Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kız sevda kesıcem senı nerdesın sen bakııııııııııım kız saka hee muhasebecılerın bu yıl sonu muhabbetlerı bayagı zor

evet canımm aynen öyle kafam allak bullak oldu hesaptan ara verdim bir bakayım dedim kk ne sositososito

ıyı yapmıssın canım tabı bıızm muhasebecıde oyle gunde 40defa telle gorusuyor zor valla ınsaalh tez zamanda toplarsın ıslerını.kan testını verdınmı canım

ıyı yapmıssın canım tabı bıızm muhasebecıde oyle gunde 40defa telle gorusuyor zor valla ınsaalh tez zamanda toplarsın ıslerını.kan testını verdınmı canım

yok canım gelecek ay veririz galiba bu aralar eşim baya izin aldığı için onun sorun oluyo o yüzden bekliyoruz canım hem eşim ne acele ediyoruz ne gereği var zaten bekleme süresindeyiz diyor bilmiyorumkismile

Ayy nebıleyım ben cok sabırsızım oyuzden hemen verdım ne olur ne oolmaz dedım zaten urologa gorunup 2,dakka kan verıyor bıttı tabı ınsaalh sorun cıkarmazlarsa hayırlısı canım benım sız daha ıyı bılırsınız
bır sey daha yedı tepe unıversıtesınde rapor cıkarılıyormu orasıda fakulte gıbımı bılgın varmı

ürolog la kan testi ne alaka banada açıklasanıza
ürolog bizden sadece sperm teti istedi ama yaaa

kız gızem ee heralde sana ne alaka sevdanında hanı tutmadıya bebegı kromozom testı erkeklerden urolog verıyor,kadınlara kdın dogum verıyor canım benım ama esımden fsh hormonu ıstemıstı umuttakı urolog esımde fsh testı verdı.sızden ıstenmedımı esınden fsh canım

hosgedın canım yetercım bak bız artık doguran ve hamıle kalan topıgı kurduk cok sukur canım

meldır cnım ben burdayııım sız yoksnunz dıye bende cıktım bebegım

KIZLAAR BEN GELDIM GECMISI SÖYLE BI OKUDUM yaaaaa MARALIIM GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAH Tamamina erdirsin kizlar saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim yaa coooooooooooooooooook sevindim darisi bizlerin basinaaaa

ayyy gurbetkusum hosgeldın nasılsın
yetercıım amiiiiiiiiiin canııım ınsaalh hepımızn yanında hamısler yazar ayyy kız ınsanın karnında bır canlı olması cok farklı bır seydır dımı ınsan dusundugunde bıle heycanlanıyor
maldırım afıyet olsun canım ben senden sonra gıttım once gelıyorum ama adıllıkmı buuuuuuuuuu

canım benim öğle tatilim yarım saat yemekten gelincede başka bi arkadaşın yerine bakıyorum anca açıyorum burayı :)

bana kalsa bende hemen yaptırcam tez canlıyım ama eşim bekletiyo işte
canım tahminimce rapor olayı var ama emmin değilim netten gir tüp bebek bölümüne bak canım tel var orda ara istersen sor fakülte sonuçta orasıda

rapor işi döner sermayasi olan ünv. hastanelerinde kolay çıkıyor diye biliyorum ben 300 tl. yatırıp almıştım şartlarınız tutuyorsa hemen çıkarıyolar sonuçta o parada dr.ların cebine giriyor.

canlarim, bugun ben yokum... birazdan derse girecem. Aklim hep burda ama..
Ne kadar guzel oldu dimi kizlar, 4 tane pes pese guzel haber aldik. Insallah songulumdende pozitif sonuc gelir.
Allaha emanet olun kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…