eylüller hoş geldinizzz :)
eylul canim hos geldin... fazla yazamiyorum ben isler cok yogun.. iki gun olmuyacagim icin isler cok fazla..
hadi nevin kahretsinki seni hic ozlemicez
saka saka, hepinizi ozluyorum ben.
kızlar bende geldım donuyorum yaaaaaa kalorıferler bozulmustu ve klımayla ısınıyoduk yaa benım acık bır yerım vare orda soguk gelıyordu dondum yaaa cok sukur kalorıferler faalıyete gectı
ayy kızlar ulun beyle gorustum sımdı esımınde benımde gen teslerım temız cıktı ulun bey 2 adet donemınden sonra ıstersenız tedavıye baslayalım dedı bende tamam dedım.ahhhhhh ıcımden gecenlerı bır bılse ulun bey para yoook dıyemedım dıyememde tabıkı ne yapcaz bız boyle yaaa allahım hepımıze yardım etsın yaaa
güllücan ek iş yapmak istermisin cnm bnm
bende hafta sonları tatilim diye sevninemiyorum artık hem alış veriş hem gezme hem misafir hem temizlik bu hafta hepsini yaptım çokkk yorgunumm çokkkkk
izmit giriyor araya huahuahau
sevda nehri kuzum 2 kozmetik firması temsilciliği birde iç giyim firması temsilciliği yapıyorum
sen ne yapmak istersin bakalım :))))
sevdacım cok sagol canım benım ulun beye dedımkı ee sımdı ozman nıye yuymurtalalr gec dollendı yanı olmıcakmıymıs dedım oda genlerde bır problem yok cok sukur dedı demkkı zamanı degılmıs dedı nasıp yaa.evet su rapor ısı kolay olsa bırde katkı payı gırdı ısın ıcıne kız devlet yardımcı olmuyorkı bıım gıbı ınfertılıtelı ınsanlara yardımcı olmuyor dahada katkı paı sokuyor ıse ne olcak bılmem artık don gomlek satarım barı gızem gıbı para bırıktırırım canım hehhehheh
güllüşüm sana özelden msj atacağım ama süreli oluyomuş bu msj bi tane bi arkadaşa yolladım sana göndermek için beklemem lazımmış birazdan yollarım ciicimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?