Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ayşem sen şubatın 2sinde gideceksen bbende 3ünde gidecem demektir

ayşem adres ver canım sanada gönderirler hiç merak etme :))
tek suçlu gizoooooooo kı boğazında kalmadımı o gün yazdın öyleee
iğneye giderken akşam aklıma geldi dedim şimdi gizem hanım mantı yiyodur :)))

hatçem evet ilk kez yaşıyorum.3. tedaviye kısmet oldu.antalya tüp bebek merkezinden çok memnunum .doktorum kemal özgür .antalya ve çevresinde yaptıracak olanlara duyrulur.

canım sağolun kayseri olmasada annem yapar. zaten soruyor sürekli canın bir şey istiyormu diye

talya aacele nevin hepinizi öpüyorum.aacele ay ben bile heyecanlanıyorum inş önce kese sonrada kıpır kıpır oynadıgını görürsün canım,nevin aşkolsun benden neden istemiyosun söylede göndereyim.eşin nasıl getirtecek.talya sen kayseridemisin kayserilimisin canım.

nevinim o yerine göre değişiyor benim arkadaşıma bir hafta sonra randevu vermişlerdi. senin bugün belli olur.

ayşem nevinim nasıl gidiyor şikayet varmı? ağrılarım geçti ama ayaklarımı üşütünce belim ağrıyor neden birde yatınca geçiyor...
aklıma hep kötü şeyler geliyor sonra dua edip rahatlıyorum yoksa vesveselerden kurtulamıyorum, sizde öylemisiniz...

evet ayşem 342 idi ama benim 5. gün transferi 12.gün test yaptırdım, sence nasıl?

birde kese ne zaman görünüyor değer kaç olduğunda hatırlayan varmı?,

maralım var olmazmı olsun ama bence herşeye değer ben hepsine katlanırım.o kadar çektiğim zorluktan sonra bunlar vız gelir.

nevin sana demiştim testen öncede hamişsin diye.şimdide inş.bir oglunun olacagını tahmin ediyorum canım

sel canım benim eşim esnaf bi kaç firmanın bölge bayiisi e bayii arkadaşları var her ilde tanıdığı birde arnicanın fabrikası orada ya
geçen sene getirmişti vakumlu taze minicik minick süperdi :)) ondan istedim canım
sen hastasın bidenem dinlen
maralım öpüyorum senide canımcım
hatcem sen gel kendin yap mantıyı yok öle

canım en düşük gebelik değeri50 miş.ikinciyide garantilemek için yapıyorlar.beni şubatın 2 de çağırdılar .

kızlar iki sefer kimyasal gebelik geçirdimya.allahım görsen cennete düşmüş gibiydim.aman aman özelliklede eşim.sizdemi şimdi öylesiniz.nazlı hamişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…