Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ayyyyy cnm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hakkında hayırlı olan sayı tutmuşturrrrrrrrrr

çok da bilgisayarın başında oturmayın diyorlar.cep telefonlarınızı başka odaya koyun falan dikkat et

merhaba kızlar bugün hiç giremedim haber veremedim size, 5 yumurtam döllenmişti biliyosunuz, bugüne 1 tane yavrum veda etmiş bana, diğer 4 taneden 2 sinin gelişimi iyiymiş diğer 2 si biraz yavaş gelişiyormuş, duruma üzüldüm desem yalan olur zaten 2 yumurta koydurmak istiyoruz, sabah 9da transferim kızlar ne olur dualarınızı bekliyorum ne olur bu kardeşinizi de dualarınızda anın, ben sizin dualarınıza çok güveniyorum

pazartesi hemen alır almaz yaz tamam mı???????inş p.tesi güzel haberinle seviniriz

merseray inş cnm hakkında ne hayırlıysa o olsun inş...dualarım seninle.dikket et kendini yorma.moralini yüksek tut ve bebişlerinle konuş olur mu???öptüm hayırlı olsun

ayyy cnm benim herşey çoook güzel olur inşallah 1 de 1 3 de buna takılma allah 1 tane wersinde ikizdi üçüzdü hiç önemli değilll.ayyy sen bugün heyecandan yatamazsında canım benim yaaa:))))))bebeişlerine kawuş bakimmm:)))):teytey:

pazartesi hemen alır almaz yaz tamam mı???????inş p.tesi güzel haberinle seviniriz

hep 2010 bana güzel gelicek dedim ve buna inandım 2010 girer girmez çoook iyi bir iş teklifi aldım 3 kez grşmeye gittim ve sonunda olumlu tlf geldi işe 5 ocakta başlayabilirsiniz diye:))ve bir tlf daha 5 ocakta yumurtalarınız toplanıcak:))))tabikide elimin tersiyle işi itiverdim.böle bi iş bidaha ayağıma gelirmi bilmiyorum ama iş nası olsa bulunur benim için önemli olan bebişlermdi.herişte bi hayır vardır ya arkadaşlarrr inanıyoruuum bişeylere a.s

kızlar çok teşekkür ederim çok iyiysiniz gerçekten, sorma canım ya bu gece nasıl uyurum bende bilmiyorum, aksi gibi yarın sabah eşim yurt dışınıa gidiyor göreve, 1 haftalığına, onunda yanımda olmasını çok istiyodum o da çok istiyodu ama nasip böyleymiş,

nolsa iiyi olurmuş ama napalımmm biz warız olmazmı?senin ilkmi bu hytm?

ii geceler kızlar nasılsınız biricim başın gebeliktende ağrıyabilir :)))))inş öyledir canım hayırlısıyla...

pearl canım normal kırmızı kan geldimi?

yetercim sanada ii geceler nbr görüşmeyeli sen diyet yapıyon ben bugün tartıldım galiba 2 kg felan aldım transferden sonra :)))))) çok hızlı ya

transferden sonra duygular yoğunlaşıyor eşinin olması çok ii olurdu çok zor olacak senin için..benimde eşim 8.gün lekelenmem olmuştu il dışındaydı çok kötü oldum oda yoktu iice kötü olmuştum..

nolsa iiyi olurmuş ama napalımmm biz warız olmazmı?senin ilkmi bu hytm?
zaten siz olmasanız kafayı yerim, iyiki varsınız. evet canım bu ilk tüp bebek denemem olcak

nasip böyleymiş neyseki cumartesi günü gelcek

ay inşlh nevoşçum ya:)))))sen napıyosun nası gidio gebelik kaç hftlk oldu cicim bebişimiz?

gebelik 5.haftasındaymış :) çok güzel gidiyor çok şükür birde kalp atışlarını duysak :)))kızımda çok zor olmuştu bu çok rahat kızımda 56-57 kiloydum okadar kötü olmuştumki bulantılar mide rahatsızlıkları 50kiloya düşmüştüm...

ayyy ne düsssel:))))inşlh hep böle gider tatlım ya:))ay kendimi düşünemiyorummm ben herşeye öğüren bi tipim zaten mahfolurum ben ha ama olsun geçerrrrrrrzemuszemus

ayyy ne düsssel:))))inşlh hep böle gider tatlım ya:))ay kendimi düşünemiyorummm ben herşeye öğüren bi tipim zaten mahfolurum ben ha ama olsun geçerrrrrrrzemuszemus

bende yıllarca geçmedi kızım okula başladı halen bende devam ediyordu aynı gebelikteki gibi :)))) hamileyken neden sabahları rahatsız olmuştuysam yıllarca aynen devam etti sabahları tahammül edemiyordum o kokulara :)))

kızlar başım çoook fena ben kaçarrr((hepinizi öpüyor ii geceler diliyorum.merseray herşey çok güsel olucak rahat ol çook kolay bi işlem zaten,bide buna inan HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK BEN AĞZIMDAN DÜŞÜRMÜYORUM:))))ÖPÜLDÜNÜZ BYS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…