Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

herkese iyi akşamlarrrrrr:=))))merseray ne negatiflik aaa!hiç yakışmıyı ama biiz güçlü kadınlarız,sen şimdiden böle yaparsan olmazki amanolmuş hepimizin trasferi 3tane oldu hem tutacağı warsa emin ol tutar hytm,böyle küçük şeylere lütfen takılma.relaxxxxxxx lütfen bebişleri üzmeeeeeee:))))))))))))

bende topiğe girimde kızlarla heycanımı paylaşayım istedim:)))ama merseray yazdıklarını görünce çook üzüldüm ben, bence garip giden hiçbişey yok
kimse tüp bebeğe %100 garanti wermiyoki %45 e takılıyosun sen.neymiş efendim 2istedim 3 koydular alemsin yaaa:))))lütfennn ya üzme kendini bak eşinde yanında değil zaten, hadi gülümse ya:))))bak hem yarın sonuç alıcam bebişleriimi üzme teyzesiiiii:))))))))))))çook heycanlıyım ne tedavide ne toplamada nede transferde böle heycan yapmadım kalbim çıkıcak gibiiii

:sm_cool:
ayyyy valla sakin ol demeyecem çünkü biliyorum olamazsın....bu tatlı heyecanının sürmesini ve hayırlı haberler almanı diliyorum arkadaşım....:CüvCüv::CüvCüv::teytey:

bişe sorcam kızlar bebişlerin resimlerinin olduğu kağıtta embryo kalite war ordaki yazan değerleri yazarmısınız?

ayyyy inanılmazzzzzzzzzzzzzzzzz:)))kalbim öle bi çarpıyokiiii anlatamammmmmm.ayyyyy pearlheart napcam ben böleee?

ayyyyyy cnm ya ben de heyecanlandım bak....yarın sonuç alır almaz hemen yaz tamam mı???????ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşşşşşşşşş

ayyyyyy cnm ya ben de heyecanlandım bak....yarın sonuç alır almaz hemen yaz tamam mı???????ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşşşşşşşşş

yazıcam tabiiii:)))ama saat 11 e kadar girmezsem bilinki sonuç olumsuz((((ufffffffffff olmaz inşlhhhhhhhhhh bebişlerim tutunmuştur annelerine :))))))))))))

canım sen bana bakma, inşallah yarın çok güzel haberlerle geleceksin bize,
birşey sorcam kızlar afedersiniz tuvalet yaparken ve yaptıktan sonra tuhaf bir ağrım oluyor sizde de oluyormuydu?

vermediler yaaaaaaaaa...sadece hangi ilacı kullanacam.ve buna benzer şeyler .....yaaaa

merseray canım drum tek embriyo %15 2embriyo %50 3Embriyo %65 70 demişti
benim üçüde birinci kaliteydi 5.gün transferi bitane tutundu galiba :))) benim bir kızım var tek istedim hep bakalım kontrole gidince görecez tanışacaz :))))

biricim sabah yaz artık gece girme olurmu bekletme bizi okadar

pearl canım sen nasılsın

fatmma aramıza hoşgeldin sende

birşey sorcam kızlar afedersiniz tuvalet yaparken ve yaptıktan sonra tuhaf bir ağrım oluyor sizde de oluyormuydu?

o ağrılar olur cnm.normaldır.kolay bir işlemden geçmemişsinnn...merak etme

sonda taktılarsa normal cnm bende de oldu 2-3den sonra geçiyor o tatlım:)sende warmı embryo resmi hytm?warsa kalitesini yazarmısın?bide ilaç ne werdi sana?

kasıklarda adet sancısı gibi ağrılarsa takılma sakın bende halen var çok şiddetli
farklı bişeyse önce druna sor canım

dün adet olmuştum bugün çok ağrım var.az önce ölüyordum şimdi hafifledi

inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun nevincim ne zaman gideceksin keseyi görmeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…