Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ben sonuç bekliyorum arkadaşlar ah ahhhhhhh sonucum ne olacak acaba gerci içim içime sığmıyor

acaba dondurulmuş emberyon varsa yine çoook mu bekleyecez

cicim dondurulmuşun varsa 3 ay beklemiyosunn ne zaman istersen deneyebiliosunn
ben dondurulmuşlarımı denedim cuma sonuç alcam inşş
taze yumurta oluşumu olacağı zaman en az 3 ay ara verdiriyo doktorlarr
hakkımızda hayırlısı

ben sonuç bekliyorum arkadaşlar ah ahhhhhhh sonucum ne olacak acaba gerci içim içime sığmıyor

canım inşşş hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın..moralini yüksek tut ve olacağına inan...inş güzel haberlerini alırız cnm

inş cnm..rabbim inş hayırlısıyla nasip eder.inş cuma günü de senin güzel pozitif sonucunu alırız..cnm inan allaha güven ona...

cumada gelseydi hayırlısıyla ya

76 umut tüp bebek merkezi

merhaba arkadaşlar, bugün 3 yumurta transfer edildi ben 2 tane koydurmak istiyodum çünkü 3 ü de tutarsa çok riskli olduğunuu biliyorum ama dr embriyo kaliteleri iyi değil dedi ve tutma ihtimali %45 dedi, çok moralim bozuldumafoldumben, benim görümcemde kadın doğum uzmanı kesinlikle 2 den fazla koydurma dedi şimdi böyle olunca da çok kızdı bana ablam gibidir iyiliğim için söyledi tabi ama zaten moralim bozuktu birde o öyle konuşunca çok ağladım 2 saat falan ağladım tutmasını istemiyorum hiçbirinin dedimsenağlama, şimdi hala kötüyüm, dr hiç kalkmadan 5 gün yat dedi, bilmiyorum ne olcak yani bu safhaya hiç pozitif başlayamadımsenağlama

üzülme canım iki tanede yüzde düşük oluyor üç tanede daha yüksek tutunma şansı
benimde 3 transfer edildi ama bhcg tek gibi görünüyor ikisi tutunmamış galiba buna takılıp üzme kendini.
allah altından kalkamayacan yükü vermez canım ona dua et hayırlısı nasılsa öyle olsun de sağlıklı olsun..

nevincim çok sağol canım en güzeli en sağlıklısı tek gebelik, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, çok üzüldüm gerçekten , ama haklısın artık tevekkül zamanı, canım ne olur bana da dua et,
nevincim dr sana 3 embriyo yerleştirince bir şey dedimi tutma ihtimali ne kadar olur demişti?

canım sakın sakın sakın moralini bozma ve ağlama.hep moralini yüksek tut ve hayırlısını dile.eminim rabbim hakkında en hayırlı olanı verir.bak benim arkadaşım 4 tane koydurmuştu ve 1 tanesi tuttu.şimdi sağlıklı bir oğlu var..bir arkadaşıma da 3 tane koydurdular yine 1 tanesi tuttu şimdi hamile.canını sıkma pozitif düşün pozitif olsun.kimsenin lafına da bakma rabbim en iyisini bilir.rabbim isterse o %45 %95 olur.rahatla ve güzel düşün.eminim her şey güzel olacak

Canım hakkında hayırlısı olsun kuşum sen baştan pes etmişin olmaz am öyle sürekli moral depolaman lazım canım ii düşün ii olsun lütfen amaa:Saruboceq::lepi:

çok teşekkür ederim canım ya, moral verdin gerçekten, Allaha tevekkül etmekten başka ne gelir elden, demekki ben tevekkül etmeyi beceremiyorum o yüzden böyle oluyorum dua ediyorum Allahım sen kimseye kaldıramayacağı yükü verme Rabbim

evet tevekkül et dua et ve moralini yüksek tut...bak ne güzel melişlerine kavuşmuşsun.
...onlarla konuş ve seni bırakmamalarını söyle.onları ne kadar çok sevdiğini anlat....bak bırakırlar mı hiç seni:CüvCüv:

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım daha önce hep yazdıklarınızı okudum ama hiç yazmamıştım bu akşam yazmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…