merhaba arkadaşlar, bugün 3 yumurta transfer edildi ben 2 tane koydurmak istiyodum çünkü 3 ü de tutarsa çok riskli olduğunuu biliyorum ama dr embriyo kaliteleri iyi değil dedi ve tutma ihtimali %45 dedi, çok moralim bozuldumafoldumben, benim görümcemde kadın doğum uzmanı kesinlikle 2 den fazla koydurma dedi şimdi böyle olunca da çok kızdı bana ablam gibidir iyiliğim için söyledi tabi ama zaten moralim bozuktu birde o öyle konuşunca çok ağladım 2 saat falan ağladım tutmasını istemiyorum hiçbirinin dedimsenağlama, şimdi hala kötüyüm, dr hiç kalkmadan 5 gün yat dedi, bilmiyorum ne olcak yani bu safhaya hiç pozitif başlayamadımsenağlama
biricim nasılsın?yarın büyük günnnnnn.heyecean var mı?????
bende topiğe girimde kızlarla heycanımı paylaşayım istedim:)))ama merseray yazdıklarını görünce çook üzüldüm ben, bence garip giden hiçbişey yok
kimse tüp bebeğe %100 garanti wermiyoki %45 e takılıyosun sen.neymiş efendim 2istedim 3 koydular alemsin yaaa:))))lütfennn ya üzme kendini bak eşinde yanında değil zaten, hadi gülümse ya:))))bak hem yarın sonuç alıcam bebişleriimi üzme teyzesiiiii:))))))))))))çook heycanlıyım ne tedavide ne toplamada nede transferde böle heycan yapmadım kalbim çıkıcak gibiiii
ayyyy inanılmazzzzzzzzzzzzzzzzz:)))kalbim öle bi çarpıyokiiii anlatamammmmmm.ayyyyy pearlheart napcam ben böleee?
ayyyyyy cnm ya ben de heyecanlandım bak....yarın sonuç alır almaz hemen yaz tamam mı???????ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşşşşşşşşş
bende topiğe girimde kızlarla heycanımı paylaşayım istedim:)))ama merseray yazdıklarını görünce çook üzüldüm ben, bence garip giden hiçbişey yok
kimse tüp bebeğe %100 garanti wermiyoki %45 e takılıyosun sen.neymiş efendim 2istedim 3 koydular alemsin yaaa:))))lütfennn ya üzme kendini bak eşinde yanında değil zaten, hadi gülümse ya:))))bak hem yarın sonuç alıcam bebişleriimi üzme teyzesiiiii:))))))))))))çook heycanlıyım ne tedavide ne toplamada nede transferde böle heycan yapmadım kalbim çıkıcak gibiiii
bebek resimleri mi?bana öyle bir şey vermediler!!!!!!!!!!!!
canım sen bana bakma, inşallah yarın çok güzel haberlerle geleceksin bize,
birşey sorcam kızlar afedersiniz tuvalet yaparken ve yaptıktan sonra tuhaf bir ağrım oluyor sizde de oluyormuydu?
birşey sorcam kızlar afedersiniz tuvalet yaparken ve yaptıktan sonra tuhaf bir ağrım oluyor sizde de oluyormuydu?
merseray canım drum tek embriyo %15 2embriyo %50 3Embriyo %65 70 demişti
benim üçüde birinci kaliteydi 5.gün transferi bitane tutundu galiba :))) benim bir kızım var tek istedim hep bakalım kontrole gidince görecez tanışacaz :))))
biricim sabah yaz artık gece girme olurmu bekletme bizi okadar
pearl canım sen nasılsın
fatmma aramıza hoşgeldin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?