Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yaa eylül küstü gitti anırım yazdıklarımı görmedi üzüldüm şimdi neyse kendi bilir napalım zorla bilgi veremeyiz ya

eylüller hoş geldinizzz :)

eylul canim hos geldin... fazla yazamiyorum ben isler cok yogun.. iki gun olmuyacagim icin isler cok fazla..

hadi nevin kahretsinki seni hic ozlemicez
saka saka, hepinizi ozluyorum ben.

canım benim hoşbulduk benimde bugünlede yoğun haticem iki gün izinlimisin canım ne güzel dinlenirsin artık

gızemyolarım valla sacını basını hee musterımı alamzsın hatce gel kız ben sana daha uyugna vercem
kız sonra bu bıızı kesmeye kalkar hee onun adı kanlı gızem bacım

bende hafta sonları tatilim diye sevninemiyorum artık hem alış veriş hem gezme hem misafir hem temizlik bu hafta hepsini yaptım çokkk yorgunumm çokkkkk

canım benimm allaha şükür temiz çıkmış bak testlerin bekle bakalım biraz Rabbim yardımcımız olsun hem maddi hem manevi canım :gitme: bende ilki daha yeni olmasına rağmen bir an önce tedaviye başlamak istiyorum daha da azimliyim kötükedihüso ama madden bizde hazır değiliz canım kafamçokkarıştı
şu rapor olayı çok zor olmasada yaptırabilsek ne olurdu sanki bilmiyorumkismile

güllücan ek iş yapmak istermisin cnm bnm

gizemcim ek iş olarak neler yapıyosun bakalım CADIARZU

kız yoksa ben araya gıdıncemı kactı bacılar hee eylul1 napalım bılgı buzmanda parayla alınıyor herkes kendı bılır ben aksama kadar ulun beyı arasın dıye bekledım oyle kolaymı bılgı almak
ızmıt hatta gırebılrımı medrım

kız gızem duvara bakmaktan senın kesın beyın hucrelerın olmustur oyuzden adama ve patrona sıddet uyguluyon kızım sen aynı f tıpı cezaevı gıbı hucredesın heralde yakında sende baslarsın mesih benım demeye hihihiih

eylulum yok ya izinli degilim, isyeriyle 2 gunluk bir kongreye gitcez... yarin sabah erkenden gidip persembe aksam ustu donecez.. Her sene yapiyoruz bunu, baya yogun ve yorucu geciyor..

izmit giriyor araya huahuahau

sevda nehri kuzum 2 kozmetik firması temsilciliği birde iç giyim firması temsilciliği yapıyorum
sen ne yapmak istersin bakalım :))))

bende hafta sonları tatilim diye sevninemiyorum artık hem alış veriş hem gezme hem misafir hem temizlik bu hafta hepsini yaptım çokkk yorgunumm çokkkkk

meldir bendede durum ayni canim ya..hafta sonlari bosum ama, alisveris, misafirlik falan derken.... daha cok yoruluyorum hehe

kız güllüşüm f tipi halt etmiş bebem ohooo burada işkence bile var susmayan telefonlar
patronun gerzek babası of anam offfffffff
herkes burada

ya kızlar alemsiniz valla yazdıklarınızı okumayı yetiştiremiyorum ya yavaş olun biraaaaz
gizemim nevin durumu anlattı demek kocanı dvdün patronunu dövdün ohhh eline sağlık :)))))
güllücan gizemin işleri elden mi gidecek ya ben şimdi hanginizden alayım ya olmaz ki ama böyle valla ucuza kim verirse ondan alırım ona göre :)))
nevin hala çıkamamışsın annenin gözü yollarda kalmıştır şimdi hadi nevin git de burasını merak et tamam mı ...

meldir ya bak adaşım kaçtı gitti ya başka topikten sana yönlendirmişti nevin onu ama yine gelir artık

sevdanehri nasılsıın canım

sevdacım cok sagol canım benım ulun beye dedımkı ee sımdı ozman nıye yuymurtalalr gec dollendı yanı olmıcakmıymıs dedım oda genlerde bır problem yok cok sukur dedı demkkı zamanı degılmıs dedı nasıp yaa.evet su rapor ısı kolay olsa bırde katkı payı gırdı ısın ıcıne kız devlet yardımcı olmuyorkı bıım gıbı ınfertılıtelı ınsanlara yardımcı olmuyor dahada katkı paı sokuyor ıse ne olcak bılmem artık don gomlek satarım barı gızem gıbı para bırıktırırım canım hehhehheh

izmit giriyor araya huahuahau

sevda nehri kuzum 2 kozmetik firması temsilciliği birde iç giyim firması temsilciliği yapıyorum
sen ne yapmak istersin bakalım :))))

delikafadulden delikafadulden maşallah sana canım yaa satış yapabiliyosan ne ala valla.iç çamşır hangisi özelden yazda bir araştırayım

güllüşüm sana özelden msj atacağım ama süreli oluyomuş bu msj bi tane bi arkadaşa yolladım sana göndermek için beklemem lazımmış birazdan yollarım ciicimm

a.s a.s :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…