Sağol cnm, inşallah hepimizinçok sağol yardımcı olduğun için herşey gönlünce olur inşaallah kaydirigubbakcemile3
selam kızlar, bu akşam çatlatma iğnemi vurunuyorum perşembe yumurtalarım toplanacak, yeni bir safhaya geçiyorum inşallah, dualarınızda beni de unutmayın ne olur
CNM ben başlayamadım bir türlü tedaviye tam anadolu sağlık merkezine karar vermiştimki tekrar üniv de bi test yaptıralım dedik sperm sayısı 4 milyondan 16 milyona çıkınca üroloji dr u 3 ay bekleyin dedigizem_im sen tedavini nerede görüyorsun?
selam kızlar, bu akşam çatlatma iğnemi vurunuyorum perşembe yumurtalarım toplanacak, yeni bir safhaya geçiyorum inşallah, dualarınızda beni de unutmayın ne olur
Aaa çok iyi demek doktor kendiliğinden gebelik olabilir diye düşünüyor. Ben de ameliyattan sonra tüp bebek yaparmıyız diye sordum 6 ay bekleyin dedi tam 6 ıncı ayda gelmişti küçük meleğim ama ancak 8 hafta beraber kalabildik.CNM ben başlayamadım bir türlü tedaviye tam anadolu sağlık merkezine karar vermiştimki tekrar üniv de bi test yaptıralım dedik sperm sayısı 4 milyondan 16 milyona çıkınca üroloji dr u 3 ay bekleyin dedi
ilaç veri eşime bakalım aklım karışık aslında 11 hafta sonra gideceğiz dr a henüz belli değil ne yapacağımız nerde yapacağımız yani
cnm inşallah herşey yolunda gidecek ve sende güzel haberlerini vericeksin bize allah yardımcın olsun dualarımız hepimiz için allah kabul etsin inşaallllaaaahhh
Ya doğru söylüyosun cnm ben bir doktoru arayayım. Uff ya tedavim ertelenirse.Befaırcım ıstersen doktoruna bır sor yınede garantı olsun ben oyle bır sey yasamadım cunku ben kısa protokol olmusutum canım
kız gızem zaten hıc gıymıyom benım oyle hobılerım yok kocamı yormuyorum ben dırek konuya gırıoyurz hıhıhıhı kız benım oyle sureklı canım cekmez valla ne yapcam bılmem
Befaırcım ıstersen doktoruna bır sor yınede garantı olsun ben oyle bır sey yasamadım cunku ben kısa protokol olmusutum canım
kız gızem zaten hıc gıymıyom benım oyle hobılerım yok kocamı yormuyorum ben dırek konuya gırıoyurz hİhİhİhİ kız benım oyle sureklı canım cekmez valla ne yapcam bılmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?