ay yerim ben senide fındık kurdu bebişinide hadi git bakalımeylülller hoşgeldiniz ben kaçıyom :)) annemlere gidecem şimdi oradan bakarım arada tlfdan öpüyorum sizleri
beni özleyin :)) ama ağlamayın gene gelecem :))) biliyorum bensiz çok zor olacak sizlere
allah kahretsin beni özleyerek üzecem sizleri :))))
canım benim gizemim çalışıyorum fırsatım yoktu şimdide çalışıyorum herkes gitti ben kaldım bu akşam nöbetçiyim ara ara girerim artık geçmişi hiç okuyamadım neler yaptınız merak ediyorum
eylülüm geçmişi okuma ben özetlerim sana ablacım
gizem akşam kocasını dövmüş boşayacakmış
sabahta patronu dövecekti kızlar engel oldu istifa mektbunu yazmıştı bile dövüp üstünede istifa mektubunu adamın ağzına sokup boğacaktı
işte gizemin maceralı bütün gün bu konuşuldu :)) başka ne olabilirki
Hakkaten bızım eylul nerde yaa nobettımı acaba ıkı gundur yok gırmıyor[
KIZ GÜLLÜCAN BURDAYIM CANIMMMM
evet çalışıyordum şimdi de nöbetçiyim bu akşam hastaneyi bekliycem birşey olmasın diğe canım:))))
sen nasılsın diyetin nasıl gidiyor
heheheheh ne o rahatsızmı ettim şekerim için karardı dimi tüm güneylülüm geçmişi okuma ben özetlerim sana ablacım
gizem akşam kocasını dövmüş boşayacakmış
sabahta patronu dövecekti kızlar engel oldu istifa mektbunu yazmıştı bile dövüp üstünede istifa mektubunu adamın ağzına sokup boğacaktı
işte gizemin maceralı bütün gün bu konuşuldu :)) başka ne olabilirki
kız hatçe yolarım saçını başını heeeeeeeeeekiz gizem durduk yere kendine rakip cikardin ha.. ben gidiyim gulluden yapiyim siparisimi
KIZ GIZEM SIZ NE GUZEL MANZARALI YERDE CALISOYNUZ OYLE HEE ADAMIN ICI KARARIR KIZ ICERI BAKMAKTAN HEE
ALLAHTAN BENDE DISARDAKI KAMYONLARA BAKIYORUM AMA DISARDKI HAVAYI GORUYORUM BEBGIM. NEYSSE BANA SELAM VERIN BAKIM KIZLAR IKI EYLULDE BEN BUNLARI KESIN KARISTITIM HEEE ISIMLERI KARISTIROYUM BU AYNILARI %100 karısır baksana nevın terıne gızem dıyorum sazan gıbı hehehehhe
azcık yavaş olun eylülden ses yok yazdıklarımı görmedi sanırım ...
heheheheh ne o rahatsızmı ettim şekerim için karardı dimi tüm gün
olsun sana malzeme çıktı geç dalganı huahauhauh
kız hatçe yolarım saçını başını heeeeeeeeee
ha bu arada hatçem ne zaman geliyon bacım bnm
bak beğende getirtteyim istediklerini
kuzucuğumm
huahauhauah valla yaa
sen 01 ------- 08 diye aklında tut tatlım nevinle beni karıştırdığına göre
ya valla tüm gün duvarlara bakıyorum heee temiz hava almam imkansız yanii
eylüller hoş geldinizzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?