Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kiz gullucan bende seni merak ettim hee...
ac bi fb de katil bize benim esimde karsi aslinda ama ben yinede actim... bari en azindan resimlerini koyma dedi, koydum..Yani anliyacaginiz ben esimi cok iyi dinliyorum

ya güllüş bende yalandan bi fb açtım kızları görim diye eşim nerden bilcekki yaa
huahahau

kızlar tek kelimeyle hepinizi çoookkkk seviyorum ben yaaaa

songülüm sen kaldım bi hadi hayırlısıyla sende güzel haberi ver bize aşkım yaa

canim bende neguzel songul rahat diyordum..ben hic rahat olamadim transferden sonra.hep kafami kurcaladim..
Insallah cumaya kadar sakin kalabilirsin... tabiki gun yaklastikca insanda supheler daha cok artiyor ama sen sakin kalmaya calis

tatlım ben diğer tedavilerimde çok heyecanlıydımm çok dikkat ettim hiç kalkmadım falan ama bunda öyle değildim eve geldiğimden berii çok rahttım yaa belki de olcak onun rahatlığı ..inşşşşşşşşşşşşş
geçen gün komşuma başka bi yerden tanıdık demek songülün tuttu çok sevindim demiş o da yoo daha bekliyo demiş kadın diyomuş aaa sen söyledin bana tuttu diye ben rüyamı gördüm falan kadın arıştırmış rüyayla gerçeğii ...........

kıss gullu aç bi fb nerden bilcek off takma o kadar isim mi yok ortalıktaaa
gizem ben sana isim bulmuştum neydi kıs oo hahahhhh

gizem inşş tatlımmm bu defa eşim umutlu ben değilimm hayırlısı napalım beklicezz

Son düzenleme:
songulum, kaynanan gelcek yani yinede... neyseki insallah pozitif sonucu aldiktan sonra gelcek...kalmamak icin sebepler bulursun
Hadi canim iyi oturmalar sana...

ya kızlar sıızı gormek ısterımde esımın bazı sebeplerı var fb oyuzden bende zorlamıyorum neyse gızemım songulum ınsaalh bız yuzyuze gorusuruz barı canlarım benım
ee gızem ne dusunuyon canım kız bende mahalle karılarını gectım hee yanlıs anlma yanı senı merak edıyorum ama o ınsana guvenme o elemana yanı acele etme

songulum kocan ıs bulmadımı canım yaa ne anası yaa off benım kaynanada gelecek ben ondan memnunumda o geldııgnde heraksam ec tıka basa dolu oluyor gecen sene evdeydım burda 2 ay kalmsıtı gelen gıden cok yorulmusutum yaa.mısafırı severım ama heraksamda cekılmıyor cunku eve gıt evde mısafır cok oyoruluyorum yaa

gelın olmak cok zor yaa bız onların yanına gıdıncede oyle ben mutfaga esım oturma odasına ne guzel erkek olmak

ayy amma yazmışsınız vazgeçtim okumaktan :) gelin olmak fecii ama adamına göre eltim hiç canını üzmez yakar sigarayı oturur ben kakılmış

hiç bişi yapmadım hala düşünüyorum
kolayı var bi gün ikisi yanyanayken bnm hakkımda neden böle dediniz derim
patronda kime demişim der bende ona derim kimseyi kollıycak halim yok
herkes yoluna sonra

aman boşver gizemcim kime neyi ispatlayacan patronun terbiyesiz elemanda dengesiz ne diye sana söylüyo yerinde oturmasanda ne çok geziyo olur adın iş yapmıyo olursun sende gezin dur bakalım o zman ne diyecek

songül geçmişi okuyordum canım görmedim valla küsme kız
akşam gel ben seni kandırırım elma şekerimi alsam bitane sana

ayyy ne güzell demek böyle bir olay oldu.İnşallahh gerçek olacak ve tuttuğunu duyacak :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah songülcüm inşallah güzl haberlerini bekliyoruz bende senin gibi donmuşlarda çok umursamayacağım diyorum :) 4 gün iznim var sonrada işe :) bakalım nasip kısmet bu işler allah hayırlısını versin

gızemcım yanı ya oyle yaparsın yada meldrın dedıgı gıbı dengesılzer demekkı canım senın ısın muhasebe telefon vb.benımde oyle ben tuvalet yemek ve kargolarda ayaga kalkıyoum sonunda bıxım gorevımız bu ne sacma yaaa gerı....lı.sen gıttıgı yere kadar gotur canım oyle kımseye sınır anında tereyagına bal surdurmek ıcın ımkan tanıma bebgım

ay ne güzel siz dışarı çıkabiliyorsunuz yatmıyorsunuz ya ben çok bunaldım ya

songülllll kız bende çok rüya gördüm hergece hiç görmezdim yeşillik bahçeler ağaçlar yemyeşil heryer 4-5 gün gördüm hergece üstüste

ee sen hala yatıyonmu canım azda olsa yuruyus felan yapmak yasakmı nevıncım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…