Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar sohbet hemen nasıl değişti dime:)))
acaba hamilemiyim den acaba ne kadarlık a döndüüü
hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde allah ım kucağınıza almayı nasip etsinn inşşşş

sizin adınıza çokkkkkkkkkk seviniyorummmmmmmmmmmmmmm

mavielle ekledim cnm listeye senide
inşallah bu son denemen olur kavuşursun bebeişlerine
allah yardımcın olsun

maralım jel kullanıyormusun

kullanıyorum ayşem crinone vajinel jel, neden sordun?

marall o anlattıgına genelde tutunma kanamaları diyorlar

inşallah öyledir cnm bnm...

marall bencede tutunma kanamasi.. yani cok normal... nevindede gelmisti galiba, ama onunki 2 gun surmus.. Ama daha uzunda surebiliyor..

talyacım inşlalla ya inşallah öyledir, ya kanda değil parça gibi olan akıntının birazı pembe...

songül seninde inş. ikiz olacak kız kalkma yat dinlenki bize katıl canım bitanem

maral sen hesaplama canım gebelik adetin birinci gününden hesaplanır bizdede öyle canım içeride olan şeyleri sadece aynı zamanda dışarıda yapıyolar .))))) herşey aynı normal gebelik hesaplatınca 17 eylül çıkıyor ama transferden hesaplayınca 18i çıkıyor

kızlar bu liste nerden çıktı güzel banada memorial zayıflamada yazın.haaa kiloluyum sanmayın 73 kilo

kullanıyorum ayşem crinone vajinel jel, neden sordun?

inşallah öyledir cnm bnm...

talyacım inşlalla ya inşallah öyledir, ya kanda değil parça gibi olan akıntının birazı pembe...

maralcım eğer jel kullanırken kanamaların oluyosa jeli bırakıp iğnesini kullanman gerekiyo doktorunla görüş istersen benim önceki denemelerde lekelenme olunca jeli bıraktırıp progesteron iğnesine geçiriyodu doktorum.

mavielle progestan ignesi kalçanı bacaklarını agrıtıyormu üzerine oturamaz oluyomusun bende hep öyle olduki 4 ignede felegim şaşmıştı

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sevdanehri54, a.acele, bebekteyiz, deryaber, gizem_im, Marall, mavielle, meldir, nevin_, sel76, talya83

herkese selamlar maşallahh bune yoğunluk böylee
hamişlerrrde gelmiş hesaplamalar başlamışşş inşallah bizde yakın zamanda hesaplamalar yaparız
listede almış başını gidiyo maşallahh ne kadar fazlaymışız bu yolda ilerleyen

kızlar ya herkes burda insan çıkmakta istemiyor.ama miğdem bulanmaya başladı. daha sonra tekrardan girerim.malum fazla kalmamak lazım hamişler

mavielle progestan ignesi kalçanı bacaklarını agrıtıyormu üzerine oturamaz oluyomusun bende hep öyle olduki 4 ignede felegim şaşmıştı

ben jel kullandığım zamanlarda rahatsız oluyordum iğneler bende rahatsızlık yapmadı hiç.komik olanda ben iğne korkusu olan biriyken doktor jeli kes iğneye dön dediğinde seviniyodum ama herşeye değer bebeklerimin ultrasondaki görüntüleri herşeyi unutturuyordu inşallah onlara tekrar kavuşurum:Saruboceq:

nevinimmm ayşemmmmm canlarımm benimm inşş bende bozulmaz hamilelik büyüsü
sırası gelen hamile olurrr inşşş

nevinimmm ikiz istiyorum zaten bennn inşşş ama içimde pek umudum yok dondurulmuş ya baştan hazırlandım ama tabi takdir ALLAH ın nasip olduktan sonraa bakalımm artık
eşime verdikleri kağıtta 22 si test tarihi yazmışlar yani 12 si transfer olunca acaba yalnışlıklı varrr
yoksa dondurulmuşlarla değişiyo mu hatçem bilirsin sennn

ğörüşürüz kızlar günün tadını çıkarın.bütün güzel günler bizimle olsun

evet burası her zman böyle çok şükürr destekçiyiz birbirimize
sen sakaryalımısın 54 yazıyo ya

tedavi sürecinde olan arkadaşlar hepinize bişey sölemek isityorum nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama kivi ve ananas bebeğin tutunmasına çok yardımcı oluyomuş maydonoz ise tehlikeli bol tüketmemek gerekiyomuş tekrar bulursam okuduğum yeri yazarım sizede

nevinimm ayşemm hadi dinlenin bakalım bende gider şimdilik

nevin kızın ne yaptıı söylesene seviniyomu zilliii

canım songülüm doktora transfer için gittiğimde 7 tane oldu ben sana 5 yada6 tane vereceğim demişti.işlem için ameliyathanede emriyologlara sordu durumlar nasıl diye. onlarda 2. kalitedekilerde bölünmeye devam ediyor deyince doktor çok iyi deyip 3 tane 1. kalitede olanları koydu.diğerlerini dondurdu.yani benden pek ümidi yok gibiydi.çünkü normalde 18 yumoş toplanmıştı bunun ama en az 12 tanesi döllenmesi gerekiyormuş.benim 7 tane döllenmişti. sol yumurtalığımdan kist ameliyatı yüzünden yumoş alamadılar.rabbim isteyince her şey oluyor.transferden sonra birgün gece ağlayarak kaltım ve uyandığım halde gene çok ağlamıştım.çok zor işler benim bu hamileliğim olmasaydı ben gene radyo aktif ilaç alacaktım ve 1 sene daha çocuk yasaklanacaktı.biraz uzun oldu ama yaşadıklarım bunlardı.o yüzden rabbim isteyince her şey oluyor.inşallah herkes istediklerine kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…