Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar 4 kez tüpbebek yaptırcam istanbulda oturuyorum araştırma yapıorum bana önerebilceniz hastane varmı ii olduğuna inandığınız ben daha önce hospitalyum ve 2kezde 7tepeüniversite hastanesinde yaptırdım lütfenn

nisacım allah yardımcın olsun bir ara yine gelmiştin aramıza inşallah sonucun hayırlı olur canım moralini bozma olacak inşallah

cnm bnm inşallah hayırlısıyla rabbim bu defa güldrücek yüzünü sonuna kadar
dualarımız seninle merak etme inan burası türbe gibi oldu valla hepimiz dua okuyoruz allah kabul etsin inşallah
sonucunu bize bildirmeyi unutma cnm bnm

marall bende sarp beye işlami yaptırayım diye düşünüyorum kabul ederler mi bilemiyorum ama bakalım konuşmaya gideceğim yakın zamanda

rabim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
iiinnnnnşşşşşşşşşşş

cnm umut tüpü çok met ediyorlar ulun beyi
memorıal ve almanda süper başarı oranları yüksek bence bu defa seçimini çok iyi yapmalısın allah yardımcın olsun
listeme ekliyorum zeni inşallah tez zamanda yanına hammile yamakta nasip olur

hatçem aşkım cnm bitanem bebeğim
ya bak valla ben seni özlüyorum yaa
bu nevin nereye gitti yaa hamile hamile geziyomu hala yaaa
songülümde bebeklerini almaya gitti ohhhh ısıtıcak kuzucuklarını

canim bende seni cok ozluyorum inan...
isler biraz yogun, o yuzden birsey yazmadim..Ama okuyorum.
Insallah songulumde 2 hafta sonra guzel haberlerle gelir...
bizde insallah martda veririz guzel haberi. Ama insallah sana tup bebek gerek kalmaz...bol bol calisma yapin bu ara ha

kızlar ben çıkıorum hepinizi öpüyorum ii bakın kendinize... yarın görüşürüz... opuyorumnanaktan

Canım,

Ben Amerikan hastanesinde tedavi görüyorum. Orada tedavi gören ve sonuç alan arkadaşlarım var. Ben Amerikan hastanesini önerebilirim. Ya birde herkese sööylüyorlar mı bilimiyorum ama deneme aşamasında bir ilacın programına katılırsan ücretsiz tüp bebek yapıyorlar diye duydum. Ama bazı şartları var, daha önce tüp bebek yaptımış olmak filan sanırım. ıstersen bir görüş. Orada Kayhan Yakın ve Bülent Urman ve Alper Mumcu'yu biliyorum iyi diye.
Bir de bir arkadaşım Brüksel Hastanesini önerdi ilk deneme kızı oldu.
Son olarak asla gitmemen gereken yeri söyleyeyim Jinemed. Asla gitme buraya.

evet canım yyaaaaaaaaa
artık söleyecek hiç bir şey bulamıyorum yyaaaaaaaaa

maralım görüşürüz aşkım yorma kendini emi

hatçem kuzum valla aynen bende yoğunum

ytercim inşallah o kaar sayfamız çoğalmadan hep beraber bebeklerimiz topiğini açarız hamileliklerimizi ve doğumlarımızı bebeklerimi konuşuruz inşallahhhhh

güllücannn akşama giy kırmızılarını huahuahau enişte bayram etsin

aamin inşaalah allah razı olsun yardımcı olduğun için kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

Ya benim bağlantımda bişey var herhalde, sayfalar yavaş geliyor, ben yazana kadar herkes on kere yazıyor.delikafadulden

İİNNŞŞŞŞŞŞŞŞ CANIM İNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
BURASI :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüvOLACAK
KIZLAR DAHA DÜNÜR OLACAĞIZ YYAAAAAAAAAAA
KIZ ALIP KIZ VERECEĞİZ olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

çok sağol yardımcı olduğun için herşey gönlünce olur inşaallah kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…