Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

burda lavanta diye biri varmış dediler kızlar ona olmuş

arkadaşların yazdığını okudum ama ben o arkadaşı tanımıyorum

ama canım canını sıkma ne olacaksa hayırlısı olsun
kendini sıkarsnan stres olursan eğer olma ihtimali varsada olmaz
rabim yardımcın yardımcımız olsun
iinnnnnnşşşşş her şy güzel olur

arkadaŞlar ben Çıkıyorum ıyı bakın kendınıze

Kızlar ben geldım ama herkes kacmıs tabıkı
gule gule meldır cım ıyı hafta sonları canım
yeter ıyı aksmalr canım
pelı arkadasım ay ısmın hıc aklımda kalmıyor yaa o lavanta dedıgım baska topıkte canım bak ıstersen oku ama onun daha farklı gelsımıs bıraz yaa bıraz baktımda ıstersen sende bak yınemı kımyasal yazan topık sahıbı lavanta cnım.sıkma canını bunlarıda unutucan allah okadar yucekı bıze unutma ozellıgını vermıs yoksa bız bukadar derdı nasıl kaldırırdık cok sukur yaa unutmasak bıle sankı donup baktıgımızda sankı bız yasamamıs gıbı oluyor ınsan cok sukur rabbıme sende oyle olcaksın olmak zorundasın yoksa gelecek bebeklerıne haksızlık yapmıs olursun canım

anam ne cok yazmışsınız oku oku oku oku oku okuuuuu bitmedi...ikizleriniz olsunda hepinizin bakim ozamandaa bu kadadr çok yazabiliyormusunuz..

pearl çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun güzelim.yeterimin dediği gibi gebelik başlı başına mucizedir...

biricim inş. sende bize katılırsın canım

Amın canım ınsaalh ıkız ucuz allah neyı uygun gorduyse olsun canım hayırlısıyla canım ne guzel beddua dımı hehehe hezman et bıze tamammı boyle beddular canım

Hee evet karagul aramıza hosgeldın canım.sonuc aldınmı ılk denemenden

tabiiki kötü olacan allaha sığın sabret canım bildiğin duaları oku canım rahatlarsın..

Kız ne yatıyon yaza yetısırsın heralde karpuzum tam olgunlanmıs adana karpuzu gıbı tam sekerlı boyle mıs gıbı olursun heralde dımı canım hıhıhıhı yat bakalım canım tabı kocalarınız sıze bır sey dyemez cunku bosu bosu yatmıorsunuz dımı canım benım

Canım ben gıdıyorum yarın ogleye kadar gırersenın ınsaalh gorusuruz ama sız uyursunuz canım ben oglen cıkıorum canm hadı sıze ıyı aksamlar canlarım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…