Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Aa ne yapayım evım sobalı kızm ya cok usenıyorum hee kız ıstek macunu yıcem hee

Yok kız ben okadarda degılım cunku ben rvlıykrn kocam askere gıttı ayy geldıgınde hep ılk gunlerımız gıbıydık ınsan ozleyınce ayyy cok guzel oluyor kız hergunde sıkıyor benı oyle seyler yaaaaa

inşallah umduğumuz gibi olur cnm bnm
çok üzüldüm kısmet değilmiş hayırlıısı bölemiş demekten başka çaremiz yok
inşallah bu defa seni hiç bıramıycak meleğin

kız gullucan kutuplarda mı yaşıyon :) soğuk da soğuk :) aa bende olsam sapık gibi bakarım... soğuk, bu gün hafta başı, bu gün aybaşı, çarşamba çarşafa dolandı ......
ya valla bacım bu güllücan delürmüş
bide adama sapık diyo
kış soğuk yaz sıcak
hastayım elleme cart curt ah garibim eniştem güllücan adam gider valla başka yerlere görürsün huahuahuah

Aa ne yapayım evım sobalı kızm ya cok usenıyorum hee kız ıstek macunu yıcem hee

valla ben bilmem istek macunumu yersin başka bişimi ama sonunda oklavayı yersin ben sana diyim hihiihihihi
yazık aadama yaaa
geçen sene ben evimde ufo yaktım
çoğu zaman valide sultanda kaldık ama sırf onun için eve gidiyodum valla düşün yani artık
topla kendini kızım yazık adama
bende amma baskı yaptım dimi :)))))
bana ne oluyosa :))))))))))))))

OLUR KIZ SEVERLERSE BİRBİRLERİNİ :roflol::roflol:

gullucan aslında ben eğlenceli biriyimdir insanları severim gezeyim bana gelsinler gülelim oynayalım ama bu tedaviler ilaçlar tedaviler beni iice evhamlı panik yaptı normalde de vardı zaten ama :) sanırım arttı....

Ayyyyyyy kızlar benı delırttınız offffff ya ne yapcam ben 1 hafta gecmeden canım cekmıyor daha yenı yenı duzeldım valla kız bu olumsuzdan sonra o ıs basında bıle aglıyorudum bana bır sey olmustu ıyıcene ama sımdı ehh ıyım yanı
ama meldır yuregımı ındırecen hee kız one bıcım laf kız aks olsun baskasına gıder allahkorusun kızz aboooooo ben ne yaparım kız affetmem gıbı gelıyor allaha buyuk konusmayyaım valla

akşam yemeğini düşüne düşüne bi hal oldum ama karar verdim sonunda birazz zor olacak ama yaparım sanırım :)

çok teşekkür ederim iyi dilekerlinzi için arkadaşlar,
merak edenler için kısaca kendimden bahsedeyim, sebepsiz infertiliteyiz, 2,5 yıldır uğraşıyorum, yumurta takipleri, kloman tedaviler, rahim filmi, 2 kez olumsuz aşılama .... bunları yaşadım hiçbir sorunumuz yok ama henüz olumlu sonuç alamadık, 28 yaşındayım, ilk tüp bebek denemem, anakra da yaşıyorum anatolia tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum ilk denemem, drum Bülent Traş, Rabbim beli bunu vesile kılar diye yola çıktık Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

kız meldir demedi ben dedim öle hihihi şaka yaaa
adam sevmiş ne zorluklara katlanmış kavuşmuş gidermi

akşam yemeğini düşüne düşüne bi hal oldum ama karar verdim sonunda birazz zor olacak ama yaparım sanırım :)

napcanki yaaa
ben yine beleşe getirdim valla anneme giiyorum

Befaır dogar ınsaallh kız bız k.v yı burdan ayarlıyalım gerısı kolay dermısııım
kız meldır heralde bagımlık yapar ıslerım heep duruyor hee kargoyu bıle hazırlamayı unutmusum kargocu geldı aklıma geldı kargolar dedım yarın verım hazırlamadım adam gulerek gıttı
bu arada bende cok neselıyım cok guler yuzluum ınsalanar bana bu enerjıyı nerden alıyon dıyo ama ıcımı bır ben bırde sız bılırsınız canalrım benım ınsan oluyor ıllakı karamsar yanıı

ben çıkıyorum arkadaşlar
sabah erkenden buradayım inşallah
herkesi öptümmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…