Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

amma çok yazmışsınız yaaa
sel cnm günaydın
hatçem kuzum nabersin şeker
maralım üşütme sakın dikkat et
ayşem canım hadi hayırlısı bakalım ilk kese haberi senden gelicek inş
nevin valla boğazımda kalmadı ohhh misgib yedim köküne kıran girmediya al sende ye huahauhauah
kız çokmu canın çekti hakkatten ay artık sölemem ben yemek falan buradan
ah bi mantı olsada yesek hihihihiihihih

marall aman şeker deme çünkü şeker yükleme testimde anormallik varmış.şuan bebegim için diyetteyim açım aç

Nevin, benim mantimi yiyebilirmisin bilemem.. ben ne o hamuru yugrabilirim ne de acabilirim..Ben mantinin ancak sikmasini bilirim hehe..

ya kızlar kaç gündür acayip acayip rüyalar görüyom hee
ne olur bu ay bana bol bol dua edinde normal olsun

bende bilemiyorum.ama kendimce tranfer gününü baz aldım .ona göre 2 hafta oluyor.tüp olunca bilemiyorum normal hamilelikte son gördüğün adet baz alınıyor.

Hayirdir canim ne ruyasi goruyon?
Insallah gizemim inan cani gonulden istiyorum. Insallah normal yolla hamile kalirsin.

talya evet yarışmaya kayseriden katılıyorum.16 yıl önce almanyadan türkiyeye evlenerek transfer oldum.annem bu yıl kesin dönüş yaptı.kardeşlerim almanyada

marall aman şeker deme çünkü şeker yükleme testimde anormallik varmış.şuan bebegim için diyetteyim açım aç

ahahahahaaa ilahi :))) tmm demem fıstığım... ama aç kalma, sık ye az ye... akşam 6 tan sonra yeme sadece meyve ye kaydirigubbakcemile5

kızlar değerim 208.6 imiş 99du
merak etmeyin bende kaç haftalık diye merak ediyordum az önce sordum dra aynı şeyi merak ediyormuşuz ortalama 5 haftalık dedi :)))) oy oyyy yerimmmmmm

marall 1200 kal.diyet listemvar şuan önümde yogurdum ve meyvem var.hamişler meyveyi bol yiyin hadi bakalım alın elinize birer tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…