Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar çok üzgünüm yazamadım size hiç yarın nete girmeye çalışıcam
öptüm hepinizi
halime bakın ssaat 18,30 oldu nerdeyse ben çıkamadım hala

kızlar gunaydın ben geldım nasılsınız ogleye kadar buydaıım hadı gelınn

güllüüüş hanım o ne öyle karpuzları yazmışsın :)) yasak kız burada yiyecek adı yazmak kıracam kafanı senin :))))

günaydın canım iiyim sen nasılsın

sudenur az kalmış inş. güzel sonuçlar alırsın hayırlısıyla

bende para biriktitriyorum inşallah şubatda deneyeceğim 2500 oldu

inşş canım
inşşş paran bol berekti olsun canım
inşş tedavinde bebeişini getirsin

yaaaaaaaa bende aynı şekilde topladım parayı kuruş kuruş şubatta kısmetse bende başlayacağım tedaviye

yeter canım hiç boş kalmıyon ne çok koşturuyorsun canım ya.neyse sende şubatta dinlen yorma kendini çok başlamadan bırak herşeyi..

yeter canım hiç boş kalmıyon ne çok koşturuyorsun canım ya.neyse sende şubatta dinlen yorma kendini çok başlamadan bırak herşeyi..

evet canım yyaaa ben tek olunca kardeşlerin bebekleri çocukları var onlar yetişemiyorlar birde biz annelerle altlı üstlü pturuyoruz annemin yanındada torunlrı var (yeğenlerim )onlarlada ben ilgileniyorum anne babaları köyde annemde yaşlı yetişiemiyor
bende sürekli koşturuyorum canım

ama tedavide sadece yatacağım valla hiç iş yapmadan

arkadaşlar kullandığıendgmız jel var ya bu sabah akıntısı kahverengiydi ama çok hafif....artık hayallerim taam bitiyor

arkadaşlar kullandığıendgmız jel var ya bu sabah akıntısı kahverengiydi ama çok hafif....artık hayallerim taam bitiyor

dur hemen karamsarlığa kapılma canım bazen böyle olabiliyor bir merkezini arayıp sorsana inşallah hep seninle kalır canım bebeğin

canım ben hiçjel kulanmadım bilmiyorum
ama sonuç ne olursa olsun kendini üzme bitirme
sağlık olsun eğer olmassa tekrar denerisin canım
inşşş gerek kalmaz tekrarına

kızlar ben geldım oooo bayagı hanfendı gelmıs yetercım nevıncım eylulcum vee pearlencım bende sız yoksunuz dıye dıyet topıklerınde gezıyordum kız 10 gundur artık yememe dıkkat edıyorum herkes kılo almıssın dıoydu ınsaalh verıcem hele o bana meldırle ıkınız kılolusunuz dıyen kımıd unuttum ona ınat verceem ınsaalh tabı ama bazen tutamıyorum kendımı kacırıyorum yaa alıscaz bakalım

pearletcım canını sıkma pazartesı bakalım degerın kac cıkacak kendını boyle dusunup hasat etme yaa

sudenazcım hadı bakalım bayagı toplamısın manıyı canım allah parana bereket versın ınsaalh tamamlayabırsın canım
yeteeeeeeeeeer kız azcık otur poponun sutune dınlen bundan sonra artık tedavıye baslıcan canım benım yaaa

:roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol::roflol:

KIZ BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜN RABİMDE SENİ GÜLDÜRSÜN
İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

CANIM YYAAAAAAA BENDE VERECEĞİM İNŞŞŞŞalkisalkisalkisalkisalkisalkis
BU GÜN 4. GÜN DAHA İYİYİM ÇOK AÇLIK HİSETMİYORUM :lepi::lepi::lepi:
ÇOK ACIKIRSAMDA HEMEN SEBZE HAŞLAYIP ONU YİYORUM :umursamaz::umursamaz:lmaz:

İNCECEİK OLACAĞIM :lepi::lepi::lepi::lepi: İNŞŞŞ BECEREBİİRİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…