kızlar gunaydın ben geldım nasılsınız ogleye kadar buydaıım hadı gelınn
güllüüüş hanım o ne öyle karpuzları yazmışsın :)) yasak kız burada yiyecek adı yazmak kıracam kafanı senin :))))
bende para biriktitriyorum inşallah şubatda deneyeceğim 2500 oldu
günaydın canım iiyim sen nasılsın
sudenur az kalmış inş. Güzel sonuçlar alırsın hayırlısıyla
yeter canım hiç boş kalmıyon ne çok koşturuyorsun canım ya.neyse sende şubatta dinlen yorma kendini çok başlamadan bırak herşeyi..
arkadaşlar kullandığıendgmız jel var ya bu sabah akıntısı kahverengiydi ama çok hafif....artık hayallerim taam bitiyor
arkadaşlar kullandığıendgmız jel var ya bu sabah akıntısı kahverengiydi ama çok hafif....artık hayallerim taam bitiyor
kızlar nolur bana dua edin...
sudenazcım hadı bakalım bayagı toplamısın manıyı canım allah parana bereket versın ınsaalh tamamlayabırsın canım
yeteeeeeeeeeer kız azcık otur poponun sutune dınlen bundan sonra artık tedavıye baslıcan canım benım yaaa
kızlar ben geldım oooo bayagı hanfendı gelmıs yetercım nevıncım eylulcum vee pearlencım bende sız yoksunuz dıye dıyet topıklerınde gezıyordum kız 10 gundur artık yememe dıkkat edıyorum herkes kılo almıssın dıoydu ınsaalh verıcem hele o bana meldırle ıkınız kılolusunuz dıyen kımıd unuttum ona ınat verceem ınsaalh tabı ama bazen tutamıyorum kendımı kacırıyorum yaa alıscaz bakalım
pearletcım canını sıkma pazartesı bakalım degerın kac cıkacak kendını boyle dusunup hasat etme yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?