Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ayyyyyy aysecım hosgeldın canım anne adayının mıdesı bulanırmıs ayyy canım benım
allah kabul etsın canım benım
yaaa kızlar ben gelıyorum sankı hep berebr bır yerdeymısnız gıbı bırden ucuyonuz yaaaaa

a.acele hadi gözün aydın..bulansın bulansın bu bulantıdan daha güzeli var mı

MELDıRıM kuzum baş ağrın abna geçti
gözlerimi açamıyorum valla yaa
işte çok yoğun
hata üstüne hata yaptım bugün valla yaa patronun haberi yok ufff talimatsız maaşları yatırdım huahuha
1 numaralı kovulma sebebim

kız meldır nasıl yanı sen patrondan talımat almadanmı yatırdın yanı eee nıye oyle yaptın canım benım

biricim nasıl hissediyorsun anlat bakalım

ya şu jelden sonra olan akıntılar varya onlara alışamadım daha heran regl olucakmışım gibi hissediyorum((korkuyorumm onun dışında pek bi şikayetim yoook ama çook sıkıldım(sen neler hissedip yaşadın bakem?

geldim namazı unutuyordum.ıhlamurumuda aldım eeeeeeeeeeeeeeeee anlatın bakalım

kız meldır nasıl yanı sen patrondan talımat almadanmı yatırdın yanı eee nıye oyle yaptın canım benım

ya ne meldiri beee ben yaptım
kzıım yoğunluktan sende sapıttın ne dediğinin heee
evet patrondan talimat almadan yatırdım maaşları huahaha ohhhhhh
ya hem talimat hem mail le bizim maaş talimatları yaniş ikisinide yapmak lazım
ben maili attım bi baktım yatmış maaşlar hesaplara
ama patronun haberi yok hihihi

kızlar ama ben üçüncü tüp denemesıne bir türlü gidemiyom ya öbür denemelere çok param gitti.şimdi çok sıkıştık banada dua:saruboceqpuyorumnanaktan edın yaaaa

canım yyaaaaaaaa
ben 2008 temmuzda yaptırdığımda bir daha hiç deneyemem sanıyordum ama allahın işi
şimdi kısmet olursa şubatta 3. Deneyeceğiz nasıl olduda bu parayı ayarladık anlamadım
inşş sonuda güzel olur inşşşşş
canım inşşş sende hiç anlamadan bu parayı bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…