Merhaba kizlar nasilsiniz, beni tanimayanlar icin kisaca kendimi anlatayim, 5 defa normal yola hamile kaldim fakat maglessef hep husran la bitti sonu,dusuk, dis gebe,bos gebelik, gebelik durmasi, yani olumsuz olan her seyi yasadim, tuplerim yok benim ikiside alindi dis gebe yuzunden.Bundan sonra 5 defa tup bebek yaptirdik olmadi 4 Fransada, 1 Ankara HRS hic biri tutmadi, ve en sonuda Memorial de oldum ve su an transferin 10 gunu insallah guzel haberler veririm ama dun den beri adet sancilarim var arti bacaklarim asiri derecede sizladi, bilmiyorum kizlar su an kafam cok karisik daha oncede boyle olmustu ve sonuc negatif cikmisti ne olur duallarinizi eksik etmeyin kizlarr Allah hepimizin yardimcisi olsun
evet kızlar çok ağladım inanamıyorum halen tlfndaydım herkes haber bekliyordu.
Zaten buraya kızım yazdı hamileyim sonuc 99 diye:))))) birde bebek göndermiş :))
sizler haber bekliyordunuz diye kızıma yazdırdım hemen :)))
çok mutluyum inanamıyorum
ben hep tek istedim allahım gönlüme göre verdi inş bi kızım var benim allahım sizlerede nasip etsin
kızlar 4 kez tüpbebek yaptırcam istanbulda oturuyorum araştırma yapıorum bana önerebilceniz hastane varmı ii olduğuna inandığınız ben daha önce hospitalyum ve 2kezde 7tepeüniversite hastanesinde yaptırdım lütfenn
marall bende sarp beye işlami yaptırayım diye düşünüyorum kabul ederler mi bilemiyorum ama bakalım konuşmaya gideceğim yakın zamanda
hatçem aşkım cnm bitanem bebeğim
ya bak valla ben seni özlüyorum yaa
bu nevin nereye gitti yaa hamile hamile geziyomu hala yaaa
songülümde bebeklerini almaya gitti ohhhh ısıtıcak kuzucuklarını
gizem, 500ncu sayfaya gelmek uzereyiz. Bunu kutlamak lazim hihoyyyt
Canım,kızlar 4 kez tüpbebek yaptırcam istanbulda oturuyorum araştırma yapıorum bana önerebilceniz hastane varmı ii olduğuna inandığınız ben daha önce hospitalyum ve 2kezde 7tepeüniversite hastanesinde yaptırdım lütfenn
songulum sen bana cevap vermedenmı gıdıyon tamam hadı bakalım allah hakkında ve hakkımızda hayırlısı neyse onu nasıp etsın
yetercım ınsanlıgından utandım dıyon ama tam tersı olan ınsanlarda var 5 yasındakı cucuguda aılesı zorla dılendırırmıs hemde 3yasından berı canım bunlarda ana babmı yaaaaaa cocugun boynunda ıp afedersınız kopek gıbı yanı yazık ınsanlara yaaaaaaa
cnm umut tüpü çok met ediyorlar ulun beyi
memorıal ve almanda süper başarı oranları yüksek bence bu defa seçimini çok iyi yapmalısın allah yardımcın olsun
listeme ekliyorum zeni inşallah tez zamanda yanına hammile yamakta nasip olur
maralım görüşürüz aşkım yorma kendini emi
hatçem kuzum valla aynen bende yoğunum
ytercim inşallah o kaar sayfamız çoğalmadan hep beraber bebeklerimiz topiğini açarız hamileliklerimizi ve doğumlarımızı bebeklerimi konuşuruz inşallahhhhh
güllücannn akşama giy kırmızılarını huahuahau enişte bayram etsin
Canım,
Ben Amerikan hastanesinde tedavi görüyorum. Orada tedavi gören ve sonuç alan arkadaşlarım var. Ben Amerikan hastanesini önerebilirim. Ya birde herkese sööylüyorlar mı bilimiyorum ama deneme aşamasında bir ilacın programına katılırsan ücretsiz tüp bebek yapıyorlar diye duydum. Ama bazı şartları var, daha önce tüp bebek yaptımış olmak filan sanırım. İstersen bir görüş. Orada Kayhan Yakın ve Bülent Urman ve Alper Mumcu'yu biliyorum iyi diye.
Bir de bir arkadaşım Brüksel Hastanesini önerdi ilk deneme kızı oldu.
Son olarak asla gitmemen gereken yeri söyleyeyim Jinemed. Asla gitme buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?