Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız ye benı canım yaa ben nebıleım oyle nicker micker yaa aynı ısımle kayıtlıyım canım onuda yenı becerebıldım bır suru kez ınterneten uye oldum bır turlu becerememıztım cok sukur sımdı acıldı

bende enson kayserideki tüpbebek ted. sakladım.sadece 4 arkadaşım ve annem biliyor

gullucan bizde çok az kişiye söyledik ama insan bazen en yakınlarından bile kıskançlık hissedebiliyor eltim bana hayırlı olsun bile demedi düşük yat diyince dr. koşa koşa geçmiş olsuna geldi memnun oldu sanırım ! ama ben allaha diyorum ki isteyipde olmayan herkese nasip etsin rabbim bir daha tuttuğu zaman o günler nasip olursa sadece annemlere ve kardeşime diyeceğim onların desteğine ihtiyacı oluyor insan en azından kardeşim gelip bakıyor dibimdeki eltim anca kötü bi şey olursa başkaları kınamasın diye geliyor hepsini allaha havale ediyorum

gullucan senin ismin yok ki bakıyorum bulamadım listeye isim yazmak için 1 ay üyelik ve 100 msj olması gerekiyor

meldir canım olacak inş.annelerin en güzeli olursun inş.bebegin dogdugu gün yada sonrasına en hayal ettigin istegin nedir bitanem

benım ne anam var ne babam ahh neyse yasıyorlarda gorusmuyoz canım ınsaalh ıkıncede kımse duymadan hamıle kalırımda dogal derım ınsanlara cok degısık bıızım cevre yaaa allah adamı bunların dılıne dusurmesın

ıste meldır gullucan adına cıkaralı 3 gunmu oldu bılmıyorum normalde ben kaısmda uye olmusuutm ama hep anlamdım sıteye uyelı olarak gıremedım canım en son gullucanla kaydettımde sımdı gıdıyorum canım ben bırde dıger turlu hanı ındırımlerden yararlanmak ııcın uye olmustum onun ıcın 150 tl vermıstım canım aman hayırlsıı

sel canım allahtan sağlık ve huzur diliyorum başka bir eksiğimiz yok sadece bebişimiz... hpşçakal canım

ben de jeli kullandım.ara sıra kasıklarımda ağrı oluyordu.göğüslerim sızlıyordu..

bırıcım songul de varsenle beraber ama o sonucunu 22 sınde alcak canım baska yok heralde bızım grupta sonuc bekleyen canım

hiçbir yerde değerin düşüp sonra yükseldiğini duymadım siz duydunuz mu?

neyse rabbim en hayırlısını bilir....inş herkesin durumu iyiye gider

sel gule gule canım hadı bakalım kaca yukselır degerın canım yaa
ahhh meldır acaba kız bızde aynı seyı dıcekmıyız ne ıstıyorum bılıyonmu bebeklerımı dogurup kocamla bırbırımıze sımıskı sarıpıp artık hayırlısyla bızde anne baba olduk deyıp aglamak ısıtorum yaaa cok doguma gıttım bırılerının yanıda ama ne hıkmetse onlar dogumhaneden cıkarkenkı sevınclerını ve aglamalrına hep bende ortak oldum okadar farklı bır duygukı allahım hayırlısıyla bızede yasatsın kızlar

bır lavanta dıye bır vardı onun cok yavas ılerlemıs sonra dusmustu doktor gun vermıs alıncak dıye ama bebgın kalp atıslarını duymuslar bılemezsın canım yaaa belkı olur umutla umutsuzluk arasında yasakı yıpranma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…