nevinim daha buyuk birsey yokmuydu? masanin ayagi kucuk kalmis hehe
songulum ben iyiyim canim. buaralar isler yogun bende fazla giremiyorum topige.
ha kizlar unutmadan, ben 2 gun yokum..isyeriyle kongreye gitcez.. yarin gidip persembe donecez..
Songul sen yarın sonuc alıyon dımı canım ıdrar tahlılı felan yaptınmı hıcc canım benım hakkında hayılrlsı ınsaalh
Ama songul sen hııc bana yazmıyon tamam ozman sonucnu azarsın canım ben okurum barı
gızem bencede sen o elemana sakın guvenme oyle cok var ısyerlerınde fareler aklını basına devŞır canım
delüü nevinn ne vardı hatunun masasında işleri yoğun ne yapsınn
şu saçını çekseydin lafına koptumm yaaa
hatçemmmm cuma gelsinnn dimee yaaa
nevinn cnmmm bende her gece rüya görüyorumm çok rüya görmem aslında bakıyorum tabirlere hep bebek anlamı çıkıyoo inşşş yaaa
songulum canim.. eger aksam internete girebilirsem yazarim insallah.. otelde internet varmis ama benim dizustu bilgisayarim yok.. eger orda bilgisayar bulursam girerim canim benim.. cumayada az kaldi dimi canim benim.
hımm evde değilsin yanii neyse sağlık olsun bebemm benimm
kıss eşarbının rengi ne kadar güzeldi öyleee ben eşarp hastasıyımm :)))
hani şu masa başındayken............
songul ben en son transferimde bir kac tane test yapmistim.. bosver sen yapma, insanin moralini cok bozuyor.. inssallah cuma gunu telefonda alirsin guzel haberi.
inşş hatçemmm bende pek umut yok aslında eve geldiğimden beri bi rahatlık vardı bende dünden berii birazz stres oldum ama
sonrada diyom napim yaa nasipp kısmett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?