Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

nevinim senin en son nezaman dı adetin doktor sana 5 haftalık dediyse benimkini hesaplayacağım

talya bende şubatta istanbulda olacaktım ama yine bilmiyorum şubat sonundaki reglime çagırırsa bilmiyorum.dedigim gibi diyetteyim.sen tedaviyemi geleceksin canım.ben memorialdeyim

hatçem benim nikah tarihim aslında8 haziran 2001.beni ilçeye göndermesinler diye nikah yaptık .herkes kendi evinde 1 sene bekledik . ama biz düğünü 6 temmuz 2002 de yaptık.

ayşem son adet tarihim 12 aralık o sitede bulursun dondurulmuş ayrı transfer günü ayrı hangisiyse hesaplatabiliyon canım

kiz songullllll... bak sendende hamile haberleri bekliyoruz ha... 5 te 5 olur insallah!!! hilal, nevin, ayse, maral hepsi hamile cikti..insallah sende!

1.2000 ankara city hospital dr gurur polat 2. 2001 yine aynı merkez ikisindede kimyasal 3.2004 istanbul türkiye hastanesi dr nihal çakır 4.2005 aynı merkez dondurulmuş transferi 5.2007 kayseri sevgi hastanesi.....şimdide önümüzdeki aylarde memorial..........son kez

yşem hesaplama şeklini öyle söylemişlerdi bana ama embiriyo transfer ediliyo yumurtanın büyümesinin baz alınması daha mantıklı çünkü yumurtadan çıkıyorlar :)

hanımlarrrrrrrrrr merhabaaaaa

hatçem inşşş bende kendimden hamile haberi beliyom artıkkkkkkkkk:)))
yoruldummmm çünküüüüüüüüüüü

kızlar bende 28 ocakta adet olunca 3.denemem için sıtar alıcam benide alın listeyeeee

ayy gullucan ulun beye abone oldum ben kafa çok karışık olunca sor babam sor :)
yemeğe gidiyorum

ayrıca ilk 2 denememi bursada pembe mavide yapmıştım ilk tek bebek düşük 7.haftada ikinci denemede ikiz bebek düşük 10.haftada şimdi 3.deneme izmir şifa hastanesinde prof.dr.erol tavmergen ile olucak hadi bakalım hepimize kolay gelsinnnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…