nevinimmm ayşemmmmm canlarımm benimm inşş bende bozulmaz hamilelik büyüsü
sırası gelen hamile olurrr inşşş
nevinimmm ikiz istiyorum zaten bennn inşşş ama içimde pek umudum yok dondurulmuş ya baştan hazırlandım ama tabi takdir ALLAH ın nasip olduktan sonraa bakalımm artık
eşime verdikleri kağıtta 22 si test tarihi yazmışlar yani 12 si transfer olunca acaba yalnışlıklı varrr
yoksa dondurulmuşlarla değişiyo mu hatçem bilirsin sennn
maralcım eğer jel kullanırken kanamaların oluyosa jeli bırakıp iğnesini kullanman gerekiyo doktorunla görüş istersen benim önceki denemelerde lekelenme olunca jeli bıraktırıp progesteron iğnesine geçiriyodu doktorum.
ben jel kullandığım zamanlarda rahatsız oluyordum iğneler bende rahatsızlık yapmadı hiç.komik olanda ben iğne korkusu olan biriyken doktor jeli kes iğneye dön dediğinde seviniyodum ama herşeye değer bebeklerimin ultrasondaki görüntüleri herşeyi unutturuyordu inşallah onlara tekrar kavuşurum:Saruboceq:
ben geldim tam yemek saati herkes kaçıyor tabi evde toto büyütenler şaşırmayın :))
maralcım bende de kanama başlayınca jeli kesip ağız yoluyla progestan vermişti ama yan etkileri çoktu leyla gibi olmuştum :)
eylülcüm hoş geldin burdayım sabahtan başka bir işim vardı dr. gitmek için bekliyorum kanamam kesilmedi ne diyecek bakalım ameliyat olduğum dr. gideceğim ilaç bitsin...
sonunda geldiniz ya ben büyüyüm bak döverim hepinizi ayrılmayın bir yere tamam mı ben gelince burda olun ona göre:))))))
haticem bu aralar hem çalışıyorum hem de gece bile hastanedeyim son günlerde evde olduğum zamanlarda hep misafirlerim vardı ya da ben misafirliğe gittim daha çok gece bakıyordum ama o zamanda siz yoktunuz bugün de daha yeni geldim eve canım benimmmm
ayyy gizem kız hamileler bastı burayı nevin maral ayşe birde songül eklenecek oh oh şimdi bunların canı birşeylerde çeker sabahtan beri mantıyı konuşmuşlar valla yapabilsem göndericem burdan hepsine canlarım benim ya seviyorum kız hepiniziiii
songülüm canımmmmm 3 tane yumoşunmu var şimdi seninde inşallah hep anneleriyle kalacaklar inşallah
güllücan nasılsın canım benim
meldir bugün yok heralde doktoramı gidecekti yoksa
sel canım sen nasılsın
evet burası her zman böyle çok şükürr destekçiyiz birbirimize
sen sakaryalımısın 54 yazıyo ya
evet canım sakaryalıyım turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?