Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

songulum ben iyiyim canim. buaralar isler yogun bende fazla giremiyorum topige.

ha kizlar unutmadan, ben 2 gun yokum..isyeriyle kongreye gitcez.. yarin gidip persembe donecez..

yaaa tamda benimi buldularr ne ihtiyacım var size...........
hatçemmm yaaa offff arada face de yaz bana barii((

Ama songul sen hııc bana yazmıyon tamam ozman sonucnu azarsın canım ben okurum barı

gızem bencede sen o elemana sakın guvenme oyle cok var ısyerlerınde fareler aklını basına devŞır canım

Songul sen yarın sonuc alıyon dımı canım ıdrar tahlılı felan yaptınmı hıcc canım benım hakkında hayılrlsı ınsaalh

nasılsın gullu ben,m cuma günü tatlım tahlilim evde umutla bekliyorumm
idrar testi hiç yapmadım ben güvanmiyorumm o testlere pekkk aslında şimdi çok yapmak istiyorummm((

songulum canim.. eger aksam internete girebilirsem yazarim insallah.. otelde internet varmis ama benim dizustu bilgisayarim yok.. eger orda bilgisayar bulursam girerim canim benim.. cumayada az kaldi dimi canim benim.

Hee songulum ben sankı senı carsamba gıbı hatırlıyorudum canım ama ne kaldıkı az kalmıs aman bencede yapma yokyere moralını bozarsın sonra canım bekle az kalmıs ama sende ııyıcene sabırsızlanmaya baslamısındır

delüü nevinn ne vardı hatunun masasında işleri yoğun ne yapsınn
şu saçını çekseydin lafına koptumm yaaa

hatçemmmm cuma gelsinnn dimee yaaa

nevinn cnmmm bende her gece rüya görüyorumm çok rüya görmem aslında bakıyorum tabirlere hep bebek anlamı çıkıyoo inşşş yaaa

songul ben en son transferimde bir kac tane test yapmistim.. bosver sen yapma, insanin moralini cok bozuyor.. inssallah cuma gunu telefonda alirsin guzel haberi.

Evet ben cok sabırsızımdır ama bu ıyı halım eskıden hemen olcaktı dedıgım ama sımdı esım fırenleye fırenle bıraz daha bu ıyı halım.aslında senı yazsın dıye beklıyorum ya tam cıkıyorum sen yada baska bırılerı yazıyor bazen cevapı bu uzden goremıyorum canıım

hadi songulum insallah ya..

songulum canim.. eger aksam internete girebilirsem yazarim insallah.. otelde internet varmis ama benim dizustu bilgisayarim yok.. eger orda bilgisayar bulursam girerim canim benim.. cumayada az kaldi dimi canim benim.

hımm evde değilsin yanii neyse sağlık olsun bebemm benimm
kıss eşarbının rengi ne kadar güzeldi öyleee ben eşarp hastasıyımm :)))
hani şu masa başındayken............

hımm evde değilsin yanii neyse sağlık olsun bebemm benimm
kıss eşarbının rengi ne kadar güzeldi öyleee ben eşarp hastasıyımm :)))
hani şu masa başındayken............

kiz onu bayram icin aldiydim..Hatta buraya yazmistim ben bir carsiya gidiyim basortu almam lazim diye..ozaman almistim.. bendede basortu hastaligi basladi simdi..
evde varya 100 tane vardir ha..

Ay talya oesarp hastalıgı bende bekarken vardı rengarenk baglardım sımdı gectı ama ımkanım oldugunda yıne almaya calısırım canım benım

songul ben en son transferimde bir kac tane test yapmistim.. bosver sen yapma, insanin moralini cok bozuyor.. inssallah cuma gunu telefonda alirsin guzel haberi.

inşş hatçemmm bende pek umut yok aslında eve geldiğimden beri bi rahatlık vardı bende dünden berii birazz stres oldum ama
sonrada diyom napim yaa nasipp kısmett

inşş hatçemmm bende pek umut yok aslında eve geldiğimden beri bi rahatlık vardı bende dünden berii birazz stres oldum ama
sonrada diyom napim yaa nasipp kısmett

canim bende neguzel songul rahat diyordum..ben hic rahat olamadim transferden sonra.hep kafami kurcaladim..
Insallah cumaya kadar sakin kalabilirsin... tabiki gun yaklastikca insanda supheler daha cok artiyor ama sen sakin kalmaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…