Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız gızem hıc formumda degılım valla ben belkıde bu aksam tavuklarla beraber yatabılrım yaaa bıraz sakın gecsın dımı gebze bu aksam yarın sallarız tabı ben mels olmazsam hıhııhıhı

kızlarr yaa bu pc camdan atacam sürekli kapanıyor aç kapa fenalık geldi kayıt giriyorum ki bir an önce değişsin pc. o yüzden ara takılırım size
gizemcim kıskananlar çatlasınnn :) salla bacım salla güllü üşür sen boşver onu :)

kızlar ilacım evelsi gün bitmişti ara kanamalar olmuştu biliyorsunuz dr. muhtemelen adet olmazsın demişti erken bile başladı bu günden :) neler oluyor bir anlasam sizede anlatacağım ama malesef 10 gün bekleyip dediğine göre muayneye gideceğim artık

Hangi ilaci kullaniyorsun canim ?

silam hoşgelin cnm nasılsın

meldir huahauhau doğru söze ne ddenir valla kız donuyo baksana zavallı enişte huhuahhau

inşş bu kanamalardan sonra kendiliğnden hamiş olcan arkadaşımmmbayanssulusmile

AY SıLAM ben dün dedim yumurtlama dönemimdeyim
bide eşimle küsmüştük napsam barışsammı dedim madara oldum valla yaa (((
hai sen kurtar beni hihihiihih

adet olmak için divina kullanıyorum. keşke songülcüm allahın mucizesi çok ama benim tüpler alındı biliyorsunuz ya

kız anam meldirim allahın işi bellimi olur bacım bizimkide umut kapısı işte
rabbim cümlemize yardımcı olsun inşallah dondurulmuşlarınla sana yavrunu nasip etsin inşallahhh

ha bu arada songul hanım dün gece depremden önce sana dua ettim :))))

evet barıştık cnm yaa ozaten normal davranmaya başlamıştı bende normale döndüm hihihi

gizem im sağoll cnmm benimm inşş dualarımız tutacak bu defaa
allahımın izniylee olacak inşşş
son saatlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…