canım ben ogle dıyet yapmıom valla canım ben normal sabah kalkıyorum bır yumurta haslıyorum 2 dılıme yakın belkı ekmek sekersız acık cay bıttı
arada meyve ıyom bol bol su ıcıyorum ogle yemegı ıste ne cıkarsa az alıyorum hepsınde yıyıom canım
sonra arada 6ya kadar 2 portakalı goturuyorum ve bol bol su
aksam yemegı yıne ekmeksız tabı oglende ekmeksız canım cunku ılllakı pılav yada makarna oluyor ama aksam evde ne yaparsam yıne normal yedıgıme gore daha az.aksam cayında yıne sekersız zaten hep sekersınz ıcıoyrum dıkkat etmeye basladıktan sonra meyve yersem yıyom su ıcıyom yıne azda olsa oyle ıste ama mekık cekmeye calısıyorum ama mısafırlıge gıdınce bazen kacıryorum yada ıs yerınde ıkram olunca bazen yıyorum ama eskıye gore yemegı bayagı azalttım ahh bırde uyruyebılsem ama aksam olmuyor ya cunku hep oturarak calsıoyrum bana dua et canım ınsaalh zaıflarım aa gobegımden cok rahatsızım yaa
ben hayatımda hıc ıyet apamadım cunku oyle dısıplın ıcınde yasayamam cunku ozman dahada saldırgan oluyorum yemeklere karsı yaa oyuzden azar azar herseyden yemege calsıyoum canım ama senın vercen kılo az ben ılk etapta 10 kg vermek hedefım tabı caymasam ama bayagı oldu kız 10 oldu yanı ama anıyım tabı bır haat alıskanlıgı halıne getırsem ıne olur ınsaalh yaa
yetercim sen nasılsın canım demek senin ikizin var ne güzel ya inşallah seninde ikizlerin olur zaten doğal yoldan olsa bile genetik olarak olur senin
benimde eşimin babası halaları ikizmiş normal olsa bizimde olma ihtimali var
maalesef lekem geldi......son ümidimi de yitirdimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?