Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

rabbim isteyen herkese versin inş.benim için doktorum çok önemli.n83le doktorumuz aynı ve bu doktordan herkes memnun.allah ondan razı olsun bu kadar iyi yürekli allah korkusu olan ilgili bir dr daha tanımıyorum....

ben gelince herkes gitmişşşşş...arkadaşlar bugün daha iyiyim demek hayırlı olmayacakmış hakkımızda ve yahut daha hazır değiliz...hayırlısı

merhaba
çocuklarını ALLAH bağışlasınn rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar etsin inşş
kardeşin için üzüldüm malesef o kadar kalabalığızki bu yolda uğraş veren((
üzüntünü anlıyorumm evet canın bu konuda sıkıntı çekiyoo tabi üzülülürsün benim ablamda oruç adamış 3 tane evladı varr allahım bağışlasınn herkesinkinii
ama bizim anlatmak istediğimiz bu değil ki bizi bizden başka kimse anlamaz evet anlamaz üzülürr düşünür dua eder dilek diler adak adarr ama yine de anlamaz
mesela miğreni olanı miğreni olan anlar o miğren acısını çekmiştir hee çekmeyen üzülürr kurtulsun diye dua eder o başka .......anlıyorum der ama anlamaz
yanii BAŞA GELMEYEN BİLMEZZ İMKANI YOK ...........
ALLAH IM BAŞA VERMESİN BU DA BİZİM SINAVIMIZ İSYAN DEĞİL RABBİMDEN GELENE AMENNAA
HASSASİYETİN DE ÇOK GÜZELL İNŞŞ SİZLERİNDEN DUALARI KABUL OLUR DA TÜM İSTEYENLER KAVUŞUR BEBİŞİNEE...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…