Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kız teyer ne guzel slagonun var ınsaalh kız ayy bırde yarın maralın ıyı haberını alsak ınsaalh ondan sonra dıger kızların

ne güzel işte valla ben çok beğendim:roflol: hiçdurmadan ilaçlardan iğnelerden bahsedecek değiliz ya:içelim:kaydirigubbakcemile5

HEP TEDAVİ İLAÇ MERKEZ ÇOCUK OLMUYOR
DEĞİŞİKLİĞE İHTİYACIMIZ VAR :lepi::lepi::lepi:
KAFALARI DAĞITMAYA DA :içelim::içelim:

kızlar benimde çıkmam lazım yemek hazırlıcam, 1-2 saat sonra gelirim, size iyi muhabbetler

Ha bak o olur işte.
Allah kısmet etse de ikiz olsa biri kız olsun biri erkek. (Ismarlama oluyor ya bu işler!lülülülülülü)
Olursa bana bir kız bir de erkek annesi lazım.

kız teyer ne guzel slagonun var ınsaalh kız ayy bırde yarın maralın ıyı haberını alsak ınsaalh ondan sonra dıger kızların

inşş maral dan da güzel haber alırız canım iinnşşşşşş

ha bak o olur işte.
Allah kısmet etse de ikiz olsa biri kız olsun biri erkek. (ısmarlama oluyor ya bu işler!lülülülülülü)
olursa bana bir kız bir de erkek annesi lazım.

buluruz yyaaaaaa merak etme
senin istediğin bebiş olsun

hhaaaaaaa bak bende bir tane erkek yeğen var (gerçi ona ben aşığım ama )
al işte kızına buldum damat

Yok canım hayırlsı neyse o olsun ben kız yada oglan demıyorum hayırlsını ıstıyurm canım
kızlar bende kacıyorum aramıza yenı katılan arkadaslar bız olmezsek hafta ıcı 8,30-18,00 burdayız tamam kızlar merseray hadı bakalım canım senınlede goruselım sık sık hadı kızlar ıyı aksamlaaaaaaaaaaar

Bbeton sızde ne var canım kac kere denedın tupu
Canım ben 2 defa denedım ama tutmadı hep kımyasal gebelık oldu yaaaabilmiyorumkismile
Hoşgeldın canım amın:ecrin_bebek:
Canım orada çok merkez var bize göre çok avantajlısın güzelim sen :lepi:

Ya kusura bakmayın kılzar komşu çagırdı oraya gittim 5 dk.benım yegenıme bebek süveterı yapıyoda büyüklüğünü sordu.:sinifsinif:

kızlar bende Çıkıyorum yemeĞe bakım
herkese ıyı akŞamlar

nevinim canım canım canım çoook tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin herşey yolunda gider inşallah bu saate kadar giremedim bir türlü nete seni ve esrayı çok merak ediyordum allaha şükür senden güzel haberi aldım çoook öpüyorum seni

esracım canım ya çok üzüldüm inan ki bugün sizleri çok merak ettim işten geç geldim hemen netin başına geçtim seninde dediğin gibi kısmet işi birazda inşallah bundan sonrakilerde hepimize kısmet olur canım söyleyecek bir şey de yok ki hayırlısı olsun demekten başka olsun biz bundan sonrasında beraber deneriz canım öpüyorum seni

songülüm şimdi transferin olmuştur dinleniyorsundur canım kaç tane transfer oldu inşallah herşey yolunda gider de pozitif sonucunu alırsın canım çok dua ediyorum sana da hepimize de allahım dualarımızı kabul eder inşallah
canım ben bugün çalışıyordum hastanede milletin yanında girip bakamıyorum kk ya kimsenin okumasını istemiyorum özel konular nede olsa ama bugün nevinle esranın sonucunu senin ne yaptığını çok merak ettim
canım benim seni çoook öpüyorum

bugün benim transferim oldu. çok duygulandım. çok dua ettim. şimdi sabırsızlıkla test günüm 23 ocak'ı bekliyoruz eşimle. aynı zamanda 23 ocak evlilik yıldönümümüz.Rabbim inşallah en büyük hediyeyi verir.

nevinimmmm kuşummm balımmmm bebemmm çiçeğimmmm datlummmm daha ne diimm sana bennn
tebriklerrrrrrr tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr
seni seviyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…