Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gizem_im, bebekteyiz+, biricim, Marall, meldir, pearlheart, sel76

HERKES NASILL

kız gızem ben heralde kafayı yedım ama ben sana kustum unutmusum ama neyse yazıya basladım bır kere bıtıreyım barı.ısımlewrınızı hep sıızn karıstıroyum hee kız bızdede oyle hem meıl hem talımat gecıyoz.gec bakalım gec sen talımatalrı patrondan habersız sonra oda sana sormasını bılır ıscıler senı kurtarıemı bılmem heee

kızlar şimdi geçmişi birz okumaya çalıştım, açık kalmış pc nin başında değildim, oooo siz bayağı kaynatmışsınız...

iyiyim fıstıklar siz nasılsınız?

bebekteyiz, biricim, gizem_im, gullucan, meldir, pearlheart, sel76

gızem osende bır yazı var ıste konuyu 7 kısı okuyor yazıyor onu senmı yazdın bazen sevda dada goruyorum canım benım onekı

gizem im canımm ii yim hamdolsunn
ayy ne bilim karışığım aslında hafif sancılar var adet olucak gibi pek kendimi hazırlamıyorumm
olmamış gibi geliyoo ne bilimm
diyorum ki kendi kendime RABBM yazdıysa ne yapsam boş o nedenle rahatım biraz aslında önceki gibi sürekli yatmıyorumm nasip iştee yüce rabbim yadıysa olacak off beklemek daha zorr

kıss güllücan sorunu okudum cevap yazmadım demekki canım unutuyorum bazen kusura bakma bazende geçmişi olkuyamıyorum.
forumda pree-seed diye bir bölüm var orda her ay 3 dernek üyesine jeli hediye ediyorlar sen oraya gir bak şartları var ama kendinden hamile kalmaya yardımcı diye övmüşler sperm dostu falan diye senin ordaki nickin ne canım

selcım ben senın dmınkı dedıgınede sasırmıstım hanı transferden sonrakı catlatma ıgnesıne cunku sacma ama okadının durumu nasıldı bılmıyoruz canım.bırde senın nıye kafan karısıyor yaa her hastanın farklıdır canım belkı hemen etkılenem bebegım ayyy kız sen benden betersın hee

süt kesiği gibi, ama herkesde aynı şekilde geliyor bende şaşırmıştım önce...

marallllllllllll yazsana ne yapıyosun

kuşum geldim başında değildim pc nin

:sm_cool:

allah allah şimdi bunada şaşıracagım ya bu doktorlara aklım ermiyor bana neden tek gece yatarken yaptırıyordu

hytm toplamadan sonra 3 gün bende öle kullandım trasferden den sonra 2 ye çıkardı ona bakarsan benle birlikte olan diğer bayanada koldan göbekten iğne werdi bana wermedi.bunlara takılma yaşa,tüp bebek sayısına,yumurta kalitesine ve embriyo hücresine göre yapılan tedavide değişiyo tatlım benim:)

kıalar ben sonunca denemede 4.5 gün iznim var 4 gününü alıp sonrada işe başlayacağım herşey normalmiş gibi işlem yaptırmamış gibi tabi başarabilirsem zemuszemus belki o zaman daha etkili olur :) zaten düşününce benim ilk 2 aşılama dediğim yumurta büyütüldü doğal yolla denedik olmadı 3. tuttu 4. dr. salak çıktı yumurta büyüttü ama çok geç.... sonuncu tüpde dış gebelik yani 2 sefer amacıma ulaştım ama hatalar yüzünden devam edemedi o yüzden umutluyumm yaa kızlarrr :))

yaaaaaaa maral seeel fıstık demeyın yaaa ayy cok kotu fıstık yıyesım geldı yaaaaaa ayy dıslerım kızdı hee
meldırım olsun canım yaa benım ordakı nickin ne demek canım anlamadım dur bende gıreyım bakım ama guvenımırmı kız oyle seyler bılmıyomkı yaa

rabime dua ediyorum adam gibi işini bilen bir doktor bulayımm nolurr diye :) yoksa tıp okuyacam valla :)

kız nick derken ismini kastettim allah emii çok tatlısın ya ayiyecem ben seni :)

valla meldır bır sey dıyeyımmı senın hep cocugun olcak gıbı hıssettım ben bugune kadar ve bugunden sonrada sonunda tutmus ve 20 kusur haftalıkken gıtmıs cnım bak demekkı oluyormus yanı ben senden umutluyum takrar tekrar dıyeyım ınsaalh olcak.deme kımseye canım tabıkı sadece bıze soyle benım oyleydı yanı sızın dısınızda 4-5 kısı bılıyordu onlarda arkadaslarım dı akrabalarım bılmıyor ve asla bılmıcek.sıze bey dımmı ama buna mecbur kaldım kızlar tutmayınca soranlara hep bebgımı olcaktı ama dustu dedım sonunda yalanmı degıl dımı ama neyapayım valla bıktım soranlardan bende kımseye sır vermıyorum dogl yolla kaldım zannedıyorlar ama tuple olmadı tabı baska ne yapayım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…