Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

rabbim yüzümüze baksın bu defa herkesin son deneyişi olsun meleklerine kavuşsun inşallah

fazla abarrtı ama konuyu biliyosun
bende insanım yorulabiliyorum robot değilim dimi :))))
vay efendim uyanamıyomuşum
huahauhuaahuah

donmuşlarımı denedimm arkadaşım yarın büyük günn sonuç ne olcak beklemedeyizz

Insallah güzel haberlerle gelirsin bize canim ..

Cuma günü yüzüsuyu hürmetine ..

Valla bana da umut olursun ..

Dualarim seninle canim ..

AY SİLAM ben dün dedim yumurtlama dönemimdeyim
bide eşimle küsmüştük napsam barışsammı dedim madara oldum valla yaa (((
hai sen kurtar beni hihihiihih

kaydirigubbakcemile3 Ama arkadasim madem yumurtluyorsun , tek basina ne önemi var ..

Tabi bariscaksin esinlee ..

Lütfen degerli yumurtalarimizi ziyan etmeyelim .. :jeyyar:

ben söylimm
doğal yolla gebe kalma sallamasıı

Demek dünkü sallantilarin nedeni gizemmis ... delikafadulden

Ben teeee burdan hissettim ..

Amınn amınn dıyorum dıleklerınız ıÇın umarım hepımızın gÜzel haberlerıyle topıĞınısmı tÜp bebek annelerı olur :)

ya ama silam sendemi yaaa :)))
inşallah ziyan olmamıştır öle umuyorum huahuahau

kızlar rüyamda gemi görmüştüm gemiye bindik eşimle suda çok temizdi valla :))
şimdi tabirlere baktımda
Her türlü olumsuzluktan kurtulmaya, ıyi insanlarla birlikte gemiye binmek ilahi mağfirete, gemiden salimen karaya inmek sıkıntı vve ıstırabın sona ermesine,
böle yazıyo
allahım inşallah hayr olur rüyalarım

amin silamım amin kuzum inşallah
rabbim bana acısın zaten şükrediyorum herhalime sorun eşimde değilde bende olsa boşatırlardı beni
rabbim bana acıdı merhamet etti zaten inşallah birkez daha yüzüme güler inşallah cümlemizin

songülüm aşkım bitanem hadi yorma kendini sabah kaçta gideceksin bize ne zaman haber vereceksin
görüşürüz tatlım

hayırlara çıksın rüyan gizem bende bu aralar güzel rüyalar görüyorum bakalım neler olacak :)

gızemım az kaldı geıyom canım ben senı bak nasıl 10 sıddetınde sallıyımda bak ne dudak kalır ne ten korkudan hihihihiih

kız güllüşüm bende bu akşam tık yok k.v de kalıcam nasıl banyo yapayım kadın herşeye karışıyo
sonra derki bu soğukta ne banyosu hasta olursun :)))))))))))

allahım yaa yuhh bee sanane be kadın zevk benım senı ırgalamaz dıcen ıste olmuyor tabı oda sızı dusnurdur ama genclerın nezman banyo yapıcana bence karısmamak lazım.orda nıye yatıyonuz kızım sız yaa sankı evınız yok.sen kıradamısın yok yere kıra verme dıcektım bırlesın barı daha ıyı nasıl olsa heraksma ordasınız hihihiih

herkese selammmmmmmmmm

özlemişim buraları.....
bende iyi bi haber yok malesef.....
bi ha ne zaman deneriz Allah bilir...

hamiş kalanları tebrik ediyorum...inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz

tedavide olanlarada sabır diliyorum..inşallah pozitif sonuçlar alırsınız..zor ve stresli bir süreç..Allah yardımcınız olsun...

canım hosgeldın sen kac defa denemıstın neden deneyı dusunmuyon canım allah hepımızın yardımcısı olsun yaa cok zor tabıkı bu yollar

hayırlara vesile olsun rüyn cnaım
iinşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…