Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

meldircim sanada iyi akşamlar siz olmasanız vakitde geçmiyor evdeyken ama işte hem zaman olmuyorki bakayım nete özellikle kk ya her zaman giremiyorum hem de sadece 4 ten sonra tek olduğum için girebiliyorum
güllücan canım nasılsın ben alıştım bu nöbetlere valla hastalar gelip gidiyor işte çalışınca vakit geçiyor işte ama az önce 4 yaşına bir çocuktan kan alana kadar canım çıktı bu konuda çocuklarla uğraşmak zor

nevinim vakit geçmiyordur eminim yarın tekrar kan vericen dimi inşallah hep ikiye katlanarak gider değerlerin ben de çok sıkılıyorum ya canım gezmek istiyor bugün çalışıyorum ama kocam her gün çalışıyor tek de gezilmiyor ki bu aralar bunalım takılıcam heralde

gizemim çalış bakalım işileyen demir pas tutmazmış:)))))
demek vakit dodu gidiyorsun görüşürüz canım iyi akşamlar

ayyy canım hakkaten zordur yaa cocuklar cok cıgırıyor yaaa
sen tup bebgı fakultede denemıstın dımı oranın tup unıtesı nasıl ozel gıbımı yogunmu

ahhhhhhhh gızem ben sana yok yeremı dıyom kpss gırıcem dıye bak maral coktan gıttı ohhhhhhhh ne guzel ya ahh keske memur olabılsek yaaa

eylülüm benim işler geceye kaadar devam ediyo
şimdi burdan çıkıp sipariş toplıycam komşulardan falan kozmetik
yarında yeni ürünler gelicek akşaama onları dağıtıcam
sonra paralarını toplıycam
evin işlerini saymıyorum bile
benim pas tutmam imkansız ama yorgunluktan yığılabilirim :)))))))))))
öptüm sana iyi nöbetler cnm bnm

ayyyyyyy gızemcım senın ıısın cok canım hadı allah rast getırsın canım yaa hadı kızlar bende kacar ıyı aksmalar ınsaallah yarın ogrusuruz

sağol gizemim çlışki canım tüp bebek yaptırınca paran çok olsun tabiki
gesin paralar dimi canım
hayranım azmine öpüyorum seni

güllücan ben fakültede yaptırmadım özelde yaptırdım canım orda işler nasıl yürüyor bilmem ama özel hastanelerde testler tahliller daha erken çıkıyor biraz daha fazla ilgi oluyor
sanada iyi akşamlar canım

hepiniz gidiyorsunuz ya kimse kalmadı belki gece ara ara takılan olur da ben de boş kalınca bakarım artık hepiniz öpüldünüz canlar

evet bende varım cok sukur sag salım ısımıze geldık veeeee gunaaaaaaaaaaaydııın

gizoooooooos meldıııııııır eylul nevııın sevda maral ayse nerdesınız kız yeterle demet gelmıs canlarım benım

ıyıyız dıyelı cok sukur ıyı olalım kızlar sızler nasılsınız gunaydın maralcım nasıl hamılelık bır farklılık varmı suan ıcın

MİLLET NERESİNİZ YAAAAAAAAAA klava:klava:klava:klava:
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
SIKINTI BASTI BENİ :hulya::hulya::hulya:

kızlar kaRdeŞıme kahvaltıya gıdıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…