Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız gızem musterılrımı alma sacını basını yolcam dedım bak ben burda yesılı gore gore herkul gıbı oldum bak haberın olsun sende z tıpınde yatmaktan sıvrı sınek gıbı olmusundur cnım heheh sqankı benım hıc tel susuyor hee allahtan aıle sırketı ama ısıme karısan yok cok skuru

kız eylul8 rejım denmez adına ama ekmegı %90 kestım yemeklerde az az pılav makarna yıom canım bakalım gobek erıcekmı buaralar spor yapamıyotum bol bol su ıcıyom canım bakalım rahatım ama cok sukur

delikafadulden delikafadulden maşallah sana canım yaa satış yapabiliyosan ne ala valla.iç çamşır hangisi özelden yazda bir araştırayım

ay sölüyorum iç giyimin adresini kızlarrrrrrr hihiih

www.ekiş.com bakıverin şekerler googleden açın emi kuzumlarım

ya ama üye olmak isterseniz ben yapayım ne olurrrrrrrrrrr :)))))))))

eylulum yok ya izinli degilim, isyeriyle 2 gunluk bir kongreye gitcez... yarin sabah erkenden gidip persembe aksam ustu donecez.. Her sene yapiyoruz bunu, baya yogun ve yorucu geciyor..

ne güzel ya kongrelerede gidiyorsuın yorucu olabilir haticem olsun öğretmen olmak öyle kolay mı dimi ama şimdi senin yabancı dilinde çok iyidir dimi ben de mesleğimi seviyorum ama bizim işler çok karışık

kırmızı kırmızı donlarım var ıkızlere takkelerım var yokmu alan analarım bacılarım gelııııııııııııııııııın
her renk vaaaaaaaaaaaaar gel vatandas geeeeeeeeeeel

yaa hatce kıskanma yaa bılgı alcam gızemden don bılgısı kıız
nevıne nıye attın oohhh musterıye baak taa nerlerden canım benım

huhauhauhauahua

güllüşüme bakın yahu tamamdır bu işle köşeyi döner bizim kız
helal sana hadi bakalım hihihiihihi

slm kızlar ben geldimmmmmmmmm

kız hatce hadı bakalım gıt kongrelerıne kocan ne yapıyor sen yokken canım

kız sevda sana don satayımmı canım benım

kız müşterilikten değil yaaaa ben gidiyom dedim ya sabah nevinimde tel no verdi
of yaaaaaa meraklı melahatlerrr
hizmette sınır yok kıskanmayalım güllüşüm huahuahahauhua

naptınız 10 dk. bu kadar yazılır mı ylül 01 de kaçtı ama ben cevap verdim :) herkes şahit

kız yeter kalp kalbe karsıdır hee demın aklımdan dedımkı bugun maralla yeter hıc gırmedı dedım topıge gırdım sen canım benım naber don alırmısın canım

meldirim aşkım valla ben alıntı bile yaptım senin eylül01 e verdiğin cvptan dimi yanii

slm kızlar ben geldimmmmmmmmm

kızlar bu gün yeni doğum yapmış bir yakınımızla kalp krizi geçirn bir yakınımıza ziyarete gittim
rabim hepimize sağlık sıhhat versin

neler var topkte güzel haberler varmı

ayyyyyyyy banane ıste nıye ısten cıksan dah gırmıcenmı kızım yaa valla oyarım kzım bak ben senın o patronunla kocana benzemem heee kafamın tasını attırma kıskanırım tabıı

ne güzel ya kongrelerede gidiyorsuın yorucu olabilir haticem olsun öğretmen olmak öyle kolay mı dimi ama şimdi senin yabancı dilinde çok iyidir dimi ben de mesleğimi seviyorum ama bizim işler çok karışık

yabanci dilim iyi ama inglizcem pek fazla iyi sayilmaz...
senin meslegin de cok guzel, ben yapamazdim ama, helal olsun sana..

güllücan kız don satacan haa sen beceremezsşn canım üşür senden alacaklar gerek duymaz :))
ewt yaa maralll nerde kaç gündür yok bi aksilik yoktur umarım kıss gizem haberin var mı

kiz sen boyle kimlere gizli mesaj atiyorsun bakiyim.. kiskandim simdi haa

kız yeter kalp kalbe karsıdır hee demın aklımdan dedımkı bugun maralla yeter hıc gırmedı dedım topıge gırdım sen canım benım naber don alırmısın canım

kız hani stamazdın anam
güllüşüm ben koptum burda valla kahkaha atıyorum artık sesim aşağılara gitti valla yaaa
kız anam önce bi naber de sonraki mesajında donu sorarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…