Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yeter gecmıs olsun canım benım
bundan sonra benım adım ınfertılıte ve kor gulcanmı olcak sımdı songul eee baska nerde bır olumsuzluk varsa bızdemı olcak tobe allah korusun kız ayyyyyyyyy dusunmesı bılem kotu kız

evet oralardan geldim ama hiç pişman değilim iyik gemişim umut tüp bebek merkezine bizi tekrar hayata bağladılar sonuç pozitif olmasada ben yine umut tüp bebek merkezine gelirim

okurken tüylerim diken diken oldu canım inş. güzel döllenirler sanasımsıkı tutunurlar ya...

tabıkı melcım yanı umutta hakılaten herkesın olumlu dusundugu bır merkez ınsaalah sonuda ıyı olur canım benım sende bır problm yok dımı.doktorun ulun beymı

hayır canım ben rapor ile uğraşmadım 5000tl + 1450 tl verdim ilacı onlar verdi dondurma işlemide yapıyorlarmış ve kan tahlillerinde para ödemedimmmm bence fiyatlar çok yüksek değil çünkü daha önce böğle bir işlem için cebimde 9 milyar çıktı

evet suan ordada fıatlar arttı onceden daha dusuktu ama tabıkı bazı merkezlere gore uygun sen 1450 testmı ıstedılerde verdın canım

tabıkı melcım yanı umutta hakılaten herkesın olumlu dusundugu bır merkez ınsaalah sonuda ıyı olur canım benım sende bır problm yok dımı.doktorun ulun beymı

doktorum süleyman bey eşmin dr. emre bey ama süleyman bey yoktu ulun beye muayene oldum o da çok pozitif bir doktor ya merkezde herkes çok iyi yasemin hn neslihan hn .........
onlar bizden daha çok sevindiler

yaa üff umut umut diyip durmayınn yawww bende bu sefer olmazsa ulun bey diye geçti içimden ama nası gelecem ben oralara işim nolacakk üfff

kıss güllücan ikinizede yazdım canımsınız diye sadece gizeme yazmadım ki aşkolsun sana küstümm

iyi akşamlar arkadaşlar mubbet koyu valla geçmişi oku oku bitmiyor Allah muhabbetiniz artısın ne güzel burda böyle arkadaşlıklar kurmak
ya kızlar az önce laptop kucağımdan düşecekti ani bir refleksle yakaladım ya sonra çok korktum bişey olurmu sizce Allahım sen koru ya rabbi

meldir otur oturduğun yerde bu defa oalcak napacan umutu :)))) yeter son olsun cicim

yeter bebişe dikkat canım

gizem hanımda geldii kız nereye gittin dudaklara bakmayamı gittin gene :)))

anam canım sıkılıyo çok napam ben evde

aaaaaaaaaa kız meldır ask olsun kus bakalım hadı valla gormdım kız ask olsun askıtom davşanım nıye kustun bana yavvvvvvvvvv
hım meldacım evet allah hepımıze yardım etsın cok zor oluyor su maddı konular olunca ınsaalh bakalım bende rapor cıkarmaya calıscam bende ondan sonra ulun beyın kapısını tıklatırız heralde

korkma inş. bişey olmaz canım
beinm ikinci gün yemek boğazımda kaldı çok öksürdüm birde alerjim var çok fazla hapşırıyordum çok şükür alalh nasip edince hiç bişeyde olmuyor canım takma sakın

ece__ hoşgeldin canım aramıza ben şimdi hiç bişey sormuyorum zaten güllümm her geleni bi güzel sorguya çekiyor icikbicik araştırıyor herşeyi
bende takip ediyorum buradan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…