemek lazım...

Meldır sız maralla aynı hastanedemı tupu yaptrdın canım yaaa belkı ıyı doktorlar gelmıstır ıyıcene sor canımyaa

Tabıkı canım bızler vesıleyız ılaclar doktorlar bız.tabıkı dogru yerlere gıtceksın dogru bılgı ınsanlara ondan sonra allah nasıp ederse olur dıcez

Meldır sız maralla aynı hastanedemı tupu yaptrdın canım yaaa belkı ıyı doktorlar gelmıstır ıyıcene sor canımyaa

evet biz meldir ile aynı yerdeyiz... doktorlarımız farklı... meldircim benim doktorumu tercih edebilirsin aslında, gerçekten iyi... birde sarp bey hakkında çok ii şeyler duydum...

benim cnm çok sıkılıyooo
kimsede haalaya gelmedi zaten bebetomla ben mannak gibi döndük durduk hee
bi ara güllücan katıldı ama
hemen yoruldu
uyuyayım bari ben yaa

evet biz meldir ile aynı yerdeyiz... doktorlarımız farklı... meldircim benim doktorumu tercih edebilirsin aslında, gerçekten iyi... birde sarp bey hakkında çok ii şeyler duydum...

ay ben senide yerim meldirciğinide
yavyuummmmm bnmmm

Merhaba kizlar nasilsiniz, beni tanimayanlar icin kisaca kendimi anlatayim, 5 defa normal yola hamile kaldim fakat maglessef hep husran la bitti sonu,dusuk, dis gebe,bos gebelik, gebelik durmasi, yani olumsuz olan her seyi yasadim, tuplerim yok benim ikiside alindi dis gebe yuzunden.Bundan sonra 5 defa tup bebek yaptirdik olmadi 4 Fransada, 1 Ankara HRS hic biri tutmadi, ve en sonuda Memorial de oldum ve su an transferin 10 gunu insallah guzel haberler veririm ama dun den beri adet sancilarim var arti bacaklarim asiri derecede sizladi, bilmiyorum kizlar su an kafam cok karisik daha oncede boyle olmustu ve sonuc negatif cikmisti ne olur duallarinizi eksik etmeyin kizlarr Allah hepimizin yardimcisi olsun

hatçem aşkım cnm bitanem bebeğim
ya bak valla ben seni özlüyorum yaa
bu nevin nereye gitti yaa hamile hamile geziyomu hala yaaa
songülümde bebeklerini almaya gitti ohhhh ısıtıcak kuzucuklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…