CANIM ANLAMADIN YYAAAAAAAAbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:uhm::uhm::uhm:
NE İKİZİ
BİZDE İKİZ YOK AMA İNŞŞŞŞ OLUR
SAĞLIKLA
canım senin yazdığın bir mesajda iki kardeşim yazmışsın ben ikiz okumuşum haliyle yalnış anlamışım ondan yani ama belki ikizlerin olur dimi ama
kendini üzme sonuç ne olursa olsun bunu söylemek kolay biliyorum ama ne yaparsan yap şuan sonucu değişmeyecek var yada yok..sadece sabırla duayla zamanını bekle pazartesiye az kalmış inşallah sonuç güzel olur ve değerlerin yükselir canım.
Ben negatif sonuç aldım geçen hafta napalımm sağlık olsun eşimede banada sağlık mutluluk versin rabbim gerisi de gelir inş.sende kendine telkinde bulun canım..
yetercim buldum seni:hehehe
maalesef lekem geldi......son ümidimi de yitirdimmmmm
bence rabbim bizi büyük bir sınavdan geçiriyor..inş hayırlısıyla geçeriz..rabbimden gelen her şey güzeldir..o en iyisini bilendir...
rabbim buyuruyor ya siz bilemezsiniz.sizin şer bildiklerinizde hayır hayır bildiklerinizde şer vardır....doğrusu bu ya....belki olsaydı daha başka acılar çekerdik kim bilir....içim dolu ya ççokkk konuştum.kusura bakmayın
merhaba özelden msjlaşmıştık bugün
buldum tpiği nasılsın pearlhearta.s.
hoş geldin canım
doğru söylüyorsunuz arkadaşlar rabbim hanelerimize huzur ve sağlık versin gerisi elbet bir gün gelir.ama yine de üzülüyor insan.hele ilk günlerde çok koyuyor insana...
hoşbulduum geçmiş sayfaları okuyordum sonuç olumsuz sanırım değilmi
ooof ne deniyor ki bu durumlarda çok zor
hakikaten ama yapacak bi şey yok duadan ve sabırdan başka
senin ilk değil sanırım şimdi hangi aşadasın neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?