kız songul sen ne yapıyon bakım ee sımdı barı evdesın arasıra gırsene kk ya canım
kızlaaaaaaaaaaaaar ben geldım yaa bugun ınternete gıremıyorum sureklı kesık bıktım yaa amma yazmıssınız yaa yarın saattır gecmsı okuyom hee
hımm ben karadenizliyim ama eşim sakaryalıı pamukovalı
esracım drun önemisiz dediyse boşver takma
banada artık jel başlıyoruz bugün iğnelerden mahvoldum kanamam yok diye jel başlıcam
canım benim kanamam çok sonra oldu taze kan derler ya baya fazla şekilde 2 sefer gelip kesilmişti zaten dış gebelikte böyle olurmuş senin dediğin bence tutunma lekesi :)
meldır daha beklemme allah askına yaa gıt doktora yaa neyı beklıon hala canım senden sıkılıyoum yaaaa cocugu mocugu sımdı duusnme once gıt bır gorun yaa
eylulum burdayım canım
nevın,ayse,maral artık cok sukur yemek hamılelık dogum gunlerı muhabbeterınz var canlarım benım konusun kız bızde tecrubelenelım
sevda saan denk geldıgım ıyı oldu bu yedı tepeyı sana bırımı onermsıstı bende oraya rapor uuznden gıdebılırım canım bana bılgı verırmısn
gızemcım ınsaalh bu ay dogal yollarla hamıle kalırsında su bızım cektııgmız safhaları cekmeden kurtlursun canım
sel arkadasım ben senınle gorusemeden sen kactın heralde sızde ne sorun vardı ınsaalh bu son denemen olur ve ucuzlerın olur saglıcakla canım
maraldı oda hamile sel
evet iğne yaptım esracım progesteronu artık kurtuldum çok şükür oturamıyorum ya
songül kızım çok ters oldu ve sinirli sürekli sonuç beklediğimiz gün okuldan geldiğinde dediki bana "ben sana yetmiyormuydum"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?