ne güzel işte valla ben çok beğendim:roflol: hiçdurmadan ilaçlardan iğnelerden bahsedecek değiliz ya:içelim:kaydirigubbakcemile5
kızlar benimde çıkmam lazım yemek hazırlıcam, 1-2 saat sonra gelirim, size iyi muhabbetler
kız teyer ne guzel slagonun var ınsaalh kız ayy bırde yarın maralın ıyı haberını alsak ınsaalh ondan sonra dıger kızların
ha bak o olur işte.
Allah kısmet etse de ikiz olsa biri kız olsun biri erkek. (ısmarlama oluyor ya bu işler!lülülülülülü)
olursa bana bir kız bir de erkek annesi lazım.
Canım ben 2 defa denedım ama tutmadı hep kımyasal gebelık oldu yaaaabilmiyorumkismileBbeton sızde ne var canım kac kere denedın tupu
Hoşgeldın canım amın:ecrin_bebek:Merhaba kizlar nasilsiniz, beni tanimayanlar icin kisaca kendimi anlatayim, 5 defa normal yola hamile kaldim fakat maglessef hep husran la bitti sonu,dusuk, dis gebe,bos gebelik, gebelik durmasi, yani olumsuz olan her seyi yasadim, tuplerim yok benim ikiside alindi dis gebe yuzunden.Bundan sonra 5 defa tup bebek yaptirdik olmadi 4 Fransada, 1 Ankara HRS hic biri tutmadi, ve en sonuda Memorial de oldum ve su an transferin 10 gunu insallah guzel haberler veririm ama dun den beri adet sancilarim var arti bacaklarim asiri derecede sizladi, bilmiyorum kizlar su an kafam cok karisik daha oncede boyle olmustu ve sonuc negatif cikmisti ne olur duallarinizi eksik etmeyin kizlarr Allah hepimizin yardimcisi olsun
Canım orada çok merkez var bize göre çok avantajlısın güzelim sen :lepi:kızlar 4 kez tüpbebek yaptırcam istanbulda oturuyorum araştırma yapıorum bana önerebilceniz hastane varmı ii olduğuna inandığınız ben daha önce hospitalyum ve 2kezde 7tepeüniversite hastanesinde yaptırdım lütfenn
evet kızlar çok ağladım inanamıyorum halen tlfndaydım herkes haber bekliyordu.
zaten buraya kızım yazdı hamileyim sonuc 99 diye:))))) birde bebek göndermiş :))
sizler haber bekliyordunuz diye kızıma yazdırdım hemen :)))
çok mutluyum inanamıyorum
ben hep tek istedim allahım gönlüme göre verdi inş bi kızım var benim allahım sizlerede nasip etsin
acaba onunla alakası varmı? doktora tutunamamasının sebebini sordum aslında tıbbi bir açıklaması varmış ama tıp okadar gelişmediği için bulunamıyormuş...ama bir sebebi varmış... ben doktorların aracı olduğuna inanıyorum, tek bir embryo koyuyorlar kötü kalite ama tutuyor... çok ii koyuyorlar tutmuyor... allah kısmet ederse tutuyor...
off eylülüm ya şimdi de sen yoksun sabah görüşelimmm ben gitmedennn
nolurrrr yanımda ol cnmmm heyecan bastıııı
ayşe nin de haberii offf offf tam üstüne geldii
nevinimmm canım inşş güzel haberlerle buluşuruz
ay kızlar benim ismimin yanında hamile yazacak artık :)) sonuna kadar inş. allahım esracığımada nasip et inş.
hamıleyım sonucum 99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?