Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Aslında ben varımda vermıs oldugum kromzom testı ne anlama gelıyor dıye ınternette bılgı bakıyorudum hakkaten bugun kımse yok ya ne oldu bunlara acaba

Gızeem heralde yıne patronun yerıne dısarımı gıttı nee
meldır bak senı merak ettım ulun beye soru sormusun bencede sen doktoruna muhakkak gıt yaa
maral sen ney yapıyon canım

güllüş buradayım bacım
uyuyakalmışım :))))))))))
saabah 8 de geldim patron yoktu telde çalmadı oh vurdun kavayı masaya uyudum hihihhihi

gunaydinlar..
gizem iyi yapmissin..uykunu almisindir baya... bende cok zor kalktim bugun. hic gelesim yoktu ise ama mecburen iste...

ah gizem ah kafan yapışmadımı masaya çok kötü bir pozisyon güzelim :)))

evet canım var ama şu anda o kadar rahatsız edici değil.sadece akşam yattığımda saha sola dönerken hafif ağrımlarım oluyor

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr hamişşşşşşşler hamişşşşşşşşşşşşş olmak isteyenler

iiyiz canım sizler nasılsınız benim hafif vardı hep ama gebeliğe kondurmuyordum hiç:)) ondanmış meğer kan verdim geldim bakalım sonuç ne çıkacak

kızlar şubat ın 2 sinde radevum var ulturasonla bakılacakmış .doktorum değerin bayağı yükselmiş çok iyi dedi.iyi gidiyormuş.herhalde kese ve ya keseleri görünce inanacağım.

Insallah katlanmistir canim...Kiz nevin bastan belli ben biliyordum, sen hemen hamile kalirsin diye Allaha cok sukur de oyle oldu. simdi merak ediyorsundur acaba kac tane var diye dimi..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr hamişşşşşşşler hamişşşşşşşşşşşşş olmak isteyenler

günaydınlar canım
artık mantımı yollayacanmı ahada bu zilli gizem geçen kaynanasına mantı yemeye canım çekmişti boğazında kalmadımı acaba ya
eşim getirtecek kayseriden söyledim :)))

kiz gizem artik burda yemek hakkinda birsey yazmiyalim, hamisler cogaldi, simdi bunlarin cani herseyi ceker...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…