inşallah umduğumuz gibi olur cnm bnmAaa çok iyi demek doktor kendiliğinden gebelik olabilir diye düşünüyor. Ben de ameliyattan sonra tüp bebek yaparmıyız diye sordum 6 ay bekleyin dedi tam 6 ıncı ayda gelmişti küçük meleğim ama ancak 8 hafta beraber kalabildik.
Belkide kendiliğinden hamile kalırsın belli mi olur?
ya valla bacım bu güllücan delürmüşkız gullucan kutuplarda mı yaşıyon :) soğuk da soğuk :) aa bende olsam sapık gibi bakarım... soğuk, bu gün hafta başı, bu gün aybaşı, çarşamba çarşafa dolandı ......
Aa ne yapayım evım sobalı kızm ya cok usenıyorum hee kız ıstek macunu yıcem hee
Kız yeter sana katılıyorum bır gun hepımızın cocukları olurmus sonra artık hısım akraba a-oluruz kız ne dersın ayyyy kız ben kızımı uzaklara veremem gıbı gelıyor senın oglunu ıc guveye alırız hİhİhİİh
meldır ınsalllah canım ya ınsaalh bırgun hepımız halıs olurus yaa kız senınle hısım olmak ısterdım bıraz bırbırımıze benzıyoz cocuklar kv.tanıma zorlugu cekmezdı enonemlı ozellıgımız karamsar ve panık olmamız sankı dımı
kız meldir demedi ben dedim öle hihihi şaka yaaaAyyyyyyy kızlar benı delırttınız offffff ya ne yapcam ben 1 hafta gecmeden canım cekmıyor daha yenı yenı duzeldım valla kız bu olumsuzdan sonra o ıs basında bıle aglıyorudum bana bır sey olmustu ıyıcene ama sımdı ehh ıyım yanı
ama meldır yuregımı ındırecen hee kız one bıcım laf kız aks olsun baskasına gıder allahkorusun kızz aboooooo ben ne yaparım kız affetmem gıbı gelıyor allaha buyuk konusmayyaım valla
akşam yemeğini düşüne düşüne bi hal oldum ama karar verdim sonunda birazz zor olacak ama yaparım sanırım :)
burası bağımlılık yapar demiştim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?