kız sen taaaaaaaa sanlıurfadan mı geldın umuta ayyyyyyy canım yaaaa nekadar zordur bız burdan gıtmeye zorlandık trafık yuzunden gun geldıde ayyy canım buralara gelmıssın canım benım evet benım esımdede cok dusuk sperm adetle sayılı oda cok kotu olmustu ama bende ne yapayım goz yaslarımı ıcıme ata ata bellı etmıyordum ona destek oluyordum cok sukur gectı ogunler ama bebgımızde olsa hayırlısyla hepımızın ozman dahada rahatlarız ınsaalh
bencede kapak olsun insanların hayatını oynamak bukadar kolay mı eşime senin çocuğun olmaz diy söylendiği zamanki halini hatırlıyorum da çok kötüydü eşim bir hafta benimle konuşmadı v konuştuğu ilk şeylerde eğer ayrılmazk istersn saygı ile karşıları demişti o yüzden umu tüp bebek merkezine çok şey borcluyum eşim tekrar hayata döndürdüler eşimin yüzü şuan birbaşka gülüyor
meldayelcım ılk denemenı de ıstanbuldamı denedınde sana oyle deıler vay ben ne dıyım yaaa neyse bosver ogunler bıttı artık.sen raporlumu yaptın denemenı canım bılgı verırmsın ben bılgı topluyomda bu konuda
tabıkı melcım yanı umutta hakılaten herkesın olumlu dusundugu bır merkez ınsaalah sonuda ıyı olur canım benım sende bır problm yok dımı.doktorun ulun beymı
evet suan ordada fıatlar arttı onceden daha dusuktu ama tabıkı bazı merkezlere gore uygun sen 1450 testmı ıstedılerde verdın canım
bende bende başladım tüp bebek tedavisine
yaa üff umut umut diyip durmayınn yawww bende bu sefer olmazsa ulun bey diye geçti içimden ama nası gelecem ben oralaraişim nolacakk üfff
iyi akşamlar arkadaşlar mubbet koyu valla geçmişi oku oku bitmiyor Allah muhabbetiniz artısın ne güzel burda böyle arkadaşlıklar kurmak
ya kızlar az önce laptop kucağımdan düşecekti ani bir refleksle yakaladım ya sonra çok korktum bişey olurmu sizce Allahım sen koru ya rabbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?