Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

CANIM ANLAMADIN YYAAAAAAAAbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:uhm::uhm::uhm:
NE İKİZİ
BİZDE İKİZ YOK AMA İNŞŞŞŞ OLUR
SAĞLIKLA

canım senin yazdığın bir mesajda iki kardeşim yazmışsın ben ikiz okumuşum haliyle yalnış anlamışım ondan yani ama belki ikizlerin olur dimi ama

yok cnm 17.günümdeyim.değerim düşmüştü ama dr geç yerleşme felan diyordu...pazartesi test yaptırcam yine

kendini üzme sonuç ne olursa olsun bunu söylemek kolay biliyorum ama ne yaparsan yap şuan sonucu değişmeyecek var yada yok..Sadece sabırla duayla zamanını bekle pazartesiye az kalmış inşallah sonuç güzel olur ve değerlerin yükselir canım.
Ben negatif sonuç aldım geçen hafta napalımm sağlık olsun eşimede banada sağlık mutluluk versin Rabbim gerisi de gelir inş.Sende kendine telkinde bulun canım..

canım senin yazdığın bir mesajda iki kardeşim yazmışsın ben ikiz okumuşum haliyle yalnış anlamışım ondan yani ama belki ikizlerin olur dimi ama

KIZ YOKSA ALLAHMI SÖLETİ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iki başşarısız tüpbebek yaşamış biri olaraktan senin sölediklerine yürekten katılıyorum rabbim sağlık huzur versin
allahın izni ile bebeişlerde gelir
innnnnşşşşşş

doğru söylüyorsunuz arkadaşlar rabbim hanelerimize huzur ve sağlık versin gerisi elbet bir gün gelir.ama yine de üzülüyor insan.hele ilk günlerde çok koyuyor insana...

sağolun arkadaşlarım....rabbim hepimize en yakın zamanda sağlıklısından hayırlısından versin...

bence rabbim bizi büyük bir sınavdan geçiriyor..inş hayırlısıyla geçeriz..rabbimden gelen her şey güzeldir..o en iyisini bilendir...

rabbim buyuruyor ya siz bilemezsiniz.sizin şer bildiklerinizde hayır hayır bildiklerinizde şer vardır....doğrusu bu ya....belki olsaydı daha başka acılar çekerdik kim bilir....içim dolu ya ççokkk konuştum.kusura bakmayın

bence rabbim bizi büyük bir sınavdan geçiriyor..inş hayırlısıyla geçeriz..rabbimden gelen her şey güzeldir..o en iyisini bilendir...

canım az önce diğer topiğede yazdın ben iki başarısız tüp bebek yaşamış biri oaraktan neler hisediyorusun içindeki fırtınayı çok iyi anlıyorum
ama bunun bir çaresi yok yaşamaktan ve allaha sığınmaktan başka emin ol ki eğer olmamışsa mutlaka hayırlısı bölymişdir
ne güzel yazmışsın yukarıya
ben böle durumlarda sözün bittiğini düşünürüm burası sözün bittiği yerdir
iinnşş bundan sonra h,ç beklemediğin bir anda mucizen kapını çalıverir inşşşşş
rabim senide güldürür

doğru söylüyorsunuz arkadaşlar rabbim hanelerimize huzur ve sağlık versin gerisi elbet bir gün gelir.ama yine de üzülüyor insan.hele ilk günlerde çok koyuyor insana...

ben ilk tedaviye gitiğimde yumoşlarım toplandı ve bu konuda o kadar bilgisizmki seni yarın arayacağız dediler bekliyorum 22 yumoşum alınmış sabah aradlar ve sizin yumoşların hepsi boş çıktı dedilr
o gün yaşadığım şaşkınlık üzüntü yada adı neyse beni öldürecek sanmıştım
rabbim dedim düşmanıma bile yaşatma bunu

ama sonrasında transferden nefatif sonuç bile aldım alıştım

inşş bundan sonra yaşamayız ama buda bizim kaderize düşen bunu yaşayacağız

ooof ne deniyor ki bu durumlarda çok zor
hakikaten ama yapacak bi şey yok duadan ve sabırdan başka
senin ilk değil sanırım şimdi hangi aşadasın neler yapıyorsunuz

ooof ne deniyor ki bu durumlarda çok zor
hakikaten ama yapacak bi şey yok duadan ve sabırdan başka
senin ilk değil sanırım şimdi hangi aşadasın neler yapıyorsunuz

canım benim iki başarız denem oldu allah nasip edrse şubatta 3. Denem olacak
sen neler yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…