Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

meldır daha beklemme allah askına yaa gıt doktora yaa neyı beklıon hala canım senden sıkılıyoum yaaaa cocugu mocugu sımdı duusnme once gıt bır gorun yaa

eylulum burdayım canım

nevın,ayse,maral artık cok sukur yemek hamılelık dogum gunlerı muhabbeterınz var canlarım benım konusun kız bızde tecrubelenelım
sevda saan denk geldıgım ıyı oldu bu yedı tepeyı sana bırımı onermsıstı bende oraya rapor uuznden gıdebılırım canım bana bılgı verırmısn
gızemcım ınsaalh bu ay dogal yollarla hamıle kalırsında su bızım cektııgmız safhaları cekmeden kurtlursun canım
sel arkadasım ben senınle gorusemeden sen kactın heralde sızde ne sorun vardı ınsaalh bu son denemen olur ve ucuzlerın olur saglıcakla canım

kız songul sen ne yapıyon bakım ee sımdı barı evdesın arasıra gırsene kk ya canım

meldır ahhhhhhh ulun beyden bende memnunum ama su para yokmu adamın belını bukuyor yaaa ama sen muhakkak doktora gıt bak ulun bey ıne doktoruna sor demıs tembellık yapma yaaa

esracım drun önemisiz dediyse boşver takma
banada artık jel başlıyoruz bugün iğnelerden mahvoldum kanamam yok diye jel başlıcam

nevinim ya haklısın Allah hayırlısını versin ne diyelim... progesterenumu iğne yapıyordun,
senin kanaman kahverengimiydi,kırmızımı?

canım benim kanamam çok sonra oldu taze kan derler ya baya fazla şekilde 2 sefer gelip kesilmişti zaten dış gebelikte böyle olurmuş senin dediğin bence tutunma lekesi :)

cnm bnm ya inşallah öyledir saol meldircim, insanız işte yinede korkuyoruz...
Allahım hepimizin yüzüne gülsün inşallah...

canım tam olarak bilmiyorum anneme bir akrabağımız söylemiş ama annem tam hatırlamıyo neresi olduğunu ben orası olduğunu tahmin ettim tarifine göre.Geçenlerde demiştim ya canım sana bak netten kopyaladım bu noyu ara istersen

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi, doğru zamanda doğru tedavi yöntemleri ile alınabilecek en iyi sonuca, en kısa zamanda ulaşmayı amaç ediniyor.
Çocuk sahibi olma isteğiyle başvuran çiftlerin öyküleri dikkatli ve kapsamlı bir şekilde dinleniyor, tanı ve tetkikleri değerlendiriliyor, tedaviye yönelik aşamalar ve yapılması gerekenler sırasıyla anlatılıyor.

Merkezde uygulamanın süresi, kullanılacak ilaçların eğitimi, oluşabilecek sorunlar, tedavinin maaliyeti ile birlikte sosyal güvence olanakları ve tedaviden alınacak sonuçlar hakkında gerçek bilgiler verilerek kişilerin beklentilerine cevap bulmaları sağlanıyor.

Resmi kurum hastalarına sevksiz olarak tüp bebek uygulamasının yapıldığı Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi’ nde, hiç bekletmeden ılaç-Sağlık Kurulu Raporu hazırlanıyor.

Çocuk sahibi olma isteğinizi tıp etiğinin, hasta memnuniyetinin ön planda tutulduğu bir eğitim ve araştırma hastanesinde sonlandırabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
maraldı oda hamile sel

evet iğne yaptım esracım progesteronu artık kurtuldum çok şükür oturamıyorum ya

songül kızım çok ters oldu ve sinirli sürekli sonuç beklediğimiz gün okuldan geldiğinde dediki bana "ben sana yetmiyormuydum"

selcim ne güzel örgü örüyorsun ben pek sevmiyorum eskiden çok dantel yapardım ama yıllardır elime tığ şiş almadım valla

ay inanmıyorum cnm bnm ya, o kadar uğraştığınızı istediğinizi görünce kıskandı demekki, sana ve eşine çok iş düşüyor...

Merhaba
Bölümden sorumlu olarak;yapabileceğim bir şey olduğunda,danışmak istediğiniz bir şey olduğunda,her hangi cansıkıcı bir durumla karşılaştığınızda benimle irtibata geçmenizi rica ediyorum.
Bu arada Allahım hepinize birer yavru nasip etsin en tez zamanda.

gullucan canım ameliyat eden dr.la konuştum kanamam var diye ilacını bırakma devam edebilir kanama bitince gel dedi şimdi mantıklı olan ona gidip kontrol olmak başka bir dr.a gidip sil baştan başlamak anlamsız.
şu anda zaten kendimi düşünüyorum donmuşlar için rahim bi hazır olsun ne var yok neden kanama var bi öğrenelim öyle canımmm

tşk. ederiz editörümüz biz burda aile gibi olduk hamişlerde çoğaldı darısı biz kalanlara :)

sevda nehri ben de sakaryayı çok severim benim 2 kardeşim 13 yıldır ordalar gerçi biri 4 ay önce samsuna taşındı ama teyzemler var orda ve ben yıllardır giderim defalarca gittim en çok da çark caddesini severim orda alışveriş yapmaya dolaşmaya bayılırım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…