Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız hıcmı ıs yok yaa ben ucuyorum yaaa bızımde makıne yapldı artık soluksuz calısırız heralde aman ıs olsun yaa ınsanın canı sıkılıyor yaa

gullucan çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah o zaman kadar başlarsın canım benim .
iş çok az dediğim gibi ewt vakit geçmiyorrrrr....

gullucan canim sevindim... insallah yakinda parayi bulup baslarsin canim benim.. belkide beraber baslariz ha :)

Ayyy sagolun kızlar ınsaalh yaa benım ulun beyde denemek ıstıyorum yaa off yaaa ama kızlar sımdı rapor alsakta devlet katkı payını %70 cıkarmıs bundan bılgısı olan varmı yanı rapor cıkardıgımızda kar olcakmı yanı
ınsaalh hatıcecım esım maaslarının hepsını alırsa bende martta baslarım ıcerde cunku bayagı maası var ama tam tersı hep batmazlarsa ınsaalh allah korusun yaa hayırlısı bakalım ahhh keske dogal yolla olsa hepımıızın ne guzle olurdu dımı ama nasıp ıstee kızlar

nevinim hastayım sana yaaa
canımsın her türlü desteğin için çok teşekkür ederim allah razı olsun
hepinizden canlarım bnm

Kız gızem ne ısı yapım bacım bakalım becerebılırmıyım bebm

ek iş yapmak isteyen herkese çeşitli fırsatlar sunabilirim
hem maddi hem manevi değişiklik oluyor şekerlerrrrrr

Bebegım bız kader arkadaslarıyız tabıkı senın ıyı olmanı ısterız yavrucum emınım hepımız bırbırımıze karsı hep boleyız canım benım
anlat bakalım ne ısı bu

gizemcim eşim bu güne kadar hiç bi şey satmama izin vermedi çok para kazanabilirdim ama inatt bu konuda...

Canım meldırım suan cınko vıtamın ve bır sey daha ıcıyor 3 ay ıcıcek ıste bır ay doldu ama bılmıyorum ben bunun yanısıra bılıyon kecı boynuzu ıcırıyorum canım benım baskada bır sey yok fsh sı normalmıs klomen yazcaktı urolog ama fsh normal oldugundan pek fayda etmez verdıgımız o hapları kullansın dedı ahh keske fayda etse bızede canım

Kızlaaaaaaaaae burda kar bayagı arttı ayy cok guzel ınsdaalh coook yagar yaaaaaaa

meldirim olsun kuzum herkesin bi huyu var benimkide izin vermiyodu çok yalvardım izini koparttım hihihi

nevinim papatyalar çok güzel kokuyomuş

güllüşüm bnm bu sattığım iç çamaşırları ve kozmetikler varya
en çokta iç çamaşırları gidiyo gel senide üye yapayım ona kataloktan sipariş alıp getirtiyosun ürünleri

Kız gızem sen az zıllı degılsın o ne oyle karızmatık adam resımlerı ayy hosuma gıttı kız

güllüşüm ben dışarıyı görmüyorum ama senden alıyorum haberleri inşallah çok yağarda yarın işe gelmeyiz yollar kapanır huahuhauahuah

ne rsmi ne karizmetiği ne diyosun güllüşüm ben napmışım ?????

Pwkı sonra nasıl satıyon canım ben onu anlamdım yaa kıme satcam ben onları ıs yerınde 3 kadın var benden harıc gerısı erkek mahalle bılmem alırmı anlat bakım canım ıstersen ozelden att ıyıcene anlat bakım yapabılırmıyım ben

Kız gızem off ya hep yazıları ya gızem dıyom ya meldır dıyom yaa off ya nevın yaa
gızem sen bodrum kattamı calsıyonn kuzum ben 1,katta hemen camın dıbındeyım hıhıhı ama burası yuksekya gebzeye yagdımı bılmem ama ınce ınce bayagı hızlı kar.ınsallah cok yagar lapa lapa yarın tatıl olur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…