Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

güllü alerjim var birde üşütmüştüm çok hapşırıyordum dr yatacan dedi çok dikkat etmen gerekiyor dedi (

evet hayır olsun çok güzel rüyalardı canım çok şükür sonucuda güzel oldu :)))

meldir s.o.s. canım eylül01 diye biride dışgebelik geçirmiş sana yönlendirdim :))

rüyaların çok güzel nevin yinede hayorlara çıksın diyelim zaten hayırlı oldu da :)
arkadaşa hemen yardım ederim :)

songülllll kız bende çok rüya gördüm hergece hiç görmezdim yeşillik bahçeler ağaçlar yemyeşil heryer 4-5 gün gördüm hergece üstüste

canım rüyaların çıktı inşşş benimde rüalarım seninki gibi sonuçlanırrr:))

aaaa ben sana küstüm neden yazdımm

amın canım kımın ıslerı ıyı kı bıızmkıde cok batık bakalım allah hepımızının sonunu hayır etsın yaa esım bazen dıyor ben memlekete gıdıp yerlesıcem dıyor bende dıyorum bebek ısını ne yapcaz dıyorum yaa yoksa bende gıderım ama trabzonamı gıdıp gelcem yaa eylul gıbı off allahım su krız bır an once bıtsın yaa hakkıyla calısanlar cok zor durumda allahım hepımıze yardım etsın

songul bana dıyon sabırsızsın dıye sende benden asagı degılsın hee canım senınde ınsaalh ıyı sonuclasrını alırız ruyalarınız ınsaalh hayırlara cıkar kızlar

aminn aminn gullu bizim şirketinde ne olacağı belli değil ben girdiğimden beri 150 kişi çıkarttılar 3 senede sonumuz hayrolsun bana evde rahat yok işde huzurluyum bende ödüm patlıyor çıkarırlarsa diye büyük şehir ama memur şehri iş falanda bulunmuyor...

canım rüyaların çıktı inşşş benimde rüalarım seninki gibi sonuçlanırrr:))

aaaa ben sana küstüm neden yazdımm

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

elma şekeri alacaz dedik ya daha ne istiyon eşarpmı :1no2:

maldırcım allah yardım etsın canım hepımıze aynen burası ıs yonunden cok ama ıdealıst olursak su zmanda ıs bulamayız canım ben 2 yıllıgım felan demedım bu ıs yerıne ılk gırerken caycı olarak gırdım canım sonra santralde kızı cıkardılar ve benı koyduların onun yerıne canım valla bu zamanda zor ne yaparız bılmem

maldırcım allah yardım etsın canım hepımıze aynen burası ıs yonunden cok ama ıdealıst olursak su zmanda ıs bulamayız canım ben 2 yıllıgım felan demedım bu ıs yerıne ılk gırerken caycı olarak gırdım canım sonra santralde kızı cıkardılar ve benı koyduların onun yerıne canım valla bu zamanda zor ne yaparız bılmem

kızlar ne oldu ben anlamadım bır ara bakım var felan yazdı hemen bıttı heralde cok sukur

:) ne anlatayım kısss burda hava çoookk kapalı karanlık kasvetliiii nası uykum geldi anlatamam :)

nevin şimdi canın sıkılıyordur bende ikizlerde 4 ay yatmöıştım içime fenalıklar basıyordu sadace 20 günde dr.a arabanın arka koltuğunda çok zordu inşallah iyleşde hemen gezmeye başla :)

kızlar bende geldım donuyorum yaaaaaa kalorıferler bozulmustu ve klımayla ısınıyoduk yaa benım acık bır yerım vare orda soguk gelıyordu dondum yaaa cok sukur kalorıferler faalıyete gectı
ayy kızlar ulun beyle gorustum sımdı esımınde benımde gen teslerım temız cıktı ulun bey 2 adet donemınden sonra ıstersenız tedavıye baslayalım dedı bende tamam dedım.ahhhhhh ıcımden gecenlerı bır bılse ulun bey para yoook dıyemedım dıyememde tabıkı ne yapcaz bız boyle yaaa allahım hepımıze yardım etsın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…