Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yetercim hoş gelin cnm bnm nasılsın

kız yeter kalp kalbe karsıdır hee demın aklımdan dedımkı bugun maralla yeter hıc gırmedı dedım topıge gırdım sen canım benım naber don alırmısın canım

yter hg. deminçınlattım kulaklarını nerde bu bacı diye :)

HOŞ BULDUM KIZLAR BENİ NE ÇOK SEVEN VARMIŞ ÖZLEMİŞLER :kedi: :kedi: :kedi:
SEFİŞYOM BEN SİZLERİ YYYAAAAAAA opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oyle yok selam verdım tamam o yabancımı kızz ask olsun
hee yeter sen gez sureklı bebtomla azrada senınle bulusmak ıcın senden haber beklıyor heee mecbursun sımdı don almaya mecbursun heee
kız gızem amamn gul gıtsın sımdıde derlerkı bu ıyıcene kafayı yedı duvara bakmaktan bunu bıraz baga bostana salaım derler heeeeeeeeeeeee

maral dunde yoktu canım bır ara bakalım olumsuz bır sey yoktur ınsaalh yaa

gizemcim kataloğu buldum ama fiyatlar yok mu kaydirigubbakcemile2
ben kendim için değilde eltim için bakıyom

kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu gün beni çok sevindiren bir şey oldu sizlerlede paylaşmak istiyorum

ben tedavi için bir merkezle görüşmüştüm yyaa
oraya vermek için 2500 tl ayırmıştım bu gün merkezi aradım hani şu bakalnlığın yeni sınıflandırmasından dolayı bir değişiklik varmı diye
beni nekadara tedavi edecesiniz dedim bana 3. Denemeniz olduğu için sizden 1500 tl alınacak dediler bende ben daha önce başka merkezde tedavi oldumğumu söledim (eğer aynımerkeze gidiyorsan indirimden yararlanıyorsun diye biliyordum ) hiç önemi yok sizin 3. Denemeiz olmaından dolayı 1500 tl dediler 2000 tl civarındada ilaçlarmış çok şükür yüküm hafifladi

ya ben onlarla buluşacağım ama havalar çok yamurlu

gizemcim kataloğu buldum ama fiyatlar yok mu kaydirigubbakcemile2
ben kendim için değilde eltim için bakıyom
cnm fiyatlar 10 tlden başlıyor 75tlye kadar var sen beğendiklerini söle bana ben sana fiyat veririm şekerim

yetercim hadi gözün aydın bebem
yeni yönetmelikmi çıkmış haberim yoktu banada bişiler düşermi hihihiihi
nerden bulabilirim yönetmeliği

gizem ben senin yazdığın sayfaya gttim bu arada kataloğada bakıyorum ama neden fiyatlar yok ordaaaa

kız güllüşüm huahuahuah bak sevda bana fiyat sorduuuuuuu :))))))))))))))))))))

gizemim ben 18 subatda geliyorum.. insallah haftasonu iyice bir kataloga bakarim. pazartesi/sali veririm insallah siparisimi..odemeyi de o gun konusuruz...

yeter hadi gözün aydın bende merak ettim yönetmeliği ilk defa duydum bu indirimi

fiyatları temsilciler görebiliyor tatlım bnm
ama gerçekten çok uygunlar
mesela bak ben sana favorimin kodunu ve fiyatını sölim
8001 sesilya 25TL

canım sağol
inşşş sonuda güzel olur tedavimin yok canım yyaaaaaa yönetmelik falan
zaten bizim burada bütün merkezlerde var 3500 tl ile başlıyor eğer olmassa ikincide 3000 tl alıyorlar ama ben aynı merkeze gidersen yaralanıyorsun diye biliyordum bu gideceğim merkez nerede tedavi olduğunuzun bir önemi yok tedavi olduğunuz raporları getirin dedilr

kız yeter fıyatlar dustumu yanı ayyy allahım hemen bende umutla goruseyım bakım raporlu raporsuz ne kadar fark oldumu yanı bılgı almam lazım yaa

yeteer hoşgeldin canım çok güzel bir haber bu daha az para ödeyeceksin peki herkes için geçerlimi bu özel hastane özel merkez fakülte aynımı nasıl değerlendiriliyor bu fiyatlar mesela bende 3. yü deneyeceğim ilk ikisinide aynı özel hastanede yaptırmıştım ama rapor almadan yaptırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…