Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

inş gullucan..inan ben de aynı şeyi hayal ediyorum..bak ağlattın beni

biz de bir gün elbet başarıcaz..bir gün biz de melişlerimizi okşayacaz..buna inaniyorum

ayyy aglama canım ayy bende oyleydım ılk negatıfı aldıgımda bırı bırsey dıyordu burda hungur hungur aglıyorudum gunlerce aklım basıma gelmemıstı ama gecıyor canım ben daha negatıfı alalı bu ayın 22 sınde 1 ay olcak bende yenıyım ama atlattım canım ınsan hayat donmek zorunda sonunda cok sukur bız saglıklı olalım unutma once kocan ve sen sonra bebek bozmamaya calıs moralını canım tabıkı elde degıl

ya canım benım doktorum enaz 2 adet donemını gecırmen gerekıyor dedı benım suan 1 ayım keldı ama cepte mangır yok canım senın donmusum vsrmıydı bırde ne sorunu oldugunu demedın yada gormrdım canım.tabı sende konus doktorunla ama ıdealı2-3 aymıs cunku okadar hormon yıyoz vucudun normale donmesı lazımmıs

elimde değil durup durup gözlerim doluyor

canım hepimizyaşadk ne zordur biliyoruz
bence kendini yıpratmadan ağla içine atma
inşşşşşşş güzel günler gelecek bizde görecegiz inşşşşşşşşş

offf pear bana hıc cevap vermıyon hadı ben kactım belkı ugrarım

paerl bence çok acele etme dünya kadar ilaç alıyoruz hem psikolojin düzelsin hemde vucudun dinlensin ben çok sık arka arkaya denemekten yana değilim donmuşlar olmazsa epeyce beklerdim sanırım tedavilerimin arası neredeyse 1 er sene düşükten sonrada 2 sene bekledim canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…