Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Gızem detayları tam anlamıyla ozelden at canım kaca aldıgını kaca satmam gerektıgını bıızm cevrede pek randıman yok ama dur bakalım senden bır bılgı alayım naıslmıs canım

eylul canim hos geldin... fazla yazamiyorum ben isler cok yogun.. iki gun olmuyacagim icin isler cok fazla..

hadi nevin kahretsinki seni hic ozlemicez
saka saka, hepinizi ozluyorum ben.

ay yerim ben senide fındık kurdu bebişinide hadi git bakalım

canım bnm yaa yinemi nöbet ufff
fırsat bulunca bakarsın geçmişe benim bunalımlarıma takılma ama iyiyim şimdi topladım kendimi
arada geliyolarya bana öleydim işte hihiihih

eylülüm geçmişi okuma ben özetlerim sana ablacım
gizem akşam kocasını dövmüş boşayacakmış
sabahta patronu dövecekti kızlar engel oldu istifa mektbunu yazmıştı bile dövüp üstünede istifa mektubunu adamın ağzına sokup boğacaktı
işte gizemin maceralı bütün gün bu konuşuldu :)) başka ne olabilirki

KIZ GIZEM SIZ NE GUZEL MANZARALI YERDE CALISOYNUZ OYLE HEE ADAMIN ICI KARARIR KIZ ICERI BAKMAKTAN HEE
ALLAHTAN BENDE DISARDAKI KAMYONLARA BAKIYORUM AMA DISARDKI HAVAYI GORUYORUM BEBGIM. NEYSSE BANA SELAM VERIN BAKIM KIZLAR IKI EYLULDE BEN BUNLARI KESIN KARISTITIM HEEE ISIMLERI KARISTIROYUM BU AYNILARI %100 karısır baksana nevın terıne gızem dıyorum sazan gıbı hehehehhe

gizem_im, eylul08+, eylül01, gullucan, meldir, nevin_+, talya83+

güllücan gördünmü huahuahuahauahu

Valla nevin alemsin. Iyiki varsin!!! kaydirigubbakcemile5

ay ne güzel hepiniz buradasınız bende gidiyorum
gidiyorum forum hala aklımda
gidiyorum bütün cevaplar içimde kalacak :)))
bir ben bir bebeğim gidiyorum :)))

ayyy nevin hadi git gözün kör olmasın aklın kalsın burda annende için şişsin bunlar ne yaptı diye :))

heheheheh ne o rahatsızmı ettim şekerim için karardı dimi tüm gün
olsun sana malzeme çıktı geç dalganı huahauhauh
kiz gizem durduk yere kendine rakip cikardin ha.. ben gidiyim gulluden yapiyim siparisimi
kız hatçe yolarım saçını başını heeeeeeeeee
ha bu arada hatçem ne zaman geliyon bacım bnm
bak beğende getirtteyim istediklerini
kuzucuğumm

huahauhauah valla yaa
sen 01 ------- 08 diye aklında tut tatlım nevinle beni karıştırdığına göre

ya valla tüm gün duvarlara bakıyorum heee temiz hava almam imkansız yanii

hahahaha ee allahtır gizemim sen kocayı döversen allahta cezanı verir otur duvarları izle işte havasız havasız :))))

bşizde seni özlüyoruz eylülcüm bu saatlerde hareketli oluyor sabahtan beri bu kadar çok yazmamıştık insanlar işten bıkıyor kafa doluyor takılıytoruz steye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…