yetercim hoş gelin cnm bnm nasılsın
kız yeter kalp kalbe karsıdır hee demın aklımdan dedımkı bugun maralla yeter hıc gırmedı dedım topıge gırdım sen canım benım naber don alırmısın canım
yter hg. deminçınlattım kulaklarını nerde bu bacı diye :)
oyle yok selam verdım tamam o yabancımı kızz ask olsun
hee yeter sen gez sureklı bebtomla azrada senınle bulusmak ıcın senden haber beklıyor heee mecbursun sımdı don almaya mecbursun heee
kız gızem amamn gul gıtsın sımdıde derlerkı bu ıyıcene kafayı yedı duvara bakmaktan bunu bıraz baga bostana salaım derler heeeeeeeeeeeee
cnm fiyatlar 10 tlden başlıyor 75tlye kadar var sen beğendiklerini söle bana ben sana fiyat veririm şekerimgizemcim kataloğu buldum ama fiyatlar yok mu kaydirigubbakcemile2
ben kendim için değilde eltim için bakıyom
kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu gün beni çok sevindiren bir şey oldu sizlerlede paylaşmak istiyorum
ben tedavi için bir merkezle görüşmüştüm yyaa
oraya vermek için 2500 tl ayırmıştım bu gün merkezi aradım hani şu bakalnlığın yeni sınıflandırmasından dolayı bir değişiklik varmı diye
beni nekadara tedavi edecesiniz dedim bana 3. Denemeniz olduğu için sizden 1500 tl alınacak dediler bende ben daha önce başka merkezde tedavi oldumğumu söledim (eğer aynımerkeze gidiyorsan indirimden yararlanıyorsun diye biliyordum ) hiç önemi yok sizin 3. Denemeiz olmaından dolayı 1500 tl dediler 2000 tl civarındada ilaçlarmış çok şükür yüküm hafifladi
kız güllüşüm huahuahuah bak sevda bana fiyat sorduuuuuuu :))))))))))))))))))))
cnm fiyatlar 10 tlden başlıyor 75tlye kadar var sen beğendiklerini söle bana ben sana fiyat veririm şekerim
yetercim hadi gözün aydın bebem
yeni yönetmelikmi çıkmış haberim yoktu banada bişiler düşermi hihihiihi
nerden bulabilirim yönetmeliği
gizemim ben 18 subatda geliyorum.. insallah haftasonu iyice bir kataloga bakarim. pazartesi/sali veririm insallah siparisimi..odemeyi de o gun konusuruz...
yeter hadi gözün aydın bende merak ettim yönetmeliği ilk defa duydum bu indirimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?