Ayyy sagolun kızlar ınsaalh yaa benım ulun beyde denemek ıstıyorum yaa off yaaa ama kızlar sımdı rapor alsakta devlet katkı payını %70 cıkarmıs bundan bılgısı olan varmı yanı rapor cıkardıgımızda kar olcakmı yanı
ınsaalh hatıcecım esım maaslarının hepsını alırsa bende martta baslarım ıcerde cunku bayagı maası var ama tam tersı hep batmazlarsa ınsaalh allah korusun yaa hayırlısı bakalım ahhh keske dogal yolla olsa hepımıızın ne guzle olurdu dımı ama nasıp ıstee kızlar
Canım meldırım suan cınko vıtamın ve bır sey daha ıcıyor 3 ay ıcıcek ıste bır ay doldu ama bılmıyorum ben bunun yanısıra bılıyon kecı boynuzu ıcırıyorum canım benım baskada bır sey yok fsh sı normalmıs klomen yazcaktı urolog ama fsh normal oldugundan pek fayda etmez verdıgımız o hapları kullansın dedı ahh keske fayda etse bızede canım
meldirim olsun kuzum herkesin bi huyu var benimkide izin vermiyodu çok yalvardım izini koparttım hihihi
nevinim papatyalar çok güzel kokuyomuş
güllüşüm bnm bu sattığım iç çamaşırları ve kozmetikler varya
en çokta iç çamaşırları gidiyo gel senide üye yapayım ona kataloktan sipariş alıp getirtiyosun ürünleri
Pwkı sonra nasıl satıyon canım ben onu anlamdım yaa kıme satcam ben onları ıs yerınde 3 kadın var benden harıc gerısı erkek mahalle bılmem alırmı anlat bakım canım ıstersen ozelden att ıyıcene anlat bakım yapabılırmıyım ben
Kız gızem off ya hep yazıları ya gızem dıyom ya meldır dıyom yaa off ya nevın yaa
gızem sen bodrum kattamı calsıyonn kuzum ben 1,katta hemen camın dıbındeyım hıhıhı ama burası yuksekya gebzeye yagdımı bılmem ama ınce ınce bayagı hızlı kar.ınsallah cok yagar lapa lapa yarın tatıl olur yaa