Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

selam kızlar, bu akşam çatlatma iğnemi vurunuyorum perşembe yumurtalarım toplanacak, yeni bir safhaya geçiyorum inşallah, dualarınızda beni de unutmayın ne olur

selam kızlar, bu akşam çatlatma iğnemi vurunuyorum perşembe yumurtalarım toplanacak, yeni bir safhaya geçiyorum inşallah, dualarınızda beni de unutmayın ne olur

AÇTĞIN YENİ SAYFA YENİLİKLERLE
GÜZELİKLERLE SÜPRİZLERLE
MUCİZELERLE VE BEBİŞLE DOLU OLSUN:Saruboceq::Saruboceq:

Ayyy kızlar okuyomda bır turlu gıremedım yenı arkadaslar gelmıs allah transferlerınızı hayılrıs etsın kızlar
canım bende umutta yaptırdım ılk denememı sanada tavsıye ederım artık secıcı olman lazım bu 4,denemen heralde valla bahcecı desem onlar zaten aynı kısının ve aynı ekıp ulun beyı tavsıye ederım bebm sana

kız gızem kırmızı don satmadınkı gıyım de enıtenı bu sogukta spor yaptırayım ehehehe
sevda hııc gırme sakın sen nete tammammı

gizem_im sen tedavini nerede görüyorsun?
CNM ben başlayamadım bir türlü tedaviye tam anadolu sağlık merkezine karar vermiştimki tekrar üniv de bi test yaptıralım dedik sperm sayısı 4 milyondan 16 milyona çıkınca üroloji dr u 3 ay bekleyin dedi
ilaç veri eşime bakalım aklım karışık aslında 11 hafta sonra gideceğiz dr a henüz belli değil ne yapacağımız nerde yapacağımız yani

cnm inşallah herşey yolunda gidecek ve sende güzel haberlerini vericeksin bize allah yardımcın olsun dualarımız hepimiz için allah kabul etsin inşaallllaaaahhh

kız güllücan takmışın sağuk diye yaa enişte ısıtacak işte seni töbe allahım yaaa
kızım sen bu işi yapmazsan nasıl olacak bu çocuk sen tübe bağlamışın kısmetini valla :))))))))))))))))
anam rengi fark etmez istersen hiç giyme huahauhauhuahua

gurbetim kuşum napıyosun sen yaa görüşemiyoruz
aaa özledik ama yahuuuu

Yaa arkadaşlar,

Benim bugün adet görmem gerekiyordu tedaviye başlamak için ama görmüyorum. Fena halde endişeliyim. Testim birkaç gün önce negatif çıkmıştı. bir sürü hormon alıyorum. Ağrım var. Stresten olabilirmi diye düşünüyorum. Benim gibi tedaviden önce böyle durumlar yaşayan oldu mu? Tedavi için alınan ilaçla gecikme yapıyor mu?

Merseraycım hadı baklım hakkında hayırlısı canım benım.kacıncı denemen nerde denıyon ak-nkaradamı canım
bak meldır ankaralı bır arkadas daha var

kızlar gittikçe çoğalıyoruz gönül isterki burdaki herkesle birlikte hamileyiz topiği açabilmek bir gün o da olacak :Saruboceq:

Befaırcım ıstersen doktoruna bır sor yınede garantı olsun ben oyle bır sey yasamadım cunku ben kısa protokol olmusutum canım

kız gızem zaten hıc gıymıyom benım oyle hobılerım yok kocamı yormuyorum ben dırek konuya gırıoyurz hıhıhıhı kız benım oyle sureklı canım cekmez valla ne yapcam bılmem

Aaa çok iyi demek doktor kendiliğinden gebelik olabilir diye düşünüyor. Ben de ameliyattan sonra tüp bebek yaparmıyız diye sordum 6 ay bekleyin dedi tam 6 ıncı ayda gelmişti küçük meleğim ama ancak 8 hafta beraber kalabildik.
Belkide kendiliğinden hamile kalırsın belli mi olur?

meldirim inşallah cnm bnm inşallah
siz doğurun ben arkasından kreşte açacam sizin veletlere her ilde
yeni girişimler içindeyim huhauhau
gizem kreşler zinciri
özel tüp bebeklere kreş huahauhau

kız gullucan kutuplarda mı yaşıyon :) soğuk da soğuk :) aa bende olsam sapık gibi bakarım... soğuk, bu gün hafta başı, bu gün aybaşı, çarşamba çarşafa dolandı ......

Ya doğru söylüyosun cnm ben bir doktoru arayayım. Uff ya tedavim ertelenirse. lmaz: Bekleyemem!

Kız yeter sana katılıyorum bır gun hepımızın cocukları olurmus sonra artık hısım akraba a-oluruz kız ne dersın ayyyy kız ben kızımı uzaklara veremem gıbı gelıyor senın oglunu ıc guveye alırız hıhıhııh
meldır ınsalllah canım ya ınsaalh bırgun hepımız halıs olurus yaa kız senınle hısım olmak ısterdım bıraz bırbırımıze benzıyoz cocuklar kv.tanıma zorlugu cekmezdı enonemlı ozellıgımız karamsar ve panık olmamız sankı dımı

heee benim öle bi arkadaşım var o da hep öle söler kocası gurbette 2 ay gelmiyo ohooo diyo hiç umrumda değil geldiği zaman bile yapasım yok diyo :)))
valla şaşıyorum ben bu duruma bendemi bi tuaflık var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…