Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

melrosee cnm hoşgeldin
hayırlısı olsun inşallah hakkında hakkımızda
fazla beklememeni tavsiye ederim ben
vucüttaki ilacı atmak biraz zaman alıyor ama hazır vucut kendini hormona adapte etmişken iki deneme arasında bence 2 ay olması yeterli
senide listeme ekliyorum cnm inşallah sanada uğurlu gelir

melrosee cnm hoşgeldin
vucüttaki ilacı atmak biraz zaman alıyor ama hazır vucut kendini hormona adapte etmişken iki deneme arasında bence 2 ay olması yeterli

songülüm bencede bu son denemen hayatım artık bi dahaki denemeni 2. bebeğin için yaparsın hihihiihihi
inşallah allahım inşallahhhhh

güllüşümmmmm kız cadı nerdesinn huahahuhau
nevinde takılmıyo bana maşallah bugün :))))))))))

gızem ben sana bugun gosterecektım ama neyazıkı sagolsun evsahıbının oglunun gecekı gurultulerınden dolaı bugn pek formumda degılım uykum var canım sersem gıbıyım beyefendı kapısına 2de dıkılınce sustu ama cok utanmıs esım dıyo bayagı bozuldu dıyor ınsanın yaaa aaaaaaa cok sınırlendım gece yaa anlatamam gızem
gızem pek gırmıyon ısınmı var canım
nevın huhu kız aklım basına gelırse su kıza sagdan soldan gırelım yaaaaa hiii
kıbrıslı arkadasım yanı okadar beklemen normal fazlada bekleme eger maddı ımkanın varsa hıc bekleme subatta basla ıstersen cnaım benım doktorum 2 adetten sonra gelebılrsın demıstı

ana gzem gece elazığ sallandı orada deprem olmuş gece
aklıma yeni geldi takıl diyince

Arkadaşlar benim 4 yumurtamdan 3 ü boş çıktı.1 tanesi de sağlıklı çıkmadı tedavim yarıda kesildi.Mart gibi tekrar düşünüyorum.kasım ayında denemiştim zaten..

hayırlısı olsun bitanem hiç üzme kendini lütfen herşeyin bi zamanı war:))

kız nevın saka mı yaptın hakıkaten sallandımı offf kız deprem sakası yapmayalım yaa cok korkuyom ben baksanıza hayıtıye mıllet aclıktan bırbırını yıyor cesetelrı bır bır yakıyorlar yaaa cok kotu allah gostermesın yaaa

songulum benım k.v.de gelıyor bır aksılık olmazsa glecek hafta kızı var yanımda gelmeden duramaz ama gelsın bana zararı olmuyor yaaa gelen gıden cok olmasa onu dusnuorm ama zaten az kalacak aman bıraz dısımızı sıkarız aman gecer gıder herkes yerıne dımı benım esım cok hasret kalmıs aılesıne onun ıcın gelmelerı hep ısterım ben ama ıyı oldugu ıcın tabı canım kotunun kahrı cekılmez

evet cnm haklısınn niyeti ii olsun her zaman gelsinn ahh şu niyettttt

melrosee cnm hoşgeldin

Tamam beni de listene eklediğin için teşekkür ederim.Umarım şans getirir..

melrose üzülme canım hakkında hayırlısı buymul diye düşün herşeyin hayırlısı diyelim ve umudumuzu kaybetmeyelim

elazığda deprem mi olmuş benimde haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…