Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Canim, yok bir yanlislik..Dondurulmus oldugu icin, bebisler 5 gunluk. Yani 2 gun fazlaligin var. O yuzden erken yapabilirsin testi.

songulum insallah 22sinde bize hamile haberleri verirsin... sana 3 tane transfer edildi insallah o 3 taneden en az biri tutunur..

cnm bnm kanama değilde sadece o süt kesiği gibi olan parça arada ama çok nadir pembe olarak geliyo seninde mi öyleydi?

cnm bebeklerine ne oldu? allah tekrardan nasip etsin inşallah en kısa zamanda, onlar seni öbür dünyada karşılayacaklar elinden tutacaklar, benimde iki tane kaybım var...

sonunda geldiniz ya ben büyüyüm bak döverim hepinizi ayrılmayın bir yere tamam mı ben gelince burda olun ona göre:))))))

haticem bu aralar hem çalışıyorum hem de gece bile hastanedeyim son günlerde evde olduğum zamanlarda hep misafirlerim vardı ya da ben misafirliğe gittim daha çok gece bakıyordum ama o zamanda siz yoktunuz bugün de daha yeni geldim eve canım benimmmm

ayyy gizem kız hamileler bastı burayı nevin maral ayşe birde songül eklenecek oh oh şimdi bunların canı birşeylerde çeker sabahtan beri mantıyı konuşmuşlar valla yapabilsem göndericem burdan hepsine canlarım benim ya seviyorum kız hepiniziiii

songülüm canımmmmm 3 tane yumoşunmu var şimdi seninde inşallah hep anneleriyle kalacaklar inşallah

güllücan nasılsın canım benim
meldir bugün yok heralde doktoramı gidecekti yoksa
sel canım sen nasılsın

ben geldim tam yemek saati herkes kaçıyor tabi evde toto büyütenler şaşırmayın :))
maralcım bende de kanama başlayınca jeli kesip ağız yoluyla progestan vermişti ama yan etkileri çoktu leyla gibi olmuştum :)

eylülcüm hoş geldin burdayım sabahtan başka bir işim vardı dr. gitmek için bekliyorum kanamam kesilmedi ne diyecek bakalım ameliyat olduğum dr. gideceğim ilaç bitsin...

cnm sendede bnm tarif ettiğim gibi pembelikler mi vardı, yoksa akıcı kan yani leke mi vardı yani çamaşırını kirleticek kadar mı vardı?

esracım drun önemisiz dediyse boşver takma
banada artık jel başlıyoruz bugün iğnelerden mahvoldum kanamam yok diye jel başlıcam

eylülcüm hoş geldin burdayım sabahtan başka bir işim vardı dr. gitmek için bekliyorum kanamam kesilmedi ne diyecek bakalım ameliyat olduğum dr. gideceğim ilaç bitsin...

meldircim inşallah kanaman biterde gidersin doktora inşallah herşey iyi gider ben doktorlara uzağımya sizler gidince yazıyorsunuzya bende öyrenmiş oluyorum bazı şeyleri ben de gitmeden yarı doktor oluyorum artık iyi geliyorsunuz bana valla

canım benim kanamam çok sonra oldu taze kan derler ya baya fazla şekilde 2 sefer gelip kesilmişti zaten dış gebelikte böyle olurmuş senin dediğin bence tutunma lekesi :)

inşşş eylülümm inşşşşş
öpüyorumm seniiii canımmmm yaaaaaaaaaaa

kızlaaaaaaaaaaaaar ben geldım yaa bugun ınternete gıremıyorum sureklı kesık bıktım yaa amma yazmıssınız yaa yarın saattır gecmsı okuyom hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…