allahın izniyle pozitifffff sonuç alacaksın p.tesi
merhaba kızlar bugün hiç giremedim haber veremedim size, 5 yumurtam döllenmişti biliyosunuz, bugüne 1 tane yavrum veda etmiş bana, diğer 4 taneden 2 sinin gelişimi iyiymiş diğer 2 si biraz yavaş gelişiyormuş, duruma üzüldüm desem yalan olur zaten 2 yumurta koydurmak istiyoruz, sabah 9da transferim kızlar ne olur dualarınızı bekliyorum ne olur bu kardeşinizi de dualarınızda anın, ben sizin dualarınıza çok güveniyorum
pazartesi hemen alır almaz yaz tamam mı???????inş p.tesi güzel haberinle seviniriz
kızlar çok teşekkür ederim çok iyiysiniz gerçekten, sorma canım ya bu gece nasıl uyurum bende bilmiyorum, aksi gibi yarın sabah eşim yurt dışınıa gidiyor göreve, 1 haftalığına, onunda yanımda olmasını çok istiyodum o da çok istiyodu ama nasip böyleymiş,
kızlar çok teşekkür ederim çok iyiysiniz gerçekten, sorma canım ya bu gece nasıl uyurum bende bilmiyorum, aksi gibi yarın sabah eşim yurt dışınıa gidiyor göreve, 1 haftalığına, onunda yanımda olmasını çok istiyodum o da çok istiyodu ama nasip böyleymiş,
zaten siz olmasanız kafayı yerim, iyiki varsınız. evet canım bu ilk tüp bebek denemem olcaknolsa iiyi olurmuş ama napalımmm biz warız olmazmı?senin ilkmi bu hytm?
transferden sonra duygular yoğunlaşıyor eşinin olması çok ii olurdu çok zor olacak senin için..benimde eşim 8.gün lekelenmem olmuştu il dışındaydı çok kötü oldum oda yoktu iice kötü olmuştum..
ii geceler kızlar nasılsınız biricim başın gebeliktende ağrıyabilir :)))))inş öyledir canım hayırlısıyla...
pearl canım normal kırmızı kan geldimi?
yetercim sanada ii geceler nbr görüşmeyeli sen diyet yapıyon ben bugün tartıldım galiba 2 kg felan aldım transferden sonra :)))))) çok hızlı ya
gebelik 5.haftasındaymış :) çok güzel gidiyor çok şükür birde kalp atışlarını duysak :)))kızımda çok zor olmuştu bu çok rahat kızımda 56-57 kiloydum okadar kötü olmuştumki bulantılar mide rahatsızlıkları 50kiloya düşmüştüm...
ayyy ne düsssel:))))inşlh hep böle gider tatlım ya:))ay kendimi düşünemiyorummm ben herşeye öğüren bi tipim zaten mahfolurum ben ha ama olsun geçerrrrrrrzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?